- 30 Kasım 2010
- 9.717
- 19.622
- 448
Seni sufle canavarı....Bende sadece sufle manyagı olmak ıstıyorum, benı mutfaga tekrar sokmasınlar yeaalove kız evlenmek ıstemiyöö
Of yarın gelıyo ıkı gunluk ayrılık yeterSeni sufle canavarı....
Hafta sonu yediğin hurmalar iste gece böyle tırmalar
Ol kiz love sen sufle manyağı ol yakışır lovuma
Imece usulüyleAynı şeyi eşim istedi özellikle havalar soğukken üşüyorum sırtım açıkta kalıyo yorganları ayıralım dedi ama ben çok direttim kabullenmedim. Bir iki kez izin verdim sadece o da hasta olduğu zamanlarbence sen de diret yatağına dön ayrı yatma
Of ki me offffffffOf yarın gelıyo ıkı gunluk ayrılık yeter
Kadın gestapo ya anlatılanlara gore, ama babası pamuk seker kımseler kapmasınAvkatın oğlunun babasının geleceğiyle ilgili verdiği muğlak cevaplardan ziyade annesini hemen ilk isteyene paket ediveresi çok güldürdü beni ya yanlış mı anladımBiraz fikir veriyor kadının yanındakilere yaydığı enerji ile ilgili, hani sen de dün hep gerginmiş demiştin ya. Allah ona da gönlüne göresini versin. Senin ex.e gelince valla profili çözemedim onu da Allah ıslah etsin. En azından babalığı iyi diyordun, amaaaan en gerekli şey bebeler için iyi bari.
Bence baba eve geçince eski eş evde yorum yapmıştır çocuk ordan çıkarımda bulunuyordur önemli değilKadın gestapo ya anlatılanlara gore, ama babası pamuk seker kımseler kapmasıncocukla dıyalog halınde olsam kulagına egılıp yalvarsan almam babanı deyıp ıcını rahatlatasım var ahdkshsjs ama ya alırsam
KesinlikleEvet hesabına gore ben aglayarak yalvararak çoçaaklarımın babasığğ nolursaaan dön herseyınle kabulumsun deyıp donmedım cunku, afalladı galıba kendı ataga gecıyor, egılsın kendını yalasın bu saatten sonra
Heh işte asıl sorun burda bence adam seni de yalama derdinde değil nööööö yalama onda bi anlaşalım,love senin ex inki altındandı da kullandıkça değeri düşmesin diye mi kıyamıyordu acaba neyse bu başka bir konu başlığı diğerine gelirsekEvet hesabına gore ben aglayarak yalvararak çoçaaklarımın babasığğ nolursaaan dön herseyınle kabulumsun deyıp donmedım cunku, afalladı galıba kendı ataga gecıyor, egılsın kendını yalasın bu saatten sonra
6 yıl beraber yaşadınız o kadarcık tanımıştır.Suratına suratına pıskın pıskın konusuyorum, nerden delırdıgımı bılecek kı, ıt muamelesı yapıyorum mutluluktan geberıyorum ımajı cızıyordum dune kadar
Şu an love için şu an evlilik düşünmek uzak, daha ex boşanamadı kadından baksanaBen uyumunuza bayiliyorum love...
Olur olur biraz sabret avkat aylar yillar sonra loveun gönlü olur
Ama var ya cok istiyorum sizin gibi uyumlu çift olalim ve ben tedavi olup sufle manyagi olayim
Sen daha regli olmadın mıOf yarın gelıyo ıkı gunluk ayrılık yeter
Açmış mı konuyu ben görmedim. Gerçi cinsellik forumundan da çıkmadım kiImece usulüylebacımıza bdv de ayrı yorgan konusu açtirdik. Yorumunu orda daha rahat görürdü arkadaş
Ama olsun dudiş mudiş yorgan ayran amaaaanhepsi ayni şey ben ne diyom ya
Vakti gelince istersen alırsın, onu düşünme şimdi, önce senin huzur bulman lazımKadın gestapo ya anlatılanlara gore, ama babası pamuk seker kımseler kapmasıncocukla dıyalog halınde olsam kulagına egılıp yalvarsan almam babanı deyıp ıcını rahatlatasım var ahdkshsjs ama ya alırsam
Ama ben avukatı haklı buluyorum valla linçlemeyin beniiiiiSen evlen ama, zaten o nıyetle baslıyorsun muhtemelen, bende cıddı olarak basladım ama amacımın evlenmek olmadıgının ustune basa basa cıddı bır ılıskı dıyerek.. Sankı oyle dememısım de benı ıkna et demısım adama, darlıyor da darlıyor, on lafından ıkısı evlenmeye cıkıyor. Pazartesı sabahı herkes ıse gıdecek dıye hazırlanıyor, kravatımı baglar mısın dedı. Baglarım tabı dedım. Benı her sabah boyle ıse ugurlasan ben gıdemem bılıyo musun dıyo. Bende bu, bu sabah mahsus bır olay her sabah olması mumkun degıl dedım. Bana sarkıyla cevap verıyo, olur olur bana gel yıne sakın sen kımseyı dınleme dıye
Avukat evlenmek isteme konusunda haklı olabilir de bunu söylemek için çok erken, daha 1 ay yeni oluyor ilişkileri başlayalı.Ama ben avukatı haklı buluyorum valla linçlemeyin beniiiii
Bak ben de evliliğe karşıyım ama evliyim ahahhaha
Çünkü çok tatlııı benceee... Eşim de çok tatlıydı öyle öyle kündeye getirdiii......
Bak ex öküz konusunda da avukat haklı demiştim. Herif dibine kadar haklı çkktı.
Bence senin ex öküz olayını avukata anlatman gerekiyor. Avukatın gidip adam döveceğini hiç sanmam. Düzgün bir insan bence daha makul çözümler bulacaktır. Seni hiç zor duruma düşürmez.
Eşim 1 aylık sevgili iken bana evlenme teklif ettiydii... Ciddiye almadım heee evleniriz ehehhe dedim sonra baktım ki evleniyoruz ve evlendiiikAvukat evlenmek isteme konusunda haklı olabilir de bunu söylemek için çok erken, daha 1 ay yeni oluyor ilişkileri başlayalı.
Mesele avukatın olay çıkarmasından çok exin avukatın varlığını öğrenmesi
Evlenme teklifi aldığımda 3 gündür çıkıyor 23 gündür tanışıyordukEşim 1 aylık sevgili iken bana evlenme teklif ettiydii... Ciddiye almadım heee evleniriz ehehhe dedim sonra baktım ki evleniyoruz ve evlendiiik
Olmas olmaz deme olmaz olmaz
Aynen bende oyleydim asla evlenmem diyordum sevgilimede dedim o da bana bende evlilik dusunmuyorum derdi, beraber takiliriz egleniriz gezeriz iste daha ne dedim. 1 sene oldu simdi dugunumuzu nerde yapsak diye dusunuyoruzEşim 1 aylık sevgili iken bana evlenme teklif ettiydii... Ciddiye almadım heee evleniriz ehehhe dedim sonra baktım ki evleniyoruz ve evlendiiik
Olmas olmaz deme olmaz olmaz
Ay bence de... Umarım yanılmayız. Allah mutlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?