- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Çaydanlık şakası yap, çay içerken boş çaydanlıka tazeleme yapmaya gelip çaydanlığı üzerine devir.Kızlar 1 nisan şeapan var mı
Eşime ilk kez yapıcam da şaka evleneli
Bulamadım parlak bi fikir
Rondonun arasına naneli diş macunu sıkmak istemiyorum
Ben eve boşanma dilekçesi ile gitmeyi planlıyorumay heralde 1 sene küser bana
Ay yok artık, çocuktan betersinizAkşam romantik bi geceye var mısın diye gaza getirip sonra makyaj malzemeleriyle kırmızı mor noktalar çizip bak kukumda bunlar çıktı diyip hevesini söndürmek banal mı olur sdfhjhktf
Tamam zemocan valla yapmıcam. Yanlış bir şaka olur değil miiiÇaydanlık şakası yap, çay içerken boş çaydanlıka tazeleme yapmaya gelip çaydanlığı üzerine devir.
Ay yok artık, çocuktan betersiniz
Aşk olsunAy yok artık, çocuktan betersiniz
Klişeleşti bu artıkÇaydanlık şakası yap, çay içerken boş çaydanlıka tazeleme yapmaya gelip çaydanlığı üzerine devir
Benimki o dilekçeyi gerçeğe çeviriverir vallahi, öyşe şaka mı olur kız yazık adamaTamam zemocan valla yapmıcam. Yanlış bir şaka olur değil miii
Geçen sene ayrılalım diye şaka yapmıştım. Tansiyonu falan çıktı kalbi sıkıştıBenimki o dilekçeyi gerçeğe çeviriverir vallahi, öyşe şaka mı olur kız yazık adama
Tam sopalıksınGeçen sene ayrılalım diye şaka yapmıştım. Tansiyonu falan çıktı kalbi sıkıştı, çok eğlendim valla üffff
Hepsi ayrı dert. Dün bizde hızlı bir giriş yaptık olaya. İlki iyiydi. İkinci ben boşaldım adam boşaltmadı evirdi çevirdi ya çok yoruldum dedim bıraktık. Sonra çay molası verdik. Relaxing çayı almıştım onu içtik. Sonra yine uzadı ve adam ereksiyonu kaybetti. Gitti sigara içti geldi yine aynı yine sigara. Yatağa geldi yine elleşiyor ben bitik. Öyle uyumuşuz mal gibiyim şu an.Bence 1.si....Offf ben de öğlen sufleye mi kaçsam diyorum. Dün gece yorgunluğumu gizleyemedim çünkü ve adam da hiç elleşmedi doğal olarak.
Ama yine ilk adım hep benden geliyormuş gibime geliyor. Biraz kendimi çeksem mi? Çekince de adam ölüyorum sanıp ah yavrummm ah kuzummm moduna geçiyor. Öfffff her erkek gibi düz olsa ne olurdu kiiii
Boşalamayonca hırs yapmış seninki, dün akşam komuştuk bunu eşimle, ikincide kontrol sende olmuyor beden kendi bildiğini okuyor dedi. Düşününce haklı buldum, ilk çok uzın sürerse haliyle yoruluyor bünye ikincide oyun oynamana müsaade etmeyebilir. Süreyi uzatmak da çok kolay bir şey değil anladığım kadarıylaHepsi ayrı dert. Dün bizde hızlı bir giriş yaptık olaya. İlki iyiydi. İkinci ben boşaldım adam boşaltmadı evirdi çevirdi ya çok yoruldum dedim bıraktık. Sonra çay molası verdik. Relaxing çayı almıştım onu içtik. Sonra yine uzadı ve adam ereksiyonu kaybetti. Gitti sigara içti geldi yine aynı yine sigara. Yatağa geldi yine elleşiyor ben bitik. Öyle uyumuşuz mal gibiyim şu an.
İlki çok hızlı oldu kapıdan içeri girdik antrede aynaya karşı seksi çamaşırlı görünceBoşalamayonca hırs yapmış seninki, dün akşam komuştuk bunu eşimle, ikincide kontrol sende olmuyor beden kendi bildiğini okuyor dedi. Düşününce haklı buldum, ilk çok uzın sürerse haliyle yoruluyor bünye ikincide oyun oynamana müsaade etmeyebilir. Süreyi uzatmak da çok kolay bir şey değil anladığım kadarıyla
Evet o çay etki eder bence ya. Sakinleştirici nihayetinde. Bence arada normal böyle olaylarİlki çok hızlı oldu kapıdan içeri girdik antrede aynaya karşı seksi çamaşırlı görünceikincide ben apartmanı inlettim. Adamceyiz terin suyun içinde kaldı ben kurudum. Ya relaxing çayı mı etkiledi ki acaba. İçinde Yasemin, Melisa, şerbetçi otu, rezene, lavanta falan vardı. Elimle silahın şarjörü lavaboya döktüm galiba dedim.
