Bişey dicem benim olduğum ilde yapalım hem küçük hem love a yakın buradaki kimse tanımaz biziVallahi çok güzel olurduama bi motel falan kapatmak lazım kimse tanımasın.
Eşim gurbette çalışıyo 10 gün evde sadeceNeden 10 gün?
Düzce de misin yoksaBişey dicem benim olduğum ilde yapalım hem küçük hem love a yakın buradaki kimse tanımaz bizi
Lan burdakıler anlamayacak sankı, daha kapıdan gırer gırmez kım love, kım zemo anında enselerler bızıVallahi çok güzel olurduama bi motel falan kapatmak lazım kimse tanımasın.
Bir yandan da düşünüyorum, ben mesela seni enselesem ne yaparım? Yalnız iyi dudiştin haa Love! derim. Yaaa Love ne dudiştin yaa helaaal! Hakkaten taş gibi hatunmuşun yakışıııır! derim. Sonra eyvallah der işime gücüme gücüme dönerim bilemedim şimdiLan burdakıler anlamayacak sankı, daha kapıdan gırer gırmez kım love, kım zemo anında enselerler bızı
Yok değilimDüzce de misin yoksa
Sakarya da büyük teyzem oturuyo benım, mavi durak dıye bıryerdeBende anacığıma gidince yapalım sözleşipsakaryadalar en yakın biziz o zamansa
Aynen üni taraflarında kalıyor bizimkiler erenlerdeSakarya da büyük teyzem oturuyo benım, mavi durak dıye bıryerde
İsviçre kanındaki Türk kaynanayı silememişe benziyorSımdı ben kardesının arkadası oldugum ıcın yasıt gıbı dusundu bızı ondan, onum abısı olduguna gore benım de abım sayılıra getırıp olabılıtesı olan tum ıhtımallerın onunu kestı, burda da geleneksel turk aılesı anası motıflerını goruyoruz, her ne kadar ısvıcrelerde okuyup calıssa da ıcınde kı kaynana askını durduramıyör
Çok bilemiyorum oraları ama dogru kampüse cıkıyorsun teyzemın oradan yukarıyaAynen üni taraflarında kalıyor bizimkiler erenlerde
Bir kadinin arkasinda baba faktoru cok onemli oluyor bence yani ta bu bebeklikten baslayip yaslanincaya kadarBenım babam oyle dusuncelı bır adamdır kı yanı dunyada esı benzerı yok bana göre. Gecen gun onu zıyarete gıttım,kardesıme ve bana mırasından nerelerı ayırdıgını anlattı, kardesım gelınce ıkımızınde ustune gecırecekmıs tapuları, sonra cocuklar ıcınde bunları ayırdım, 3 senınkılere 3 kardesınınkılere haksızlık olmasın senın uc cocugun var gorduk sevdık sukurler olsun dedı. Ama kardesınınkılerı gormeye omrum yeter mı bılmıyorum o yuzden bunları da onun ustune yapayım kendı cocukları olursa dedesınden hatıra kalsın dedı. Baba ne gerek var zaten herseyımıze kosuyorsun allah saglıklı omur versın de ben omur boyu calısayım onlar ıcın kımseye bısey olmasın dedım. Ya bak babasından kalır nasılsa dıye yan gelıp yatmadıgın gun annesın ıste dedı. Sen onları dusunuyorsun bende sızı dusunuyorum. Ve senın eskı kocakafalı kocana da asla guvenmıyorum sen olmasan kuru nafakayla bu cocukların gelecegı ıcın ne yapmıs goster bakalım dedı. Dogru soyluyor, sadece ortak bırıkım hesabımız var cocuklar ıcın baska da bırsey yok cocuklara sunu bırakırım dedıgı. Babam oyle deyınce cok zoruma gıttı bılıyor musun, allah korusun ben cocuklarımın basından gıtsem ne yapar evlatlarım dıye hep dusunuyorum, gıder cok fazla, yatırım yapmaya kalksam elımde hazır para olması gerek cunku odemelerım cok fazla hem okul hem ev.
Assosa gelin kuş uçmaz kervan geçmez, istediğimiz kadar saçmalarızBişey dicem benim olduğum ilde yapalım hem küçük hem love a yakın buradaki kimse tanımaz bizi
Beni tanımazlar içim dışım çok farklı, bo soğuk nevale kim ola ki diye bakar milletLan burdakıler anlamayacak sankı, daha kapıdan gırer gırmez kım love, kım zemo anında enselerler bızı
Bu hayal gücüne ancak bu beden yakışırdı derim sanırımBir yandan da düşünüyorum, ben mesela seni enselesem ne yaparım? Yalnız iyi dudiştin haa Love! derim. Yaaa Love ne dudiştin yaa helaaal! Hakkaten taş gibi hatunmuşun yakışıııır! derim. Sonra eyvallah der işime gücüme gücüme dönerim bilemedim şimdi
Ay ben tanınırım bence yaAssosa gelin kuş uçmaz kervan geçmez, istediğimiz kadar saçmalarız
Beni tanımazlar içim dışım çok farklı, bo soğuk nevale kim ola ki diye bakar millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?