Etini burma olayı üzerine bilgilendirme istiorum. neresini burmuştunuz?Bende karsılık olarak etını burdum, nağadan da romantiksli günümüzdeydik
Dudak dudaktır yumul demek isterdim ama çok yumulma burnu kapanırsa boğulurÖpüşürken sevgilimin ağzı bana küçük geldiince dudaklı biriyle sevgili olan köfte dudaklıya ne önerirsiniz?
Sakal ve bıyık öptüm tükürükledim bol bolDudak dudaktır yumul demek isterdim ama çok yumulma burnu kapanırsa boğulurben köfte dudaklı kocası olan ince dudaklı zavallıyım, adam alışana kadar ölümden döndüm burnuna değmemeğe dikkat et mümkün olduğu kadar alt dudağa odaklan
Sakal ve bıyıktan rahatsızsan bunu dile getir. Bunları öpmekten seni öpemiyorum diyebilirsin meselaSakal ve bıyık öptüm tükürükledim bol bol
Ben sizin evliliğinizde bir sıkıntı göremedim, haftada 2-3 kendi yanaşıyorsa çok normal,İşte ben dedim modumun içine edecek diye.
Eve geldim. Poğaça yaptım yer misin aç mısın dedi? Hiç cevap vermedim geçtim oturdum mutfağa. Poğaçayı verdi önüme aldı çayını 5 karış suratla başka odaya gitti.
Konuşmaya çalışmak falan yok. Ben tripliyim ya o da tripli. Hep böyle ben küsüyorum o daha beter küsüyor
Fular taksaniz kapatmaz mi,havalar ısındıO zaman bogazlıya talim dostumöff ben tüm hafta bogazlı elbıse gıydım yemın ederım her yanım kasındı,
+1Penis şekli biraz kavisliyse tadından yenmiyor not düşeyim şuraya
Kavisli olsa farkederdinKız vallahi 3 senedir farketmemişim şekli kavisli mi yuvarlak mı köşeli mii
Tribim geçerse bi bakim nasıl duruyor
Dogyle başlayıp dogyle biten ilişkide orgazm olmuştum,mutfak fantazimizdi , bulaşık yıkarken sıkıştırılmıştimaa bende tam tersi ben bacak kapalı kalça yukarda orgazm çok rahat oluyorum o ara adam da azıcık yardım ederse değme keyfime
Akşam saat 6 da tekrar işe gidecek, uyandırsam kizarYakalarsınız bir fırsat inşallah, gün içinde uyumuyor mu oğlan o zaman kıstır
Buna ben de kızardım valla. Yorgunken patlamaya hazır füze gibi olurumAkşam saat 6 da tekrar işe gidecek, uyandırsam kizar
Dudakları ince olunca sakala bıyıga tasıyor benimkiler. Yoksa rahatsız olmuyorum ama o rahatsız oluyor mudur bilemiyorumSakal ve bıyıktan rahatsızsan bunu dile getir. Bunları öpmekten seni öpemiyorum diyebilirsin mesela
Ben nefret ederim, adam benim yüzümden sürekli sinek kaydı modunda, sadece adet dönemlerimde rahat edebiliyor zavallının yüzüDudakları ince olunca sakala bıyıga tasıyor benimkiler. Yoksa rahatsız olmuyorum ama o rahatsız oluyor mudur bilemiyorum
Konunun sahibi çok tatlım, mizahta kalmalıydık biz yanlış yaptılar. Her telden çalıyoruz baksanaZalımsular yıne costurmussunuz buraları ben yokkenesi
Kız ben senden korkuyorum vallahisi. Eşin nasıl biri? Yani karakter olarak baskın mı? Senin çok dominant bir yapın var gibi geliyor banaEşimin de benim de çamaşır merakımız yok, ama onun için bişey yapıcam onda yaprak kımıldamayacak. Oyarım. Oydum.
Yok aslında, onun baskın olduğu yerler var benim de baskın olduğum yerler var.Kız ben senden korkuyorum vallahisi. Eşin nasıl biri? Yani karakter olarak baskın mı? Senin çok dominant bir yapın var gibi geliyor bana
Yamandır o, yoksa o adam yola gelmezdi.Kız ben senden korkuyorum vallahisi. Eşin nasıl biri? Yani karakter olarak baskın mı? Senin çok dominant bir yapın var gibi geliyor bana
Anlaşöa devam ediyor mu kız, adam yan çizmedi değil miYok aslında, onun baskın olduğu yerler var benim de baskın olduğum yerler var.
Ben nadir patlarım, ama güzel patlarım.Anlaşöa devam ediyor mu kız, adam yan çizmedi değil mi
Helal sana, inşallah kendi geldiği günleri de görürüzBen nadir patlarım, ama güzel patlarım.Etkili olur. Şu an durum stabil, yorgunluk durumuna göre çok çok ertesi güne erteliyorum.
Yoğun bakıma da girsem gelecen heralde diyordu, ne alakası var slk dedim.Helal sana, inşallah kendi geldiği günleri de görürüz
Ama yaratıcı şakacı biri.Yoğun bakıma da girsem gelecen heralde diyordu, ne alakası var slk dedim.
Konumu sabote edıyorlar resmenKonunun sahibi çok tatlım, mizahta kalmalıydık biz yanlış yaptılar. Her telden çalıyoruz baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?