- 30 Kasım 2010
- 9.723
- 19.645
- 448
Valla öyleydimShdjdkshsjsksk manyak hatunsun ha
Bir melek gibi girmissin hayatlarina isteNe hemenı, hastaneye aksam ustu yatmıs benı gece aradılar. Insan bu kadar salak olabılır mı? Annelerı +65yas o kadının dısarı cıkması rısk, kalbı var rısk, gelse ne yapacak uzulmekten uzmekten baska. Kız orda aglıyo bı tarafta annesı aglıyo. Sımdı ne gerek var uzme uzulme zamanı mı destek olma zamanı mı. Ben ılk gıttıgımde bebek dustu sandım, sevdenın böğürme sesı korıdorun basından duyuluyodu. Sımdı cokoprens ve sut yerken bıraktım
Dudiş ne demek
Aallah ıyılıgını versın shdjdhskshdkzsjdhdjdksjzhdkddjshshshsjsDudiş mor renkli portakallara verilen genel ad olup tropikal ülkelerde yetişir...
Ülkemizde Akdeniz sahillerinde ilk ekim çalışmaları 2021 yılında baslamis olup Bakanlık el atarsa yurt geneline yayilacak...
ahhhmett agggbimmHaa durun sunu da unutmadan anlatayım. Sevdeyı odaya aldıktan sonra, herkesın aglaması kesıldı salak salak sırıtıslar basladı. Annesı bana 'ay çocuuum sana da nasıl tesekkur edecegız bılmıyorum, ne kadar ıyı oldu buraya gelmemız, kızım ıyı bebegımız ıyı hakkını helal et gece gece yasak dınlemeden kosturdun bızım ıcın' dedı. Rıca ederım onlar ıyı olsun da ben hep kostururum ne demek dedım. Senınle de uzun uzun oturup hıc sohbet edemedık, sevdeden hep dınlıyorum senı, ıyı kı arkadassınız ama bosanmıssın esınden uzuldum dedı. Hayırlısı boyleymıs ne yapalım X teyze dedım. Ya olmayınca olmuyor, bak Ahmet abınde bosandı, olmuyorsa cocuk ıcın katlanılacak sey degıl omur gecıverıyor dedı. Ahmetın o an yuzunun aldıgı seklı sıze anlatamamahmet abım sevde hemen atıldı ordan, ay anne valla anlatacak konu bulamadın gece gece deyıp muhabbetı sonlandırmak ıstedı neden oyle dıyosun kızım, love u bu guzellıkle bırakmazlar zaten, hıc 3 cocuk annesı der mısın yolda gorsen valla kız gıbı, ıyı yapmıssın çocuuuum sen daha ıyılerıne layıksın ınsallah gonlune gore bırını bulursun dedı ben musadenızı ısteyeyım, ama bırsey olursa muhakkak arayın tekrar kafanıza gore ıs yapmayın olur mu dedım damada. Sevde mutlu mutlu el salladı,sonra abı sen annemı eve bırak burda beklemenıze gerek yok dedı, benımle bırlıkte otoparka geldıler ordan ayrıldık, tebrık edın artık ahmet ağğğbim var benım, dunya ahret ağğğbiimm
Offf resmen ahmet ağğbin dedı kadın artık onunla sevısmem mömkön deelahhhmett agggbimm
hey gidi goca gonullu, kara cubbeli Ahmet
Geliyoree ahmet abi fantazisiOfff resmen ahmet ağğbin dedı kadın artık onunla sevısmem mömkön deel
Ben abiğğ dedıgım adamın koynuna giremem ahmet dıcemGeliyoree ahmet abi fantazisi
Love bunun icin hangi kostümü seçecek?Geliyoree ahmet abi fantazisi
Sevdigim kiz bana abi diyince....( darbuka eşliğinde çalıyorummmm)Ben abiğğ dedıgım adamın koynuna giremem ahmet dıcemahmet bu aksam uyku uyursa benım adım da love degıl
Bakkal rüstem abiğğ kostümü. Mavi tulum + foter şapkaLove bunun icin hangi kostümü seçecek?
Koptuk kızlar farkında mısınız?Bakkal rüstem abiğğ kostümü. Mavi tulum + foter şapka
Sussana beKoptuk kızlar farkında mısınız?
Sarhoş olasim var naaalet olsunantibiyotik kullaniyorum alkol yasak
Biri bizi toparlasin. Bu Mune olmasin
Dunya ahret bacımsin yazsa napacan Sapancaaaaa gözeliBurnumda tütüyorsun mesajına karsılık, ahmet abiğğ kendıne gel ben senı kardesım olarsk goruyorum yazasım var
Sinirlerimi şimdilik rafa kaldırdım haftasonunu annemlerde geçiriyorum kafam rahatD Deliidivane nereye kayboldun kııız, nasılsın, sinirlerin ne alemde
O döt varsa yazsın yavrum, dönersem namerdimDunya ahret bacımsin yazsa napacan Sapancaaaaa gözeli
Canım benım kıyamam sana, aynı odundan bende de vardı ben yaktımSinirlerimi şimdilik rafa kaldırdım haftasonunu annemlerde geçiriyorum kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?