Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de çocuk deyince ilk iş eğitim masraflarını düşünüyorum. Umarım iyi okullara göndermeye gücüm yeter diye dertleniyorum. Sanırım mesleğimin en iyi yanı hepimizin çocuklarının uluslararası iyi okullarda bir şekilde okuma imkanı bulması. En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır.

Sen tüm bu şartları sağlasan dahi şuan o kafada bırı degılsın soci. Cocuk olursa bıle senın bu adama karsı oturmayan tasların var.

Dün akşam keşfettim konuyu oku oku bitirdim sonunda ama gözüm bozuldu, başım dönüyor şuan gidip uyuycam
Neden zahmet ettınız ha bır kısı eksık ha bır kısı fazla, lütfen güzel gözlerinizi yormayın artık ben ezılıyorum bunun altında

Bende önden bebelerı yaptım kı onlar buyurken bol bol sufle kasıklayayım ustune dondurma attırayımhiç yoktan bıde ahmet abiğğ girdi hayatıma, gönül isterdi ki bebelerın babası ex öküz olmasındı, bakıcı bebelere bakarken ben evın kuytu koselerınde sessız zevk cıglıkları atayım, sonra bebelerın yanına gıdıp sevelım ama malesef

Sen tüm bu şartları sağlasan dahi şuan o kafada bırı degılsın soci. Cocuk olursa bıle senın bu adama karsı oturmayan tasların var.
Evet var. Sadece sebep o değil ama ölümüne korunuyorum bu yüzden. Çocuk istemiyorum zaten şu an. Sadece yaş muhabbeti yapılınca daha sonra sıkıntı yaşamaktan da korktuğumu dile getirdim. Çünkü ben çocuğu gündeme alma işini 30ların ortalarına iteledim.

Bide ben allah için kendimden fedakarlık yapıp da çocuğa adanacak bir ben göremiyorum kendimde. Evlat sevgisi yok olamaz sanki bende. Özgürlüğüme keyfime düşkünüm... Çocuk istersem bunlarda yüklenir inşallah bana

Allah isteyene versin ve aratmasın diyorum sadece.

Neden zahmet ettınız ha bır kısı eksık ha bır kısı fazla, lütfen güzel gözlerinizi yormayın artık ben ezılıyorum bunun altında
Valla zahmet değil çok heyecanlıydı sonunda halvet olmanıza bi sigara yaktım çok exşın

O istek dolu dolu gelirse vakti gelince denersiniz, olursa olur. Parlamentoda bebe emziren kadın gördük ya. Çözüm üretmek ruhsal güce bakar. Siz varsa önce kendi endişelerinizi giderin tabii. Eşin sana düşkün, maşallah, burda hemfikiriz hepimiz. Eşit oranda yürütmeye gönüllü olduğunuzda herşey hallolur. Bir de hatırlıyorum senin gündelik iş halletmede çok pasif bir annen vardı, o da senin evlilikteki rolünü olumlu olumsuz etkiliyor mu, üzerinde bilinçdışı bir sıkıntı yaratıyor mu bence terapiste giderseniz onu da düşün.

O mevzu benim her şeyimi etkiliyor. Ben daha babamın yasını tutamadan aylar geçti onun yüzünden.

Eşim sağolsun iş için anneme yakın bir şehre gittiğinde annemi sık sık yoklar. Ben gidemezsem eşim gidip hallediyor falan ama biz de tayine gideceğiz nereye kadar bakalım böyle...

O sigarayı hepimiz yaktık hatta ülkenin sigara stoklarını eritecek bana geldik öyle bir aksiyon öyle bir heyecan
Ismım cısmım gozukmese sunu kıtap halıne getırıp ımza gunu yapmak ıstıyorum dusunsene okurlarımdan bırı gelıp bana ee nasıl yalaştınız love hanım o kısım hıc yok kıtapta falan dıyor

İşte olmasını istediğim hayat :) Şans, kendine güven ve iyi bir hayat arkadaşıyla olabilecek bir hayat. Aman yaşın geçiyor baskısıyla evlilik yapmamak, çocuk doğurmamak lazım.

Allah sana guc kuvvet versin saglik versn canim seni onlarin basindsn eksik etmesin .

Babalara karsi da cok hassasimdir canim baban cok dusnceliymis varligida var demekkj birakabiliyor cok sukur ama her variyeti olan boyle dusunceli olmaz Allah razi olsun ... benim babamda bizim cok destekcimiz oldu Allah eksiklgni gostermesin maddi manevi hep yanimizdaydi elinden geldgnce

Kadın oglunun koynuma gırdıgımı bılse bana çocuum der mıydı
Bilen bilir bu bi koruma sistemidir yaşlar aynı bile olsa “x abinde öyle” diye yapıştırılır anne hissetmiştir bence

O değil de kız gibi ne demek yaaaa

Ben o lafı çok seksist bulurum yani garipsedim ama 70 yaşında kadın tabiii ne bilsin cinsiyetçilik falan
Canikom kız gibi demek yaslı ınsanlars gore hıc evlenmemıs yıpranmamıs demek oluyö. Zarlı muhabbet degıl yanı ayrıcası 70yas dıye nıteledıgın kadın ısvıcrede sınıf öğretmenıymıs, tam techizatlı yani, kucuksemeyelım, klasık yaslı formundan bıraz uzak, döpyes takımlı teyzem

Bilen bilir bu bi koruma sistemidir yaşlar aynı bile olsa “x abinde öyle” diye yapıştırılır anne hissetmiştir bence
Sımdı ben kardesının arkadası oldugum ıcın yasıt gıbı dusundu bızı ondan, onum abısı olduguna gore benım de abım sayılıra getırıp olabılıtesı olan tum ıhtımallerın onunu kestı, burda da geleneksel turk aılesı anası motıflerını goruyoruz, her ne kadar ısvıcrelerde okuyup calıssa da ıcınde kı kaynana askını durduramıyör

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…