- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Kendi adıma Avukatı bulaştıracağıma babamı bulaştırırım. Avukat şimdilik olduğu mesafede kalmalı, bu konuda ondan yardım almak hayata müdahale hakkı görmesine sebep olabilirGunaydin bence avukat beye söylemesi lazım artık tabi soylerken işime karışmıycaksın yoksa ayrılırım diye tehdit edecek adam kaybederim korkusundan bişey yapamaz
Hem onun da tecrübelerinden faydalanabilir akıl verir
Yoksa niye kendi içinde yaşasın ki love inan ağladım dedikçe içim parçalanıyor
Valla güçlü kadınız diye herşeyi kendimiz halletcez derdimizi anlatmıycaz diye bir kural yok kendimize ediyoruz sonra
Canim benim bende vajinal agri var bunun için ameliyat olmam lazım.6 yıl beraber yaşadınız o kadarcık tanımıştır.
Şu an love için şu an evlilik düşünmek uzak, daha ex boşanamadı kadından baksana
Sen ne tedavisi olacaksın ki
Sen daha regli olmadın mı
Açmış mı konuyu ben görmedim. Gerçi cinsellik forumundan da çıkmadım ki
Gördüm konuyu en son tamam dönüyorum yatağa demişCanim benim bende vajinal agri var bunun için ameliyat olmam lazım.
Ayri yorgan diye konu açmış evet bdv de...
O Osirius sabah kizlarin alintiladigi mesajlarda otursun kendini yalasini gözümde bi canlandirdimiki canlandirdim üç canlandirdim...
Olmadi... Nusssretin tuz hareketiyle...
Sonra adama bi esneklik kattim
Bak artik canlandirabilyoreeee
Bence 1.si....Bu sabah bizim kızdan hiç ses çıkmadı sanki, ya sufleye kaçtı ya ex cinnet geçirtti, merakta kaldım
Onu net bı şekilde ifade edecek sonuçta o onun avukatı aynı zamanda hem hukuki olarak hem pratikte neler yapabileceğine dair akıl verebilirKendi adıma Avukatı bulaştıracağıma babamı bulaştırırım. Avukat şimdilik olduğu mesafede kalmalı, bu konuda ondan yardım almak hayata müdahale hakkı görmesine sebep olabilir
Kendini çekmek mi valla benimki sekizi garantilesin müdüründen iznini bizzat gider alırımBence 1.si....Offf ben de öğlen sufleye mi kaçsam diyorum. Dün gece yorgunluğumu gizleyemedim çünkü ve adam da hiç elleşmedi doğal olarak.
Ama yine ilk adım hep benden geliyormuş gibime geliyor. Biraz kendimi çeksem mi? Çekince de adam ölüyorum sanıp ah yavrummm ah kuzummm moduna geçiyor. Öfffff her erkek gibi düz olsa ne olurdu kiiii
Yorgun olan sensin, doğal olarak hamlenin senden gelmesini bekler. Kendi kendine kurup durma sen de, adam istekli olmasa dokunuşundan anlarsın zaten, sinir olacak başka şey bul. Vicdanlı adam da yaramıyorBence 1.si....Offf ben de öğlen sufleye mi kaçsam diyorum. Dün gece yorgunluğumu gizleyemedim çünkü ve adam da hiç elleşmedi doğal olarak.
Ama yine ilk adım hep benden geliyormuş gibime geliyor. Biraz kendimi çeksem mi? Çekince de adam ölüyorum sanıp ah yavrummm ah kuzummm moduna geçiyor. Öfffff her erkek gibi düz olsa ne olurdu kiiii
Valla masallahin var zemherim arada bir soluklanınYorgun olan sensin, doğal olarak hamlenin senden gelmesini bekler. Kendi kendine kurup durma sen de, adam istekli olmasa dokunuşundan anlarsın zaten, sinir olacak başka şey bul. Vicdanlı adam da yaramıyor
Biz de dün dibine vurduk sufleninyapmıyoruz dediğim her şeyi yaptık kirli konuşma dışında evren benim mesajları yerine çok hızlı ulaştırıyor. bu arada 69da kadın üstte olunca daha rahat oluyormuş onu keşvettim yalnız kendinizi kaybedip adamı ısırma riskiniz mevcut
Bir de şu forumda sürekli övülen nirvanayı denedik akşam, diğer tırtıklılardan hiçbir farkı yok sanki, neden o kadar övüyorlar anlam veremedim. Üzerine çok da pahalı gratiste bulduk en ucuzunu, bildiğin israf
Bı akşam soluklanırız sanırım bende biraz hasar oluştu sankiValla masallahin var zemherim arada bir soluklanın
Şaka bir yana nirvana prezervatif mi ?
