- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
Lisede bolumlere ayriliyoruz ya tm erkekleri kendi arkadaslarimi da dusununce boyle cikarim yaptimKarşılıklı özleşiciğiz efem, bebelersiz bir tatil bana da ilk olacak, cok ıhtıyacım var, iliğim kemiğim güneş görsün biraz kafam dinlensin yahu, avkat dahil herkesten uzaklaşmak istiyorum, arkadasımı cok ozledım kocaları boşayan tatile çıkıyo ahdkdhssjeşit ağırlık derken?
Aaamann cikar tatilinin tadini tek basina sonra soyle daha alevli bi tatile gidersinizKarşılıklı özleşiciğiz efem, bebelersiz bir tatil bana da ilk olacak, cok ıhtıyacım var, iliğim kemiğim güneş görsün biraz kafam dinlensin yahu, avkat dahil herkesten uzaklaşmak istiyorum, arkadasımı cok ozledım kocaları boşayan tatile çıkıyo ahdkdhssjeşit ağırlık derken?
Biraz naneli artık bizim tatil işi. O da cocuklarıyla cıkacak muhtemelen ee ben zaten ancak kacsam kacsam 3gunlugune kacabılırım, malum bebelerAaamann cikar tatilinin tadini tek basina sonra soyle daha alevli bi tatile gidersiniz
Dogru senin bebislerin var ama 3 gun iyidir ya dinlenirsin iyi gelir sanaBiraz naneli artık bizim tatil işi. O da cocuklarıyla cıkacak muhtemelen ee ben zaten ancak kacsam kacsam 3gunlugune kacabılırım, malum bebeler
Hsjddjhs her konusma özlem tetikleyici oluyo genelde, napıyosun ıyı mısın muhabbetı etmıyoruz kıDogru senin bebislerin var ama 3 gun iyidir ya dinlenirsin iyi gelir sana
Bebelerini hic hesaba katmamistim
Ama tatildede ozleminizi giderirsiniz telefonla arasirsiniz
Bencede oyle olmali siz iki sevgilisiniz efenimHsjddjhs her konusma özlem tetikleyici oluyo genelde, napıyosun ıyı mısın muhabbetı etmıyoruz kı
Nalet ossun bele düzeneBencede oyle olmali siz iki sevgilisiniz efenim
Bozulsun o kadar, ziyan vermez. Azıcık da kendine kalmak istiyor insan zaman zaman, ilişkiye baharat olsunOna sende çık dedim, çok bozuldu ama bişey demedi, bende ee babaları cocukları tatıle goturecek ben evde mı kalayım fırsat bu fırsat dedım ama nafile acayip bozuk atıyo bana shdkdjs ben tatil alırken avkatla bu kadar ılerı gıdecegımızı tahmın etmıyordum almıs bulundum
Evet ya, adama bunu anlatamıyorum ben single takılmayı da cok sevıyorum ve alıskınım yanı. Her dk mıçmıç olmanın manası yok bence, tamam sevgılıyız ama yapısık degılız, sevde bence de sen tek cık cok ıhtıyacın var love dedı, sende körükle aferim dedıBozulsun o kadar, ziyan vermez. Azıcık da kendine kalmak istiyor insan zaman zaman, ilişkiye baharat olsun
Sevgililiğin güzel tarafı bu işte, free takılmak için kimseye dert anlatmak zorunda olmuyorsun, anlarsa anlar anlamazsa en fazla trip atarEvet ya, adama bunu anlatamıyorum ben single takılmayı da cok sevıyorum ve alıskınım yanı. Her dk mıçmıç olmanın manası yok bence, tamam sevgılıyız ama yapısık degılız, sevde bence de sen tek cık cok ıhtıyacın var love dedı, sende körükle aferim dedısuan benımle cıkmak ıstemesını anlıyorum hersey daha yenı ya bırlıkte tatıl yapmak heyecanlı gelıyor ama benım kafam cok dolu yahu, o tatılle sene sonuna kadar goturecek bu kafa benı
Onu da anlamazsa good bye artık. Naz kapris cekecek yaşı çoktan geçtim, ınsan yormasın yorulmasın ıstıyorSevgililiğin güzel tarafı bu işte, free takılmak için kimseye dert anlatmak zorunda olmuyorsun, anlarsa anlar anlamazsa en fazla trip atar
Evlilik oyle degil degil miSevgililiğin güzel tarafı bu işte, free takılmak için kimseye dert anlatmak zorunda olmuyorsun, anlarsa anlar anlamazsa en fazla trip atar
Ay tabıkı degıl. Ortak kararla tatıle cıkarken bıle bın tane prüz, gidersin adam trıp atar öfddEvlilik oyle degil degil mi
Hic sevmem kurufasulyeKız o kadar kuru fasulye yenir mivalla konusmalarin tamamini duyuyorum
Şaka bir yana bazen inan müstakil ev alasim geliyooo
Evlilikten korkardim daha da korktum almayim ben tek basina para yemek cazip geldiAy tabıkı degıl. Ortak kararla tatıle cıkarken bıle bın tane prüz, gidersin adam trıp atar öfdd
Uyumlu adamla boyle degıldır tabıkı. Ben genelleme yaptım. Bız oglan dogunca tatıle cıkmıstık ınan kı burnumdan gelmıstı. Keza gec cıktıgımız balayı da aynı sekılde. Balayı dersın ama onu bırakıp donseymısım keske ınsanın kafası o an bunlars basmıyor ıste.Evlilikten korkardim daha da korktum almayim ben tek basina para yemek cazip geldi
Ahahaha aynen bizim de balayı öyle olmuştu keşke bırakıp gelseydim diyorum hala.sonra ki tatiller çok iyi geçti ama uyumu yakalamak lazım haklisinUyumlu adamla boyle degıldır tabıkı. Ben genelleme yaptım. Bız oglan dogunca tatıle cıkmıstık ınan kı burnumdan gelmıstı. Keza gec cıktıgımız balayı da aynı sekılde. Balayı dersın ama onu bırakıp donseymısım keske ınsanın kafası o an bunlars basmıyor ıste.
Valla cevremdeki herkesin evliligi sıkintili kuzenlerden tut amcamlara dayimlara kadarUyumlu adamla boyle degıldır tabıkı. Ben genelleme yaptım. Bız oglan dogunca tatıle cıkmıstık ınan kı burnumdan gelmıstı. Keza gec cıktıgımız balayı da aynı sekılde. Balayı dersın ama onu bırakıp donseymısım keske ınsanın kafası o an bunlars basmıyor ıste.
Yok cnm benim kiz uyurken tilki uykusunda anca ilk uykusu biraz dha derin olabiliyor iste .Sesin çok dikkat çekmesini istemiyorsanız bulunduğunuz yerde musluk ya da müzik açın, hatta su sesi olan müzikler açın su boşa gitmesin, su sesin büyük çoğunluğunu emer, müzikken emmez tabi o ayrı. Belki azıcık işinize yarar, ben de üst komşularımın hangisinin öksürdüğünü ayırabiliyorum yatak odasında, ama oynaşma seslerini hiç duymadım çok şükğr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?