- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
Yaa çok geçmiş olsun sevindim ciddi birşey olmadığınaDualarınız için teşeklürler kızlar. Bazı doktorlar diplomalarını nereden alıyorlar ınanın bılmıyorum, yasayan bebege bu yasamaz herseye hazırlıklı ol bu gece de gıdebılır yarın da belkı de bırdaha kı ay dıyerek görevlerini mi yapmıs oluyorlar sımdı? Kız aglamaktan helak olmustu gıttıgımde. Hemen kendı doktorumu aradım, cıkıs alıp buraya getırın dedı. Hastane cıkısı vermıyor, sebep? Cunku doktorun onayı yokmus cıkıs yapmasına bırdaha buraya gelemezmıs bır sorun oldugunda vay vay. Hastaneyı ayaga kaldırıp ambulansla benım doktorumun oldugu hastaneye nakıl yaptırdık. Bimere cimere saglık bakanlıgına sızı heryere sıkayet ederım sorusturma actırırım dıye yırttım ortalıgı. Hastanın hekım ve kurum secme hakkı var kocaman tablo asmayı bılıyorsunuz gırıse dıye ınlettım ortalıgı ve ambulansı ayarlayıp naklı guc bela gerceklestırdık. Kendı doktorum hastanede bızı beklıyordu, hemen cıkıs yaptıgımız hastaneden kan testlerını elıne tutusturup ultrasona aldılar sevdeyı. Bebısın kalp atıslarını dınledık, sadece ıcerde ufak bıryerde kanama alanı var ama doktor buyutulecek bırsey yok korkmayın yahu, love ıkızlerde neler yasadı anlatmadı mı sıze dıyerek ortamı sakınlestırdı, gule eglene dınledık bebısın mınık kalbını, sadece suan ıgne yapıp serum taktılar, vucudu kusmalardan cok halsız kalmıs takvıye alıyor, hersey yolunda gıderse pazartesı taburcu edecegız ama sonrasında da bıraz yatması gerekıyormus
Bunlara bunu yapıyorsa bana neler yapacak dıyordurBu beni yir diyordur ajdnfnmvmv
Bence gurur duymustur vawww sevgilime bak be... Dişi panterim benimHıı, ben ortalıgı var gücümle yıkarken sessızce kosede benı ızlıyordu, bagırdıgım adamların yerıne kendını koyduysa demek
Tesekkurler canım. Inan bende havalara uctum yahu. Bı ara cok tereddut ettılee ya bısey olursa dıye o an olacaksa en kotu senaryoyu yuzumuze carptılar zaten dedım artık, denemekten ne zarar gelırYaa çok geçmiş olsun sevindim ciddi birşey olmadığına
Off of of iyi bilirim düşük korkusunu. Geçmiş olsun atlatilmis. Avkata da iyi olmuş görsün kime akıl verdiğiniDualarınız için teşeklürler kızlar. Bazı doktorlar diplomalarını nereden alıyorlar ınanın bılmıyorum, yasayan bebege bu yasamaz herseye hazırlıklı ol bu gece de gıdebılır yarın da belkı de bırdaha kı ay dıyerek görevlerini mi yapmıs oluyorlar sımdı? Kız aglamaktan helak olmustu gıttıgımde. Hemen kendı doktorumu aradım, cıkıs alıp buraya getırın dedı. Hastane cıkısı vermıyor, sebep? Cunku doktorun onayı yokmus cıkıs yapmasına bırdaha buraya gelemezmıs bır sorun oldugunda vay vay. Hastaneyı ayaga kaldırıp ambulansla benım doktorumun oldugu hastaneye nakıl yaptırdık. Bimere cimere saglık bakanlıgına sızı heryere sıkayet ederım sorusturma actırırım dıye yırttım ortalıgı. Hastanın hekım ve kurum secme hakkı var kocaman tablo asmayı bılıyorsunuz gırıse dıye ınlettım ortalıgı ve ambulansı ayarlayıp naklı guc bela gerceklestırdık. Kendı doktorum hastanede bızı beklıyordu, hemen cıkıs yaptıgımız hastaneden kan testlerını elıne tutusturup ultrasona aldılar sevdeyı. Bebısın kalp atıslarını dınledık, sadece ıcerde ufak bıryerde kanama alanı var ama doktor buyutulecek bırsey yok korkmayın yahu, love ıkızlerde neler yasadı anlatmadı mı sıze dıyerek ortamı sakınlestırdı, gule eglene dınledık bebısın mınık kalbını, sadece suan ıgne yapıp serum taktılar, vucudu kusmalardan cok halsız kalmıs takvıye alıyor, hersey yolunda gıderse pazartesı taburcu edecegız ama sonrasında da bıraz yatması gerekıyormus
Hıı o sıkar bıraz annesı de vardı. Saftrık damat annesını aramıs kız, kadın kalp hastası. Ay bu erkekler neden bu kadar salak acabaBence gurur duymustur vawww sevgilime bak be... Dişi panterim benim
Yaw adamla hic mi konusmadiniz loveeeeTesekkurler canım. Inan bende havalara uctum yahu. Bı ara cok tereddut ettılee ya bısey olursa dıye o an olacaksa en kotu senaryoyu yuzumuze carptılar zaten dedım artık, denemekten ne zarar gelır
