- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.108
- 1.123
İstemezsen konuşmayız kuzumKonumu sabote edıyorlar resmen
Hıı çok yaradı bana haftasonu, ekşi elma kemirip küvette sevişme sesleri dinliyorum, madem onlar utanmıyor bu gece 2de yatacam pusuya hem yıkanırım hem onları dınlerım fantağğziğe bakar mısınYauv benimde libido tavan mens olurum bugün yarın ondan. Ama garip bi soğukluk var sevgili kişisiyle.Dalgalıyım bulutluyum. Ne salak bi hafta sonu O Osirius canım sana sarılmak istiyorum. Neler yaşadın. @socialscientist senin çizgi iyi bebiş arada ZemheriPoyraz iteklemesi sana yarıyör galibası
Konumu sabote edıyorlar resmen
Sonunda gülücük olcaktı koymayı umutmuşumİstemezsen konuşmayız kuzum
Şaşkın ördek neden üstüne alınıyosun, yemek tarifindem tut da sekse kadar hersey var onu demek ıstedımİstemezsen konuşmayız kuzum
İtekleme işini çözemedim, neyi unuttum acabaYauv benimde libido tavan mens olurum bugün yarın ondan. Ama garip bi soğukluk var sevgili kişisiyle.Dalgalıyım bulutluyum. Ne salak bi hafta sonu O Osirius canım sana sarılmak istiyorum. Neler yaşadın. @socialscientist senin çizgi iyi bebiş arada ZemheriPoyraz iteklemesi sana yarıyör galibası
Aynı şehirde olsak bi rose şarapla dayanırdım kapıya. Rag’n’Bone Human şarkısını dinliyordum son ses. Apartuman ayakta. Canım çok sıkkın bıkkın.Konumu sabote edıyorlar resmen
Of ne iyi olurdu haa, bende şarap var sen gelAynı şehirde olsak bi rose şarapla dayanırdım kapıya. Rag’n’Bone Human şarkısını dinliyordum son ses. Apartuman ayakta. Canım çok sıkkın bıkkın.
Şaşkın ördek neden üstüne alınıyosun, yemek tarifindem tut da sekse kadar hersey var onu demek ıstedım
Şaka yaptıydım ama surat koymayı unutunca karıştıSonunda gülücük olcaktı koymayı umutmuşum
Kabak tatlısı mı pişiyo kızİtekleme işini çözemedim, neyi unuttum acababu gün çok kaldım mutfakta, çarptı galiba
Erotik bir müzik eklemeyi unutma, onların fantazisine de renk katmış olursunHıı çok yaradı bana haftasonu, ekşi elma kemirip küvette sevişme sesleri dinliyorum, madem onlar utanmıyor bu gece 2de yatacam pusuya hem yıkanırım hem onları dınlerım fantağğziğe bakar mısın
Ben helva yaptım. Tek başıma. Yanma manma olmadan. Yidim geçmişe geleceğe.Kabak tatlısı mı pişiyo kız
Akşam ses bombasında hatasız kul olmaz calıyoduErotik bir müzik eklemeyi unutma, onların fantazisine de renk katmış olursun
Yaaa Jane BirkinErotik bir müzik eklemeyi unutma, onların fantazisine de renk katmış olursun
Ekşi elmaya tarçın serpip yedim, bitanede espresso hobaleyyyBen helva yaptım. Tek başıma. Yanma manma olmadan. Yidim geçmişe geleceğe.
Aklımı çelmeyin, sevgılım yok zatenYaaa Jane Birkin
Bu gün kabak tatlısı yok, kızın arkadaşları evde onlara kek falan yaptım. Dün 3 posta yedik bu gün fırsat yok, akşama da misafir var, gece bakacağız inşallah. Yarın kız arkadaşına, oğlan dil kursuna gidecek ev bizim, kabak tatlısı da yanar sufle de pişerKabak tatlısı mı pişiyo kız
Akşam ses bombasında hatasız kul olmaz calıyodukendımı o an romantık komedideki gürgen öz gibi hissettim
Allah aşkına komsuları ayaga kaldırmayım bu seferrBu gün kabak tatlısı yok, kızın arkadaşları evde onlara kek falan yaptım. Dün 3 posta yedik bu gün fırsat yok, akşama da misafir var, gece bakacağız inşallah. Yarın kız arkadaşına, oğlan dil kursuna gidecek ev bizim, kabak tatlısı da yanar sufle de pişer
Ulan sevgılım yok erotık müzik öneriyo, anlıyo musun sevgılım yok yokJane Birkin ve sevgilisinin düeti vardı je t’aime offf aşışşırı seksii onu aç bebiş
Fırını kapatmadan gitmem bu seferAllah aşkına komsuları ayaga kaldırmayım bu seferryakısır dostum parçala onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?