Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar 1 nisan şeapan var mı
Eşime ilk kez yapıcam da şaka evleneli
Bulamadım parlak bi fikir
Rondonun arasına naneli diş macunu sıkmak istemiyorum
Çaydanlık şakası yap, çay içerken boş çaydanlıka tazeleme yapmaya gelip çaydanlığı üzerine devir.
Ben eve boşanma dilekçesi ile gitmeyi planlıyorum ay heralde 1 sene küser bana

Akşam romantik bi geceye var mısın diye gaza getirip sonra makyaj malzemeleriyle kırmızı mor noktalar çizip bak kukumda bunlar çıktı diyip hevesini söndürmek banal mı olur sdfhjhktf
Ay yok artık, çocuktan betersiniz

Hepsi ayrı dert. Dün bizde hızlı bir giriş yaptık olaya. İlki iyiydi. İkinci ben boşaldım adam boşaltmadı evirdi çevirdi ya çok yoruldum dedim bıraktık. Sonra çay molası verdik. Relaxing çayı almıştım onu içtik. Sonra yine uzadı ve adam ereksiyonu kaybetti. Gitti sigara içti geldi yine aynı yine sigara. Yatağa geldi yine elleşiyor ben bitik. Öyle uyumuşuz mal gibiyim şu an.

Boşalamayonca hırs yapmış seninki, dün akşam komuştuk bunu eşimle, ikincide kontrol sende olmuyor beden kendi bildiğini okuyor dedi. Düşününce haklı buldum, ilk çok uzın sürerse haliyle yoruluyor bünye ikincide oyun oynamana müsaade etmeyebilir. Süreyi uzatmak da çok kolay bir şey değil anladığım kadarıyla

İlki çok hızlı oldu kapıdan içeri girdik antrede aynaya karşı seksi çamaşırlı görünce ikincide ben apartmanı inlettim. Adamceyiz terin suyun içinde kaldı ben kurudum. Ya relaxing çayı mı etkiledi ki acaba. İçinde Yasemin, Melisa, şerbetçi otu, rezene, lavanta falan vardı. Elimle silahın şarjörü lavaboya döktüm galiba dedim.

Evet o çay etki eder bence ya. Sakinleştirici nihayetinde. Bence arada normal böyle olaylar

Verilmesi gereken en son cayi vermissin sende bacim

Yok be, babam zaten rahatsız adamı bu ıt yuzunden huzursuz mu edeyım, ayrıca babam duyarsa annem tekrar yavrum guzum moduna baglar benden cıkmaz ay hıc rısk alamam ancak kestım ayagınu

Eşim 1 aylık sevgili iken bana evlenme teklif ettiydii... Ciddiye almadım heee evleniriz ehehhe dedim sonra baktım ki evleniyoruz ve evlendiiik

Olmas olmaz deme olmaz olmaz
Ona kalsa dogum gunumde yuzugu verdıgı gıbı tektas almaya kosardı zaten, aman yok kızım ne evlenmesı ben kım evlenmek kım

Bu sabah bizim kızdan hiç ses çıkmadı sanki, ya sufleye kaçtı ya ex cinnet geçirtti, merakta kaldım

Valla O Osirius babasından yardim isteyecek bir kadin değil.
Ahanda yaziyom buraya
Shdjdhssj allahım ya sufleye falan gıtmedım cunku bugun cok yogunum, ex cınnet gecırtmedı sasırtıcı sekılde hala haber yok umarım bır kosede allah cezasını verıyordur, ıste egılıp kendını yalayamayacagına gore otursun derdıne yansın öküz

Kızlar 1 nisan şeapan var mı
Eşime ilk kez yapıcam da şaka evleneli
Bulamadım parlak bi fikir
Rondonun arasına naneli diş macunu sıkmak istemiyorum
En büyük şaka benim skdhsks off şaka gibi bir hayatım var zaten bıde adama saka yapmakla ugrasamam

Soylemeyı bende dusundum ama avkatın tepkısını kestıremıyorum

Sen adama mı içirdin o çayı kendi topuğuna sıkmışsın, erkelerde sertleşmeyi engelliyor o, biz de yaşadık onu, benimle beraber içiyordu, anlayınca adını bile anmaz oldu erkeklere anason çayı içiriliyor.
kendin içtiysen kuruluk yapmaması lazım, sen kayganlaştırıcı bulundur evde.
Tönaydınslar bakalım neler oluyor burda
Merakettik vallahi
Aman uzakta yansın

Bir şey sorcam yaaa bende leveller bitmiyor da bi sonraki oyuna geçmek için ajsjjsjdsm oral da orgazm oluyor musunuz? only oral ile yaniii

Ya biz de baya şeyettik aslında bi 15 dakika falan. Ee yeter yani daha ne etsin adam. Ön sevişme görevi görüyor bende.
Geçmişi okuyamadım çok geride kalmışım , mutlaka cevap yazılmıştır,
Ben kendi adıma oralda orgazm oluyorum,10 dk sürüyor orgazma ulaşmam, en son yarım saat uğraştı olmamıştım o gün bu gündür yapmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…