- 15 Eylül 2018
- 1.158
- 2.072
- 133
Komşuya aç o zamant.Ulan sevgılım yok erotık müzik öneriyo, anlıyo musun sevgılım yok yok
Olsun o da olur bir günUlan sevgılım yok erotık müzik öneriyo, anlıyo musun sevgılım yok yok
Fırını kapatmadan gitmem bu sefer
Allah senı kahretmesın ahahaha kahkaha attım, dur bunu bı deneyeyımKomşuya aç o zamant.
Ehehehehe aç kız bu şarkı inlemeli falan. Feyzlerine feyz katarlar artıkAllah senı kahretmesın ahahaha kahkaha attım, dur bunu bı deneyeyım
Belki anlarlar lan dogru dıyosun bu gece accamEhehehehe aç kız bu şarkı inlemeli falan. Feyzlerine feyz katarlar artık
Libidiş etkilenmiyor negzel ehehehehehBen şimdi kızıl oldum ya avkat bana arada bir hürrem falan dıyodu ben barısırsam bundan bı fantağzik çıkarmayı dusunuyorum, belkı gobegımden izmir üzümü yemek ister
Duruma uyacak kostüm bulabilecek misinBen şimdi kızıl oldum ya avkat bana arada bir hürrem falan dıyodu ben barısırsam bundan bı fantağzik çıkarmayı dusunuyorum, belkı gobegımden izmir üzümü yemek ister
Dur kına gecesı organızasyoncularından bı kaftan ve bı kavuk kıralayayım benDuruma uyacak kostüm bulabilecek misin
Ne etkılenecek yea, sadece sınırım lıbımın onune gecmıstı o kadarLibidiş etkilenmiyor negzel ehehehehehLoveeee senkocaman bi çılgınsın dostummm
Ben barısırsam kı şöyan düşünmüyorum hala cok sınırlıyım yanı sınırım elımın altında sevgılım dedıgım avukatın olması ama benım baska bır avukata yol yordam sormam, olaya şöyle bir giriş yapiciğim 'halet-i ruhiyeniz müsait ise şu aciz bedenimle sizinle tehnalarda menhalerde halvete girmek ister hönkarımKostüm demişken.... O ya da bu şekilde illa ki billa ki barışılacak. Çünkü o iade-i kostüm avkat tarafından kesin satın alındı, parası bayılındı, iade olsa olmaz, elde patlarsa eşe dosta sana almıştım diye kakalama şansı yok. Kostümün aurasına yazık.
İŞte buna içilir loveNe etkılenecek yea, sadece sınırım lıbımın onune gecmıstı o kadar
Kız adanalı yazısını gordukce canım şalgam istedi ha, ama sen şalgam içmeyeceksın degıl mıİŞte buna içilir love
Lan ayrıca ne zaman alınacak kı bu hafta eve donduk pazartesı, bu haftasonu konusulmustu, zaten hafta onun davaları benım okul ıslerı yogun gectı derken persembe cuma zaten kavga kaos ve kapanıs, hangı ara alacak, sanmıyorum almıs olsun, aldıysa da bakıp bakıp ıc gecırsınKostüm demişken.... O ya da bu şekilde illa ki billa ki barışılacak. Çünkü o iade-i kostüm avkat tarafından kesin satın alındı, parası bayılındı, iade olsa olmaz, elde patlarsa eşe dosta sana almıştım diye kakalama şansı yok. Kostümün aurasına yazık.
Valla ben bilmem. Bir sahnede silah göründüyse o silah elbet patlar, kostüm dendiyse o kostüm elbet parçalanır.Lan ayrıca ne zaman alınacak kı bu hafta eve donduk pazartesı, bu haftasonu konusulmustu, zaten hafta onun davaları benım okul ıslerı yogun gectı derken persembe cuma zaten kavga kaos ve kapanıs, hangı ara alacak, sanmıyorum almıs olsun, aldıysa da bakıp bakıp ıc gecırsın
Netlixte kaldıgı yerden 365e devam edıyordur, google gecmısınde de seyı aratsın, sol elımız ne ıse yararValla ben bilmem. Bir sahnede silah göründüyse o silah elbet patlar, kostüm dendiyse o kostüm elbet parçalanır.Sen alışverişin zamanına yöntemine takılma, alınmıştır oooooo. Avkatın bu haftaki google geçmişini görmeyi çok isterdim
Vay vicdansııııııızzzzzzNetlixte kaldıgı yerden 365e devam edıyordur, google gecmısınde de seyı aratsın, sol elımız ne ıse yarar
Hııııhh naparsa yapsın, mesaj atmıs kudursun sımdı ohhh canıma degsınVay vicdansııııııızzzzzz
Abi bu konuya yorum yazan hatunların hepsi mi kıvrak zekalı oluyür ahahahaha aşırı güldüm yorumaValla ben bilmem. Bir sahnede silah göründüyse o silah elbet patlar, kostüm dendiyse o kostüm elbet parçalanır.Sen alışverişin zamanına yöntemine takılma, alınmıştır oooooo. Avkatın bu haftaki google geçmişini görmeyi çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?