Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee benim ex öküzün hıkayesını yazmıslar zemo. Ben bununla 6 yıl yasadım, ayrıca detaylı anlatımı bırak kurdugu cumlelrı ben soylemedı dıye yemın edyordu. Sonra ses kaydına alıp dınlettım bıgun, montaj bıle dedı. Benım yapmayacagım oyun yokmus, sosyopat deve

Konudan bağımsız olarak Gaziantepli misin?
Hayır karadenizliyim kötü adam paralamaya bayılırım, egoiste tahammülüm yok çok pis bozar ağzının payını veririm birisi yanımda başka biriyle dalga geçer aşşalamaya kalkarsa anasından doğduğuna bin pişman ederim ama iyiye de şeker gibiyim

Allahım çevrem şöyle insanlarla dolsun dinimiz amin

Allahım çevrem şöyle insanlarla dolsun dinimiz amin
Kız annem bile sevmez huyumu abi kardeş abla ayırmam hatalıysa söylerim suratına.. Kendi hatamıda herkesten önce söylerim egoist diilim çok şükür.. He çirkeflikle de söylemem tatlı dille de olsa yılan gibi sokarım adamı keşke etrafımız hep iyi insanlar olsa da yorulmasak bu kadar.

Sinsi ve ikiyüzlü olacağına sivri dilli dürüst ol canımı ye. Tahammülüm yok benim karakter yoksunlarına, yalancılara, sinsilere. Ben de söylerim ama ben yumuşatırım, nazikçe söylerim. Çevrem bilir ama gerçekten düşünmüyorsam, hissetmiyorsam söylemeyeceğimi.

Narsistler denildigi gibi en cok buna basvuruyorlar bence
Bi de cok garip bi ozellik bu insanlarin ayri bi yetenekleri oluyor aslinda yok ama bence kendi ozelliklerini uste cikarabileceklsri bi cevre olusturuyorlar
Karsi gelme olunca da fiziksel siddet psikolojik siddetin dibine vuruyorlar yukarida narsist insanlarla sadece ikili iliskilerde degil diger akrabalik iliski vs.zor oluyor denildi bu yuzde yuz dogru narsist bi ebeveyne sahipseniz yani anlatilamaz bi durum olusuyor. Hele bi kiz cocugu narsist bi babaya sahipse kimi karsi cikiyor babaya kimi de boyun egiyor karsi cikinca asi cocuk her turlu siddet boyun egince daha fazla istedigini yaptirma

Ay tövbeler tövbesi telefonu kafasında paralamadin mi

Şer...siz diyorum ex öküze

Kırsan ne olacak? Adam oyun bıtmez sende dıyor
Seninki Narsisist mi bilmem ama bir diğer tipik davranışları, hayatlarındaki empatları malları sanmaları. Ne olursa olsun, istediği zaman dönebileceğini düşünür. Nasıl olsa o benim malım diyor yani.

Seninki Narsisist mi bilmem ama bir diğer tipik davranışları, hayatlarındaki empatları malları sanmaları. Ne olursa olsun, istediği zaman dönebileceğini düşünür. Nasıl olsa o benim malım diyor yani.
Sosyopat deve diyorum ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…