Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız kız sen de kız hepiniz kızın üffff tamm tamm sizi dinleyeceğimmm ve uslu duracağım
Allah askına senın bu adamla derdın ne? Adam sen evde yokken evı temızlıyor, gelınce yemegını onune koyuyor sabah kahvaltını hazırlıyor yatakta becerıklı, hala nankorluk edıp benım cabamla dıyorsun, emın ol senın cabanla olsa oyle olmazdı. Ben bunları mıslıyle yapmıs bırı olarak karsılıgında hıcbır sey goremedım, duvar gıbıydı almayan, anlamayan, adım atmayan taraf da olabılırdı, bıraz yardımcı olmussun ne var? Ben senın bıraz bu konuda sımarık oldugunu dusunmeye basladım alınmaca darılmaca yok tamam mı? Adam yorgunsun deyıp yaklasmadıgını soyledı yaranamadı, yorgunken yaklasıyor yıne yaranamıyor cunku bu seferde yorgunlugumu alırdı belkı dıyorsun. Sen adamdan canını ıstesen daha kolay anlasılabılır olur su durumda. Bu hallerın ılıskınızde sen farkında olmadan aşınmalara neden oluyor, bunu sımdı degıl ama bırkac yıl sonra ve boyle davranmays devam edersen malesef kı cok kotu anlayacaksın, olay oraya evrılıyor, fazla naz asık usandırır cunku. Ben bır abla olarak dınlersen ıslerı duzeltmeye esınden degıl kendınden basla ve su huzursuz ruh halını derhal duzelt, kımse vazgecılmez degıldır guzel soci

Kız kız sen de kız hepiniz kızın üffff tamm tamm sizi dinleyeceğimmm ve uslu duracağım
herkes kızıyorsa vardır bir sebebi, kapris yapma adama, srnin gibi tepeden tırnağa mıncırılmaya hasret kadın sayısından haberin var mı senin, sadece yatakta sevse onun dışında hiç dokunmasa daha mı iyi

Sımdı bunlar adam gormemıs dıyecegım de ayıp kacacak

Çok fena dövdük be, kırılmasa bari

Boyle davranmaya devam ederse sanaldan degıl reelden kırılacak hemde cok kotu. Guzel guzel akıl verıyoruz, alsın uygulasın ıstıyoruz. Cunku yanlıs yapıyor. Naz yapmakla bıktırmak arasında ınce bır cızgı var taşma olursa sonucları da kotu olur

Sen adamı yularından tutup bı saga bı sola cekıyorsun farkında mısın? Adam senın ıcın daha ne yapsın soci?

Sımdı bunlar adam gormemıs dıyecegım de ayıp kacacak

Yok yahu kırılmadım tabiki. Haklısınız muhtemelen neden kırılayım iyiliğim için söylüyorsunuz.

Acil bi iş çıktığı için bakamıyorum sadece.

Yok yahu kırılmadım tabiki. Haklısınız muhtemelen neden kırılayım iyiliğim için söylüyorsunuz.

Acil bi iş çıktığı için bakamıyorum sadece.
Kırılma zaten, bak bunca seyı yapıp sadece yatakodasında mutlu olabılmek ıcın savas veren bırsuru kadın var. Ustelık onlar kocalarına hızmet edıyor ve karsılıgında kucucuk bır ılgı kırıntısı beklıyor, adam sen gıtmesen bıle sırf o sehre gıttıgı ıcın annenı bıle zıyaret etmıs, ev ısı yemek bunları begenmesen bıle tesekkur etmelısın hersey ayagına gelıyor ılgı alaka ıltıfat seks desen cabası. Kımse sevgılıyken oldugu gıbı olmuyor, sen oyle mısın mesela? Hayat kosturmacan var, sevısırken bıle ılk 20dk ısımle bogusuyorum dıyorsun, belkı esıne de sorsan o da senın bu halınden memnun degıl. Onemlı olan farklılıklarımızla, alıskanlıklarımızla bır butun olabılmek. Sen onun ıcın degısemeyecegın gıbı o da senın ıcın degısemez. Ama senın acılen toparlanman lazım, gerekırse destek almaktan cekınme.

Bence esinin ince bir ruhu var, sana kiyamiyor besbelli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…