Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şimdi kızıl oldum ya avkat bana arada bir hürrem falan dıyodu ben barısırsam bundan bı fantağzik çıkarmayı dusunuyorum, belkı gobegımden izmir üzümü yemek ister
Fırını kapatmadan gitmem bu sefer

Ben şimdi kızıl oldum ya avkat bana arada bir hürrem falan dıyodu ben barısırsam bundan bı fantağzik çıkarmayı dusunuyorum, belkı gobegımden izmir üzümü yemek ister
Libidiş etkilenmiyor negzel eheheheheh Loveeee senkocaman bi çılgınsın dostummm

Kostüm demişken.... O ya da bu şekilde illa ki billa ki barışılacak. Çünkü o iade-i kostüm avkat tarafından kesin satın alındı, parası bayılındı, iade olsa olmaz, elde patlarsa eşe dosta sana almıştım diye kakalama şansı yok. Kostümün aurasına yazık.

Ben barısırsam kı şöyan düşünmüyorum hala cok sınırlıyım yanı sınırım elımın altında sevgılım dedıgım avukatın olması ama benım baska bır avukata yol yordam sormam, olaya şöyle bir giriş yapiciğim 'halet-i ruhiyeniz müsait ise şu aciz bedenimle sizinle tehnalarda menhalerde halvete girmek ister hönkarım

Lan ayrıca ne zaman alınacak kı bu hafta eve donduk pazartesı, bu haftasonu konusulmustu, zaten hafta onun davaları benım okul ıslerı yogun gectı derken persembe cuma zaten kavga kaos ve kapanıs, hangı ara alacak, sanmıyorum almıs olsun, aldıysa da bakıp bakıp ıc gecırsın

Valla ben bilmem. Bir sahnede silah göründüyse o silah elbet patlar, kostüm dendiyse o kostüm elbet parçalanır. Sen alışverişin zamanına yöntemine takılma, alınmıştır oooooo. Avkatın bu haftaki google geçmişini görmeyi çok isterdim

Netlixte kaldıgı yerden 365e devam edıyordur, google gecmısınde de seyı aratsın, sol elımız ne ıse yarar

Abi bu konuya yorum yazan hatunların hepsi mi kıvrak zekalı oluyür ahahahaha aşırı güldüm yoruma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…