Birde 69 da ustte olunca hissiyatini puanlasan kac kac kadın erkek icin
Biz onu hep ben üstte iken yapıyoruz. Aksi takdirde ben ezilirim minnak halimle.Bı akşam soluklanırız sanırım bende biraz hasar oluştu sanki
Nirvana prezervatif evet tırtıklı ve afrodizyaklı sözde, afrodizyak kısmı bana hikaye geliyor.
Hissiyat kısmı odaklanmaya bağlı ama doğru yerleşirsen sadece sana yapıldığı andakiyle aynı çünkü üzerinde baskı yok hareket alanın daha rahat. Sonuçta erkek bedeni daha ağır ve kadın alttayken erkeğe istediği gibi hakim olamıyor. Bu da kadının odaklanıp keyif almasını zorlaştırıyor
Ben de eşime nirvana al demiştim. Zero almış nirvana bulamamış.Yorgun olan sensin, doğal olarak hamlenin senden gelmesini bekler. Kendi kendine kurup durma sen de, adam istekli olmasa dokunuşundan anlarsın zaten, sinir olacak başka şey bul. Vicdanlı adam da yaramıyor
Biz de dün dibine vurduk sufleninyapmıyoruz dediğim her şeyi yaptık kirli konuşma dışında evren benim mesajları yerine çok hızlı ulaştırıyor. bu arada 69da kadın üstte olunca daha rahat oluyormuş onu keşvettim yalnız kendinizi kaybedip adamı ısırma riskiniz mevcut
Bir de şu forumda sürekli övülen nirvanayı denedik akşam, diğer tırtıklılardan hiçbir farkı yok sanki, neden o kadar övüyorlar anlam veremedim. Üzerine çok da pahalı gratiste bulduk en ucuzunu, bildiğin israf
69 da zaten kadın üstte değil mi, biz hep öyle yapıoz misssYorgun olan sensin, doğal olarak hamlenin senden gelmesini bekler. Kendi kendine kurup durma sen de, adam istekli olmasa dokunuşundan anlarsın zaten, sinir olacak başka şey bul. Vicdanlı adam da yaramıyor
Sen ne zaman dinlenmiş olursan o zaman ısrar edecek adam ama senin temponda o zor, suçlama onu davranışı gayet normal.Biz onu hep ben üstte iken yapıyoruz. Aksi takdirde ben ezilirim minnak halimle.
Ama ben adamamı odaklancam kendime mi karıştırıyorum. Odağım şaşıyor.
Ben de eşime nirvana al demiştim. Zero almış nirvana bulamamış.
Ben biraz da o ısrar etsin ben kaçayım istiyorum ya
Bizde gelişine göredir, özellikle üstte olayım demedim hiç hatta çoğu zaman odaklanamadığım için keyif bile almam, en güzeli sırayla yapmak ve anın tadını çıkarmak ama akışa göre değişiyor tabi69 da zaten kadın üstte değil mi, biz hep öyle yapıoz misss
Zero nasıl gerçekten yok gibi mi, eşim bir ara zero almıştı ama markasını hatırlamıyorum, bana berbat gelmişti.Biz onu hep ben üstte iken yapıyoruz. Aksi takdirde ben ezilirim minnak halimle.
Ama ben adamamı odaklancam kendime mi karıştırıyorum. Odağım şaşıyor.
Ben de eşime nirvana al demiştim. Zero almış nirvana bulamamış.
Ben biraz da o ısrar etsin ben kaçayım istiyorum ya
Yok gibi değil elbette ama şimdiye kadar denediklerimizin en iyisi. Çoğu prezervatif beni kurutuyor. Bu öyle bir şey yapmadı. Gayet de hissettimZero nasıl gerçekten yok gibi mi, eşim bir ara zero almıştı ama markasını hatırlamıyorum, bana berbat gelmişti.
Ben eve boşanma dilekçesi ile gitmeyi planlıyorumKızlar 1 nisan şeapan var mı
Eşime ilk kez yapıcam da şaka evleneli
Bulamadım parlak bi fikir
Rondonun arasına naneli diş macunu sıkmak istemiyorum
Akşam romantik bi geceye var mısın diye gaza getirip sonra makyaj malzemeleriyle kırmızı mor noktalar çizip bak kukumda bunlar çıktı diyip hevesini söndürmek banal mı olur sdfhjhktfBen eve boşanma dilekçesi ile gitmeyi planlıyorumay heralde 1 sene küser bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?