Valla bizde bılmıyoruz kı araları bı karıstır sen yıne de 500sayfa okumamak içinKaçıncı sayfada öpüşüyorlar
Ihh ben sevmedim o pozisyonuAy denemesinler, çok lüzumsuz, adamlar bizim kadar esnek degil anacım, benim esneklik de yetmedi açıkçası. Tam birleşme mümkün değil bende o pozisyonda
Klasik 3lü den şaşmayacaksın gerçekten, oralları katmadan klasik 3lüIhh ben sevmedim o pozisyonuerkeğin daha baskın olduğu pozisyonları seviyorum ahahaha
Kız vallahi 3 senedir farketmemişim şekli kavisli mi yuvarlak mı köşeli miiPenis şekli biraz kavisliyse tadından yenmiyor not düşeyim şuraya
Favorim doggy, misyoner üstte olmayı çok sevmiyorumKlasik 3lü den şaşmayacaksın gerçekten, oralları katmadan klasik 3lü
Ah zemherim beni o zaman bi sen anlarsin...Ben de tam onu diyecektim. Potansiyel bir sevgili var yolda tut boğazını
Burada da lokma tatlısı yapan bir yer var. Ağzına atınca patlayıp içinden şerbet akıyor. Kendimden geçiyorum yerken
Şimdi ban falan yemem inş ama ben bayağı oynuyorum onunla inceliyorum falan tıbbi olaraktanKız vallahi 3 senedir farketmemişim şekli kavisli mi yuvarlak mı köşeli mii
Tribim geçerse bi bakim nasıl duruyor
Hemsire hasta hmmmmŞimdi ban falan yemem inş ama ben bayağı oynuyorum onunla inceliyorum falan tıbbi olaraktan
Doggy de onceden yeterınce uyarılma olmazsa o pozısyonda orgazm olman cok guc. Cunku klıtorıse falan asla baskı olmuyor, onceden yogrulman lazım kı zatrn cok az temas oldugu ıcın o rıtımle orgazm olabılFavorim doggy, misyoner üstte olmayı çok sevmiyoruma berjer üstü kucakta güzel evdeki berjerde yapamadım boy sıkıntısı oldu da bu otellerdeki berjerler ideal o pozisyona
Sana da kebap söyleyeyım mı hemşire, yin miHemsir
Hemsire hasta hmmmm
aa bende tam tersi ben bacak kapalı kalça yukarda orgazm çok rahat oluyorum o ara adam da azıcık yardım ederse değme keyfimeDoggy de onceden yeterınce uyarılma olmazsa o pozısyonda orgazm olman cok guc. Cunku klıtorıse falan asla baskı olmuyor, onceden yogrulman lazım kı zatrn cok az temas oldugu ıcın o rıtımle orgazm olabıl
Oku oku öpüşmeye takılırsan çok taktik kaçırırsınKaçıncı sayfada öpüşüyorlar
Kız vallahi 3 senedir farketmemişim şekli kavisli mi yuvarlak mı köşeli mii
Tribim geçerse bi bakim nasıl duruyor
Yeme laaaaanAh zemherim beni o zaman bi sen anlarsin...
Patlama demeeeeee
Aklima fistikli biskuvi geliyor
Orgazm geliyor
Fena oluyorum ben gidiyom mutfağa
Eşim gececi bu hafta bugün sabah işten geldi küçük oğlum uyandı ve yine bir şey olamadıHayırdır eşin nöbetçi falan mı
Onu ben de merak ediyorum @delidivane nerelerdesin gecelikler ne oldu
Konuyu baştan oku tekrar tekrar aynı sorulara dönmeyelin
Konu açılmaya değerse buraya yazmak yerine konu açmayı tercih et.
Bizde sürelidir tablet hafta içi yatmadan önce 1 saat, hafta sonu yatmadan önce iki saat. Onun dışında ellerine almaları yasak
Yakalarsınız bir fırsat inşallah, gün içinde uyumuyor mu oğlan o zaman kıstırEşim gececi bu hafta bugün sabah işten geldi küçük oğlum uyandı ve yine bir şey olamadı
Zemheriii devirme gözlerini banaaa yaaaOku oku öpüşmeye takılırsan çok taktik kaçırırsın
Yeme laaaaan
İyi bari bu da bir şey, trip falan deyince, dedim adam özür de diledi bi kendini asmadığı kaldı onu bekliyor her haldeZemheriii devirme gözlerini banaaa yaaa
Küs değiliz sabah dans falan ettiikk salsa yaptık. Adam beni kucakta oynattı biraz. Ama dudişmedik...
O dudişelim demeden dudişmemmm
Şirinlemekten nefret ederimmm şirin babaa
BencedeTen uyumuyla ilgili olduğunu sanmıyorum, tepki vereceğin bir şey yapmak istememiş çünkü irkilmişsin rahat olmadığını anlamış, ki nihayetinde zaten adetliymişsin, bence çok ince davranmış. Gün içinde öpmemesi de senşn çekingenliğinden kaynaklıdır, istemediğini ya da korktuğunu düşünmüş üzerine gelmemiş
Özür diledi de bakalım icraata yansıyacak mı? Görelimm de ondan sonra. Hemen yelkenleri suya indirirsem aynı tas aynı hamam devam eder.İyi bari bu da bir şey, trip falan deyince, dedim adam özür de diledi bi kendini asmadığı kaldı onu bekliyor her halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?