Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de İstanbul'da araştırma görevlisi olarak çalışırken öyleydi. Sefil oluyordum günde 4 saat. İş ve şehir değiştirirken yeni düzeni bana göre kurduk. Rahat ettim bir nebze.
Bizim çok sıkıntılı oldu o süreç, ilk aşamada eşimle benim çalıştığımız ilçeler arasında tek araçla ulaşım yoktu, orta nokta olan merkez ilçede evimiz vardı ona yerleştik mecburen, sonra eşim evimizin olduğu ilçeye tayin oldu ama ben olamadım. Şimdi o eve yakın ben 75kmde nasip böyleymiş, elbet ben de evime yaklaşırım bir gün

Gönlünce olsun inşallah yol insanı çok yoruyor gerçekten. Hele kii evde sorumlulukları olunca insanın.

Avkatın evde siz kapatmayı akıl edebildiniz mi
O anda banyoya girip bakıcı kıza sesleniversene anlarlar belki
Ah herhalde, bagırmasın dıye nereler nereler morardı sana demıstım
Kızım gece 2-3ten bahsedıyorum, nasıl bakıcı kıza sesleneyım, hayvan gıbı ınıltı sesı gelıyo ınsan az dıkkat eder

Çocukları duymuyor mu acaba?

Benim çocuk konusundaki en büyük çekincelerimden biri masaları kıra kıra dudişememekkkk

Benim çocuk konusundaki en büyük çekincelerimden biri masaları kıra kıra dudişememekkkk
Valla benimki gibi çıt sesine uyanan Bi beben olursa dudişemezsin zaten. Üstelik Farklı oda kullanmamıza rağmen

Çocuğun odasına ses yalıtımı yaparsınız, bizden çok ses çıkmadığı için öyle sıkımtılar da olmuyor

Bu ne be hergün hergün o yol cekılır mı

Bu ne be hergün hergün o yol cekılır mı
Farzet ki istenbulda yaşıyorsun diye teselli ediyorum kendimi ne yapayım, 7 yıldır yollardayım. Yol arkadaşlarımız var, çoğu gün özel araçla gidiyoruz, kapıdan alıp kapıya bırakıyor sağ olsun ama o olmadığı zaman ilçe otobüsleriyle git gel yapıyorum, o çok sıkıntı oluyor. Kız ben yollardayken büyüdü, hamileydim git gel yapmaya başladığımda. Maliyet de çok yüksek günlük 40tl sadece yol parası veriyorum

Ben de servisle gidiyordum. Bir müddet sonra yol tutmaya başlamıştı ki taşındık. Ay allah yardımcın olsun

O Osirius ay bak unutmadan size ne önereceğimmmm. Siz sapancaya yakınsınız galiba orada bir yer var Beta Home Göl Evi. Butik otel ama restaurant kısmı da dışarıya açık. Bir şefleri var Doğan Anapa. Her yemeği muazzam. Ortam da romantik. Oraya gidip bir yayın balığı yeyin benim içinn. Bir de nar ekşili fındıklı humus. Önceden rezervasyon yaptırın muhakkak. Yayın balığı taze geliyor çünküü

Ha bir de İzmir'e gidersen Urla Şarapçılık'a uğra selamımı söyle neyse şarap tadımı yap hepsi muazzam avkata hediye edersiiin

Ben de servisle gidiyordum. Bir müddet sonra yol tutmaya başlamıştı ki taşındık. Ay allah yardımcın olsun
Sağ ol canım
Düşündük çalıştığım ilçeye taşınmayı ama havası çok kirli, ilçede 2 termik santral, bir kömür işletmesi ve 1 büyük seramik fabrikası var ve etrafı tepelerle çevrili bir çukur, orada yaşayan arkadaşların çocukları hep alerjik astım gibi akciğer rahatsızlıklarından muzdarip. Çocukların sağlığına kıyıp taşınamadık. Maddi dengeyi de kurduk çok şükür bir şekilde, idare ediyoruz. Yorucu oluyor ama çocukların sağlığı her şeye değer. Libido biraz zarar görüyor bu işten ama idare ediyoruz

Sapancaya yakınız evet özel arabayla 25dk falan suruyo. Orayı da bılıyorum, ex hayvanla gitmiştik ve yemekleri çok güzel

Merak ettigim evde cocuk varken nasil bu kadar sesli olabiliyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…