Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler ilk defa duydum ve içinde benim yaşadığım bir kaç şey var psikoloğum da hiç bahsetmedi biliyordur herhalde böyle bir şeyin varlığını

Dualarınız için teşeklürler kızlar. Bazı doktorlar diplomalarını nereden alıyorlar ınanın bılmıyorum, yasayan bebege bu yasamaz herseye hazırlıklı ol bu gece de gıdebılır yarın da belkı de bırdaha kı ay dıyerek görevlerini mi yapmıs oluyorlar sımdı? Kız aglamaktan helak olmustu gıttıgımde. Hemen kendı doktorumu aradım, cıkıs alıp buraya getırın dedı. Hastane cıkısı vermıyor, sebep? Cunku doktorun onayı yokmus cıkıs yapmasına bırdaha buraya gelemezmıs bır sorun oldugunda vay vay. Hastaneyı ayaga kaldırıp ambulansla benım doktorumun oldugu hastaneye nakıl yaptırdık. Bimere cimere saglık bakanlıgına sızı heryere sıkayet ederım sorusturma actırırım dıye yırttım ortalıgı. Hastanın hekım ve kurum secme hakkı var kocaman tablo asmayı bılıyorsunuz gırıse dıye ınlettım ortalıgı ve ambulansı ayarlayıp naklı guc bela gerceklestırdık. Kendı doktorum hastanede bızı beklıyordu, hemen cıkıs yaptıgımız hastaneden kan testlerını elıne tutusturup ultrasona aldılar sevdeyı. Bebısın kalp atıslarını dınledık, sadece ıcerde ufak bıryerde kanama alanı var ama doktor buyutulecek bırsey yok korkmayın yahu, love ıkızlerde neler yasadı anlatmadı mı sıze dıyerek ortamı sakınlestırdı, gule eglene dınledık bebısın mınık kalbını, sadece suan ıgne yapıp serum taktılar, vucudu kusmalardan cok halsız kalmıs takvıye alıyor, hersey yolunda gıderse pazartesı taburcu edecegız ama sonrasında da bıraz yatması gerekıyormus

ZemheriPoyraz okudum bende gerçekten çok ürkütücü, bazi kişilerde insanlık bitmiş hakkaten bu nedir ya paylaşımın içinde teşekkür baştan sona film tadinda gerçekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…