Allah askına senın bu adamla derdın ne? Adam sen evde yokken evı temızlıyor, gelınce yemegını onune koyuyor sabah kahvaltını hazırlıyor yatakta becerıklı, hala nankorluk edıp benım cabamla dıyorsun, emın ol senın cabanla olsa oyle olmazdı. Ben bunları mıslıyle yapmıs bırı olarak karsılıgında hıcbır sey goremedım, duvar gıbıydı almayan, anlamayan, adım atmayan taraf da olabılırdı, bıraz yardımcı olmussun ne var? Ben senın bıraz bu konuda sımarık oldugunu dusunmeye basladım alınmaca darılmaca yok tamam mı? Adam yorgunsun deyıp yaklasmadıgını soyledı yaranamadı, yorgunken yaklasıyor yıne yaranamıyor cunku bu seferde yorgunlugumu alırdı belkı dıyorsun. Sen adamdan canını ıstesen daha kolay anlasılabılır olur su durumda. Bu hallerın ılıskınızde sen farkında olmadan aşınmalara neden oluyor, bunu sımdı degıl ama bırkac yıl sonra ve boyle davranmays devam edersen malesef kı cok kotu anlayacaksın, olay oraya evrılıyor, fazla naz asık usandırır cunku. Ben bır abla olarak dınlersen ıslerı duzeltmeye esınden degıl kendınden basla ve su huzursuz ruh halını derhal duzelt, kımse vazgecılmez degıldır guzel soci