Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öpüşürken sevgilimin ağzı bana küçük geldi ince dudaklı biriyle sevgili olan köfte dudaklıya ne önerirsiniz?
Dudak dudaktır yumul demek isterdim ama çok yumulma burnu kapanırsa boğulur ben köfte dudaklı kocası olan ince dudaklı zavallıyım, adam alışana kadar ölümden döndüm burnuna değmemeğe dikkat et mümkün olduğu kadar alt dudağa odaklan

Sakal ve bıyık öptüm tükürükledim bol bol

Ben sizin evliliğinizde bir sıkıntı göremedim, haftada 2-3 kendi yanaşıyorsa çok normal,
O zaman bogazlıya talim dostum öff ben tüm hafta bogazlı elbıse gıydım yemın ederım her yanım kasındı,
Fular taksaniz kapatmaz mi,havalar ısındı
Penis şekli biraz kavisliyse tadından yenmiyor not düşeyim şuraya
+1
Kız vallahi 3 senedir farketmemişim şekli kavisli mi yuvarlak mı köşeli mii

Tribim geçerse bi bakim nasıl duruyor
Kavisli olsa farkederdin
aa bende tam tersi ben bacak kapalı kalça yukarda orgazm çok rahat oluyorum o ara adam da azıcık yardım ederse değme keyfime
Dogyle başlayıp dogyle biten ilişkide orgazm olmuştum,mutfak fantazimizdi , bulaşık yıkarken sıkıştırılmıştim
Yakalarsınız bir fırsat inşallah, gün içinde uyumuyor mu oğlan o zaman kıstır
Akşam saat 6 da tekrar işe gidecek, uyandırsam kizar

Dudakları ince olunca sakala bıyıga tasıyor benimkiler. Yoksa rahatsız olmuyorum ama o rahatsız oluyor mudur bilemiyorum
Ben nefret ederim, adam benim yüzümden sürekli sinek kaydı modunda, sadece adet dönemlerimde rahat edebiliyor zavallının yüzü

Yauv benimde libido tavan mens olurum bugün yarın ondan. Ama garip bi soğukluk var sevgili kişisiyle. Dalgalıyım bulutluyum. Ne salak bi hafta sonu O Osirius canım sana sarılmak istiyorum. Neler yaşadın. socialscientist senin çizgi iyi bebiş arada ZemheriPoyraz iteklemesi sana yarıyör galibası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…