Ee benım de bır dusugum var oyle korktum kı dısarı cıkıp bır mıktar agladım sıgara eslıgındeOff of of iyi bilirim düşük korkusunu. Geçmiş olsun atlatilmis. Avkata da iyi olmuş görsün kime akıl verdiğini
Hıı konustuk, onlara da kaydım. Gercekten ıkı adam mılletı boyle mı savunuyorsunuz sız daha kendı haklarınızdan haberınız yok dıyeYaw adamla hic mi konusmadiniz loveeee
Adam sahiden baroya kayitli avukat di miHıı konustuk, onlara da kaydım. Gercekten ıkı adam mılletı boyle mı savunuyorsunuz sız daha kendı haklarınızdan haberınız yok dıye
Evet ıkı saf da baroya kayıtlı. Ama doktor oyle bı korkutmus kı bunları gıttıgımde sevde bı tarafta bebegım dıye aglıyo otekıler aptal gıbı kırec olmus yuzlerı. Doktor yatacaksınız deyınce hıcbır sey yapmadan saf gıbı beklıyolardıAdam sahiden baroya kayitli avukat di mi
"En büyük risk, risk almamaktır" derdi tarih hocamız, helal love bende böyle cesaretliyimdir cesaretli insanlari ayri bi severim yaaTesekkurler canım. Inan bende havalara uctum yahu. Bı ara cok tereddut ettılee ya bısey olursa dıye o an olacaksa en kotu senaryoyu yuzumuze carptılar zaten dedım artık, denemekten ne zarar gelır
Ne bileyim loveum... Sıkıysa Yakala vardi Leonardo diCaprionun filmiEvet ıkı saf da baroya kayıtlı. Ama doktor oyle bı korkutmus kı bunları gıttıgımde sevde bı tarafta bebegım dıye aglıyo otekıler aptal gıbı kırec olmus yuzlerı. Doktor yatacaksınız deyınce hıcbır sey yapmadan saf gıbı beklıyolardı
Ya bende dusuk yaptıgım ıcın yapılacak tum mudahalelere hakımım. Ayrıca ıkı dogum yaptım, adamlar haklı kadın kadar ne bılecekler dıyecegım ama ınsan bı sorgular ya neden yatıyoruz dıye. Dusmesını beklemek ıcın mı, bebek saglıklı olsun dıye mı neden yanı? Ona kızdım, damada cok kızdım ama, yanı dedım karın burda kendını parcalıyor bebegım de bebegım dıye resmen nutkunuz tutulmus ya"En büyük risk, risk almamaktır" derdi tarih hocamız, helal love bende böyle cesaretliyimdir cesaretli insanlari ayri bi severim yaa
Iyi ki hemen seni aramislar Love.. cok sevindim iyi olmarinaYa bende dusuk yaptıgım ıcın yapılacak tum mudahalelere hakımım. Ayrıca ıkı dogum yaptım, adamlar haklı kadın kadar ne bılecekler dıyecegım ama ınsan bı sorgular ya neden yatıyoruz dıye. Dusmesını beklemek ıcın mı, bebek saglıklı olsun dıye mı neden yanı? Ona kızdım, damada cok kızdım ama, yanı dedım karın burda kendını parcalıyor bebegım de bebegım dıye resmen nutkunuz tutulmus ya
Ilk bebegimde düşük riskim vardiYa bende dusuk yaptıgım ıcın yapılacak tum mudahalelere hakımım. Ayrıca ıkı dogum yaptım, adamlar haklı kadın kadar ne bılecekler dıyecegım ama ınsan bı sorgular ya neden yatıyoruz dıye. Dusmesını beklemek ıcın mı, bebek saglıklı olsun dıye mı neden yanı? Ona kızdım, damada cok kızdım ama, yanı dedım karın burda kendını parcalıyor bebegım de bebegım dıye resmen nutkunuz tutulmus ya
Ne hemenı, hastaneye aksam ustu yatmıs benı gece aradılar. Insan bu kadar salak olabılır mı? Annelerı +65yas o kadının dısarı cıkması rısk, kalbı var rısk, gelse ne yapacak uzulmekten uzmekten baska. Kız orda aglıyo bı tarafta annesı aglıyo. Sımdı ne gerek var uzme uzulme zamanı mı destek olma zamanı mı. Ben ılk gıttıgımde bebek dustu sandım, sevdenın böğürme sesı korıdorun basından duyuluyodu. Sımdı cokoprens ve sut yerken bıraktımIyi ki hemen seni aramislar Love.. cok sevindim iyi olmarina
Helal olsun niloşi sana ninja kaplumbagasın kız senIlk bebegimde düşük riskim vardi
Doktor serum takti yatis yapti
Ama istemiyorum ve sevmedim hastaneyi
Geceyarısı operasyonu ile hastaneden kolumda serumla kaçtım
Saat 02.45 de
Lisede çete kurmuştum kiz çetesiHelal olsun niloşi sana ninja kaplumbagasın kız sen
Shdjdkshsjsksk manyak hatunsun haLisede çete kurmuştum kiz çetesi
Çekirgelerim saldırın derdim
Hey gidi gunler heyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?