Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Shdjdkshsjsksk manyak hatunsun ha
Valla öyleydim

Ortaokulda Mustafa Kemal Atatürk e matematik öğretmeni Kemal adini vermisti

Benim ortaokul matematik öğretmenim bana " Delikız gel bakalım çık tahtaya" derdi. Delikız aşağı Delikız yukarı

Eeee hayat işte kimi Kemal adını alır ülkeyi kurtarır, kimi Delikız olur gazlambasinda gün doldurur...

Bir melek gibi girmissin hayatlarina iste

Dudiş mor renkli portakallara verilen genel ad olup tropikal ülkelerde yetişir...

Ülkemizde Akdeniz sahillerinde ilk ekim çalışmaları 2021 yılında baslamis olup Bakanlık el atarsa yurt geneline yayilacak...

Haa durun sunu da unutmadan anlatayım. Sevdeyı odaya aldıktan sonra, herkesın aglaması kesıldı salak salak sırıtıslar basladı. Annesı bana 'ay çocuuum sana da nasıl tesekkur edecegız bılmıyorum, ne kadar ıyı oldu buraya gelmemız, kızım ıyı bebegımız ıyı hakkını helal et gece gece yasak dınlemeden kosturdun bızım ıcın' dedı. Rıca ederım onlar ıyı olsun da ben hep kostururum ne demek dedım. Senınle de uzun uzun oturup hıc sohbet edemedık, sevdeden hep dınlıyorum senı, ıyı kı arkadassınız ama bosanmıssın esınden uzuldum dedı. Hayırlısı boyleymıs ne yapalım X teyze dedım. Ya olmayınca olmuyor, bak Ahmet abınde bosandı, olmuyorsa cocuk ıcın katlanılacak sey degıl omur gecıverıyor dedı. Ahmetın o an yuzunun aldıgı seklı sıze anlatamam ahmet abımsevde hemen atıldı ordan, ay anne valla anlatacak konu bulamadın gece gece deyıp muhabbetı sonlandırmak ıstedıneden oyle dıyosun kızım, love u bu guzellıkle bırakmazlar zaten, hıc 3 cocuk annesı der mısın yolda gorsen valla kız gıbı, ıyı yapmıssın çocuuuum sen daha ıyılerıne layıksın ınsallah gonlune gore bırını bulursun dedıben musadenızı ısteyeyım, ama bırsey olursa muhakkak arayın tekrar kafanıza gore ıs yapmayın olur mu dedım damada. Sevde mutlu mutlu el salladı,sonra abı sen annemı eve bırak burda beklemenıze gerek yok dedı, benımle bırlıkte otoparka geldıler ordan ayrıldık, tebrık edın artık ahmet ağğğbim var benım, dunya ahret ağğğbiimm

Dudiş mor renkli portakallara verilen genel ad olup tropikal ülkelerde yetişir...

Ülkemizde Akdeniz sahillerinde ilk ekim çalışmaları 2021 yılında baslamis olup Bakanlık el atarsa yurt geneline yayilacak...
Aallah ıyılıgını versın shdjdhskshdkzsjdhdjdksjzhdkddjshshshsjs

ahhhmett agggbimm
hey gidi goca gonullu, kara cubbeli Ahmet

Koptuk kızlar farkında mısınız?
Sarhoş olasim var naaalet olsun antibiyotik kullaniyorum alkol yasak
Biri bizi toparlasin. Bu Mune olmasin
Sussana be ay ne şom agızlı hatunsun sen, ayrıca bız mızahtaydık konuyu munecıgım kendısı tasıdı buraya

Sinirlerimi şimdilik rafa kaldırdım haftasonunu annemlerde geçiriyorum kafam rahat
Canım benım kıyamam sana, aynı odundan bende de vardı ben yaktım o dönsün kendı seyıyle oynasın bu saatten sonra, sınırının bozuldugunu ona gosterme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…