Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Klasik 3lü den şaşmayacaksın gerçekten, oralları katmadan klasik 3lü
Favorim doggy, misyoner üstte olmayı çok sevmiyorum a berjer üstü kucakta güzel evdeki berjerde yapamadım boy sıkıntısı oldu da bu otellerdeki berjerler ideal o pozisyona

Ben de tam onu diyecektim. Potansiyel bir sevgili var yolda tut boğazını

Burada da lokma tatlısı yapan bir yer var. Ağzına atınca patlayıp içinden şerbet akıyor. Kendimden geçiyorum yerken
Ah zemherim beni o zaman bi sen anlarsin...
Patlama demeeeeee
Aklima fistikli biskuvi geliyor
Orgazm geliyor
Fena oluyorum ben gidiyom mutfağa

Favorim doggy, misyoner üstte olmayı çok sevmiyorum a berjer üstü kucakta güzel evdeki berjerde yapamadım boy sıkıntısı oldu da bu otellerdeki berjerler ideal o pozisyona
Doggy de onceden yeterınce uyarılma olmazsa o pozısyonda orgazm olman cok guc. Cunku klıtorıse falan asla baskı olmuyor, onceden yogrulman lazım kı zatrn cok az temas oldugu ıcın o rıtımle orgazm olabıl

Doggy de onceden yeterınce uyarılma olmazsa o pozısyonda orgazm olman cok guc. Cunku klıtorıse falan asla baskı olmuyor, onceden yogrulman lazım kı zatrn cok az temas oldugu ıcın o rıtımle orgazm olabıl
aa bende tam tersi ben bacak kapalı kalça yukarda orgazm çok rahat oluyorum o ara adam da azıcık yardım ederse değme keyfime

Kaçıncı sayfada öpüşüyorlar
Oku oku öpüşmeye takılırsan çok taktik kaçırırsın
Kız vallahi 3 senedir farketmemişim şekli kavisli mi yuvarlak mı köşeli mii

Tribim geçerse bi bakim nasıl duruyor

Ah zemherim beni o zaman bi sen anlarsin...
Patlama demeeeeee
Aklima fistikli biskuvi geliyor
Orgazm geliyor
Fena oluyorum ben gidiyom mutfağa
Yeme laaaaan

Eşim gececi bu hafta bugün sabah işten geldi küçük oğlum uyandı ve yine bir şey olamadı

Oku oku öpüşmeye takılırsan çok taktik kaçırırsın

Yeme laaaaan
Zemheriii devirme gözlerini banaaa yaaa

Küs değiliz sabah dans falan ettiikk salsa yaptık. Adam beni kucakta oynattı biraz. Ama dudişmedik...

O dudişelim demeden dudişmemmm

Şirinlemekten nefret ederimmm şirin babaa

Zemheriii devirme gözlerini banaaa yaaa

Küs değiliz sabah dans falan ettiikk salsa yaptık. Adam beni kucakta oynattı biraz. Ama dudişmedik...

O dudişelim demeden dudişmemmm

Şirinlemekten nefret ederimmm şirin babaa
İyi bari bu da bir şey, trip falan deyince, dedim adam özür de diledi bi kendini asmadığı kaldı onu bekliyor her halde

Bencede

Öpüşürken sevgilimin ağzı bana küçük geldi ince dudaklı biriyle sevgili olan köfte dudaklıya ne önerirsiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…