- 4 Şubat 2019
- 4.209
- 9.017
- 158
Benim de İstanbul'da çalışırken öyleydi. Sefil oluyordum günde 4 saat. İş ve şehir değiştirirken yeni düzeni bana göre kurduk. Rahat ettim bir nebze.Benim evle iş arası 75 km, ömrüm yollarda geçiyor
Bizim çok sıkıntılı oldu o süreç, ilk aşamada eşimle benim çalıştığımız ilçeler arasında tek araçla ulaşım yoktu, orta nokta olan merkez ilçede evimiz vardı ona yerleştik mecburen, sonra eşim evimizin olduğu ilçeye tayin oldu ama ben olamadım. Şimdi o eve yakın ben 75kmdeBenim de İstanbul'da araştırma görevlisi olarak çalışırken öyleydi. Sefil oluyordum günde 4 saat. İş ve şehir değiştirirken yeni düzeni bana göre kurduk. Rahat ettim bir nebze.
Gönlünce olsun inşallahBizim çok sıkıntılı oldu o süreç, ilk aşamada eşimle benim çalıştığımız ilçeler arasında tek araçla ulaşım yoktu, orta nokta olan merkez ilçede evimiz vardı ona yerleştik mecburen, sonra eşim evimizin olduğu ilçeye tayin oldu ama ben olamadım. Şimdi o eve yakın ben 75kmdenasip böyleymiş, elbet ben de evime yaklaşırım bir gün
Ah herhalde, bagırmasın dıye nereler nereler morardı sana demıstımAvkatın evde siz kapatmayı akıl edebildiniz mi
O anda banyoya girip bakıcı kıza sesleniversene anlarlar belki
Öyle değildir yaEv de temizdi haaa
Çocukları duymuyor mu acaba?Ah herhalde, bagırmasın dıye nereler nereler morardı sana demıstım
Kızım gece 2-3ten bahsedıyorum, nasıl bakıcı kıza sesleneyım, hayvan gıbı ınıltı sesı gelıyo ınsan az dıkkat eder
Benimdr hic sevgilim olmadi sen bizdensinBen bekarım çok anlamıyorum bu konulardan :))
Valla benimki gibi çıt sesine uyanan Bi beben olursa dudişemezsin zaten. Üstelik Farklı oda kullanmamıza rağmenÇocukları duymuyor mu acaba?
Benim çocuk konusundaki en büyük çekincelerimden biri masaları kıra kıra dudişememekkkk
Çocuğun odasına ses yalıtımı yaparsınız, bizden çok ses çıkmadığı için öyle sıkımtılar da olmuyorÇocukları duymuyor mu acaba?
Benim çocuk konusundaki en büyük çekincelerimden biri masaları kıra kıra dudişememekkkk
Kendi evime geçince özellikle banyoya yaptırıcamÇocuğun odasına ses yalıtımı yaparsınız, bizden çok ses çıkmadığı için öyle sıkımtılar da olmuyor
Biz de geçen gün jakuzi baktık. Ama ev bizim değil üstelik yurtdışı tayinine gideceğim 1-2 sene sonra. Alamadık vazgeçtik üfffKendi evime geçince özellikle banyoya yaptırıcambu ev de malzemeden çalmışlar nefes alsan üst kata ses gidiyor.
Yurt dışına çıkınca jakuzili ev bakarsın artıkBiz de geçen gün jakuzi baktık. Ama ev bizim değil üstelik yurtdışı tayinine gideceğim 1-2 sene sonra. Alamadık vazgeçtik üfff
Bu ne be hergün hergün o yol cekılır mıBizim çok sıkıntılı oldu o süreç, ilk aşamada eşimle benim çalıştığımız ilçeler arasında tek araçla ulaşım yoktu, orta nokta olan merkez ilçede evimiz vardı ona yerleştik mecburen, sonra eşim evimizin olduğu ilçeye tayin oldu ama ben olamadım. Şimdi o eve yakın ben 75kmdenasip böyleymiş, elbet ben de evime yaklaşırım bir gün
Farzet ki istenbulda yaşıyorsun diye teselli ediyorum kendimi ne yapayım, 7 yıldır yollardayım. Yol arkadaşlarımız var, çoğu gün özel araçla gidiyoruz, kapıdan alıp kapıya bırakıyor sağ olsun ama o olmadığı zaman ilçe otobüsleriyle git gel yapıyorum, o çok sıkıntı oluyor. Kız ben yollardayken büyüdü, hamileydim git gel yapmaya başladığımda. Maliyet de çok yüksek günlük 40tl sadece yol parası veriyorumBu ne be hergün hergün o yol cekılır mı
Ben de servisle gidiyordum. Bir müddet sonra yol tutmaya başlamıştı ki taşındık. Ay allah yardımcın olsunFarzet ki istenbulda yaşıyorsun diye teselli ediyorum kendimi ne yapayım, 7 yıldır yollardayım. Yol arkadaşlarımız var, çoğu gün özel araçla gidiyoruz, kapıdan alıp kapıya bırakıyor sağ olsun ama o olmadığı zaman ilöe otobüsleriyle git gel yapıyorum, o çok sıkıntı oluyor. Kız ben yollardayken büyüdü, hamileydim git gel yapmaya başladığımda. Maliyet de çok yüksek günlük 40tl sadece yol parası veriyorum
Sağ ol canımBen de servisle gidiyordum. Bir müddet sonra yol tutmaya başlamıştı ki taşındık. Ay allah yardımcın olsun
Sapancaya yakınız evet özel arabayla 25dk falan suruyo. Orayı da bılıyorum, ex hayvanla gitmiştik ve yemekleri çok güzelO Osirius ay bak unutmadan size ne önereceğimmmm. Siz sapancaya yakınsınız galiba orada bir yer var Beta Home Göl Evi. Butik otel ama restaurant kısmı da dışarıya açık. Bir şefleri var Doğan Anapa. Her yemeği muazzam. Ortam da romantik. Oraya gidip bir yayın balığı yeyin benim içinn.Bir de nar ekşili fındıklı humus. Önceden rezervasyon yaptırın muhakkak. Yayın balığı taze geliyor çünküü
Ha bir de İzmir'e gidersen Urla Şarapçılık'a uğra selamımı söyleneyse şarap tadımı yap hepsi muazzam avkata hediye edersiiin
Merak ettigim evde cocuk varken nasil bu kadar sesli olabiliyorlarShdkdhdsjsksk yan komşum zabağaa kadsr bağıra çağıra sevişti yine, sabahta hiçbirşey olmamıs gıbı bebesını okula getırdı merhabalastık, az daha ses yapmaya devam ederlerse maç skorunu acıkca sormayı dusunuyorumulan su eve gelen hıcbır ınsan banyoda sevısırken camı kapatmayı akıl edemıyor
Çocuğun uykusu ağırdır ya da odası banyoya uzaktır, iki kapıyı da kapatırsan duymazMerak ettigim evde cocuk varken nasil bu kadar sesli olabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?