Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lisede bolumlere ayriliyoruz ya tm erkekleri kendi arkadaslarimi da dusununce boyle cikarim yaptim

Aaamann cikar tatilinin tadini tek basina sonra soyle daha alevli bi tatile gidersiniz

Aaamann cikar tatilinin tadini tek basina sonra soyle daha alevli bi tatile gidersiniz
Biraz naneli artık bizim tatil işi. O da cocuklarıyla cıkacak muhtemelen ee ben zaten ancak kacsam kacsam 3gunlugune kacabılırım, malum bebeler

Biraz naneli artık bizim tatil işi. O da cocuklarıyla cıkacak muhtemelen ee ben zaten ancak kacsam kacsam 3gunlugune kacabılırım, malum bebeler
Dogru senin bebislerin var ama 3 gun iyidir ya dinlenirsin iyi gelir sana
Bebelerini hic hesaba katmamistim
Ama tatildede ozleminizi giderirsiniz telefonla arasirsiniz

Dogru senin bebislerin var ama 3 gun iyidir ya dinlenirsin iyi gelir sana
Bebelerini hic hesaba katmamistim
Ama tatildede ozleminizi giderirsiniz telefonla arasirsiniz
Hsjddjhs her konusma özlem tetikleyici oluyo genelde, napıyosun ıyı mısın muhabbetı etmıyoruz kı

Bozulsun o kadar, ziyan vermez. Azıcık da kendine kalmak istiyor insan zaman zaman, ilişkiye baharat olsun

Bozulsun o kadar, ziyan vermez. Azıcık da kendine kalmak istiyor insan zaman zaman, ilişkiye baharat olsun
Evet ya, adama bunu anlatamıyorum ben single takılmayı da cok sevıyorum ve alıskınım yanı. Her dk mıçmıç olmanın manası yok bence, tamam sevgılıyız ama yapısık degılız, sevde bence de sen tek cık cok ıhtıyacın var love dedı, sende körükle aferim dedı suan benımle cıkmak ıstemesını anlıyorum hersey daha yenı ya bırlıkte tatıl yapmak heyecanlı gelıyor ama benım kafam cok dolu yahu, o tatılle sene sonuna kadar goturecek bu kafa benı

Sevgililiğin güzel tarafı bu işte, free takılmak için kimseye dert anlatmak zorunda olmuyorsun, anlarsa anlar anlamazsa en fazla trip atar

Sevgililiğin güzel tarafı bu işte, free takılmak için kimseye dert anlatmak zorunda olmuyorsun, anlarsa anlar anlamazsa en fazla trip atar
Onu da anlamazsa good bye artık. Naz kapris cekecek yaşı çoktan geçtim, ınsan yormasın yorulmasın ıstıyor

Evlilikten korkardim daha da korktum almayim ben tek basina para yemek cazip geldi
Uyumlu adamla boyle degıldır tabıkı. Ben genelleme yaptım. Bız oglan dogunca tatıle cıkmıstık ınan kı burnumdan gelmıstı. Keza gec cıktıgımız balayı da aynı sekılde. Balayı dersın ama onu bırakıp donseymısım keske ınsanın kafası o an bunlars basmıyor ıste.

Ahahaha aynen bizim de balayı öyle olmuştu keşke bırakıp gelseydim diyorum hala.sonra ki tatiller çok iyi geçti ama uyumu yakalamak lazım haklisin

Valla cevremdeki herkesin evliligi sıkintili kuzenlerden tut amcamlara dayimlara kadar
Hele bi de kiskanclik filan hic cekilecek seyler degil
Sevgilik desen onu da bekar kuzenler guzel ornek oluyor
18 imdeyim ne bir sevenim var ne seven bir kalbim galiba boyle mutluyum

Yok cnm benim kiz uyurken tilki uykusunda anca ilk uykusu biraz dha derin olabiliyor iste .

Bence evli olsan da evler ayrı olsundu. Herkes kişisel alanını korusundu ya. Asla evlilik insanı olmadığımı öğrendim
Balayısı bok gibi geçen tek ben değilmişim, iyi bari. Azıcık avundum geç boşuyorum üstüne güç de oluyor ya. Adaletsizlik. Umarım karma bir yerlerde bu çektiklerimin ödülünü hazırlamakla meşguldür. Yoksa bir takım kötü cümleler söylemek durumunda kaliciğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…