Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende anacığıma gidince yapalım sözleşip sakaryadalar en yakın biziz o zamansa

Lan burdakıler anlamayacak sankı, daha kapıdan gırer gırmez kım love, kım zemo anında enselerler bızı
Bir yandan da düşünüyorum, ben mesela seni enselesem ne yaparım? Yalnız iyi dudiştin haa Love! derim. Yaaa Love ne dudiştin yaa helaaal! Hakkaten taş gibi hatunmuşun yakışıııır! derim. Sonra eyvallah der işime gücüme gücüme dönerim bilemedim şimdi

İsviçre kanındaki Türk kaynanayı silememişe benziyor neyse kaynanayı bırak şimdi avukat beyle bol exşınlar diliyorum

Bir kadinin arkasinda baba faktoru cok onemli oluyor bence yani ta bu bebeklikten baslayip yaslanincaya kadar

Bişey dicem benim olduğum ilde yapalım hem küçük hem love a yakın buradaki kimse tanımaz bizi
Assosa gelin kuş uçmaz kervan geçmez, istediğimiz kadar saçmalarız
Lan burdakıler anlamayacak sankı, daha kapıdan gırer gırmez kım love, kım zemo anında enselerler bızı
Beni tanımazlar içim dışım çok farklı, bo soğuk nevale kim ola ki diye bakar millet

Bu hayal gücüne ancak bu beden yakışırdı derim sanırım ama yüzüne karşı ilk söyleyeceğim aferim sana asla eğilme olurdu

Ya bayıldım bayıldım.!!! Böyle konularla çok dejarz oluyorum ben keşke İzmir de olsaydınız buluşurduk bir seksyolog var yılda bir kez seçili 15 30 arası kadınla muğlada motel kiralayıp seks fantaziler kadın ve erkek anatomisi hakkında muhabbetler edilir, içilir yüzülür eğlenilir. Aynı öyle bir ortam olurdu? Yada hala olabilir tanıyan bilen bilsin. Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim dersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…