Verilmesi gereken en son cayi vermissin sende bacimİlki çok hızlı oldu kapıdan içeri girdik antrede aynaya karşı seksi çamaşırlı görünceikincide ben apartmanı inlettim. Adamceyiz terin suyun içinde kaldı ben kurudum. Ya relaxing çayı mı etkiledi ki acaba. İçinde Yasemin, Melisa, şerbetçi otu, rezene, lavanta falan vardı. Elimle silahın şarjörü lavaboya döktüm galiba dedim.
Yok be, babam zaten rahatsız adamı bu ıt yuzunden huzursuz mu edeyım, ayrıca babam duyarsa annem tekrar yavrum guzum moduna baglar benden cıkmaz ay hıc rısk alamam ancak kestım ayagınuO Osirius aklıma ne geldi. Bu adam madem babandan çekiniyor, baban arayıp bi destur verse olmaz mı? Biliyorum kendine yakıştıramazsın böyşe bir şeyi, senin başkası tarafından savunulmaya ihtiyacın yok ama bu da bir seçenek olarak aklında bulunsun. Gerçi baban duyunca annen yine senin eve çöreklenmeye kalkabilir ama gerekirse al bu riski
Ona kalsa dogum gunumde yuzugu verdıgı gıbı tektas almaya kosardı zaten, aman yok kızım ne evlenmesı ben kım evlenmek kımEşim 1 aylık sevgili iken bana evlenme teklif ettiydii... Ciddiye almadım heee evleniriz ehehhe dedim sonra baktım ki evleniyoruz ve evlendiiik
Olmas olmaz deme olmaz olmaz
Canim benim bende vajinal agri var bunun için ameliyat olmam lazım.
Ayri yorgan diye konu açmış evet bdv de...
O Osirius sabah kizlarin alintiladigi mesajlarda otursun kendini yalasini gözümde bi canlandirdimiki canlandirdim üç canlandirdim...
Olmadi... Nusssretin tuz hareketiyle...
Sonra adama bi esneklik kattim
Bak artik canlandirabilyoreeee
Gördüm konuyu en son tamam dönüyorum yatağa demişaklın yolu bir.
O cümleye bem de çok güldüm yaaaa, laveda inanalımaz bir potansiyel var, her cümle ayrı icraat
Ol ameliyatını ne bekledin ki şimdiye kadar
Bu sabah bizim kızdan hiç ses çıkmadı sanki, ya sufleye kaçtı ya ex cinnet geçirtti, merakta kaldım
Shdjdhssj allahım ya sufleye falan gıtmedım cunku bugun cok yogunum, ex cınnet gecırtmedı sasırtıcı sekılde hala haber yok umarım bır kosede allah cezasını verıyordur, ıste egılıp kendını yalayamayacagına gore otursun derdıne yansın öküz
En büyük şaka benim skdhsks off şaka gibi bir hayatım var zaten bıde adama saka yapmakla ugrasamamKızlar 1 nisan şeapan var mı
Eşime ilk kez yapıcam da şaka evleneli
Bulamadım parlak bi fikir
Rondonun arasına naneli diş macunu sıkmak istemiyorum
Soylemeyı bende dusundum ama avkatın tepkısını kestıremıyorumGunaydin bence avukat beye söylemesi lazım artık tabi soylerken işime karışmıycaksın yoksa ayrılırım diye tehdit edecek adam kaybederim korkusundan bişey yapamaz
Hem onun da tecrübelerinden faydalanabilir akıl verir
Yoksa niye kendi içinde yaşasın ki love inan ağladım dedikçe içim parçalanıyor
Valla güçlü kadınız diye herşeyi kendimiz halletcez derdimizi anlatmıycaz diye bir kural yok kendimize ediyoruz sonra
Basitleştirip söyle bence. Yani bakıcıya keşke böyle olmasaydı aslında bi şansı daha hakediyordu evliliğimiz demiş diye anlatabilirsin.Soylemeyı bende dusundum ama avkatın tepkısını kestıremıyorum
Sen adama mı içirdin o çayıİlki çok hızlı oldu kapıdan içeri girdik antrede aynaya karşı seksi çamaşırlı görünceikincide ben apartmanı inlettim. Adamceyiz terin suyun içinde kaldı ben kurudum. Ya relaxing çayı mı etkiledi ki acaba. İçinde Yasemin, Melisa, şerbetçi otu, rezene, lavanta falan vardı. Elimle silahın şarjörü lavaboya döktüm galiba dedim.
Merakettik vallahiTönaydınslar bakalım neler oluyor burda
Aman uzakta yansınShdjdhssj allahım ya sufleye falan gıtmedım cunku bugun cok yogunum, ex cınnet gecırtmedı sasırtıcı sekılde hala haber yok umarım bır kosede allah cezasını verıyordur, ıste egılıp kendını yalayamayacagına gore otursun derdıne yansın öküz
Bir şey sorcam yaaabende leveller bitmiyor da bi sonraki oyuna geçmek için ajsjjsjdsm oral da orgazm oluyor musunuz? only oral ile yaniii
Geçmişi okuyamadım çok geride kalmışım , mutlaka cevap yazılmıştır,Ya biz de baya şeyettik aslında bi 15 dakika falan. Ee yeter yani daha ne etsin adam. Ön sevişme görevi görüyor bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?