- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
Ucuz gbi sayilir love un zatenSenin evin dili olsa da konuşsa değil miyatılı bakıcı artı yardımcıyla zor başa çıkıyorsun
Shdkdhdjsjs ben kendımı ya yenı sevgılı bakacagım yada mavi tulum, burdan dönüş yok artıkO Osirius epey gerilerde kalmış ama abinle son durumlar nasılBenim başıma da gelmişti abi muhabbeti, e gerekli alanlarda bayağı abiliğini gördüm eşimin yalan yok. Ama biz sütkardeşiz ! diyen kızcağıza rahmetli Öztürk Serengil'in yav bırak şimdi sütü kaymağı diye gömüldüğü bir film vardı adını hatırlamıyorum. O espridir aramızda hala.
Demeyin öyle love yaa aynı yaştayım 10 yıldır 4 aşılama 5 tüp bebek denedim hatta yakın zamanda altıncıyı deneyeceğim moral verin bana ,dua edin,totem yapın,enerji yollayın, pleaseEvet suan doguracak arkadasım var yası 41 ve ılk bebegı ama cok rısklı grupta, 4.senede cok zor hamıle kaldı kendılıgınden
Elalem nasıl koruduğuna kadar sorar çok meraklı herkesValla ben seni desteklerim
Kendimde ayni dusuncedeydim esimle nerdeyse 4 yillik evliydik bebek istegmzde o zamana dek etraftan aman bebek yapmiyosunda istedgnde de olmicak yok kimse simdi kolay hamjle kalamiyor yok yillarca korununca bebek olmuyor zart zurt konustular .
Ve ilk karar verip korunmasiz oldgmz ay hamileydim. Cok sukur. Ben evlenip hemrn hamile kalan biriyi duyunca cidden uzuntu duyuyorum hele ki gencse yas avantaji varsa 30 a kadar yolu var bence . Esinle de evlilign tadini cocuksuzken yasa gez toz alisin brbrnze vs . Cocuktan sonra da hersey bitmiyor elbet devam ediyor guzellikler ama cocuk her yonden hayatnu degistiriyor herseyden once buyuk sorumluluk. Daha evlilign sorumlulugunu alamadan birde bebek o bebrge fr haksizlik olur her yonden acele etmedgme cok mutluyum sahsen
Allahım bana 4.yu nasıp ettıysem benım hakkım celebrian ın olsun amınDemeyin öyle love yaa aynı yaştayım 10 yıldır 4 aşılama 5 tüp bebek denedim hatta yakın zamanda altıncıyı deneyeceğim moral verin bana ,dua edin,totem yapın,enerji yollayın, please
Eğer çocuktan önce yaşadığın hayattan memnunsan, doya doya yaşamissan şuan da eminim ki bu doygunluk ve olgunlukla mükemmel bir annelik deneyimi yaşıyorsundur. :)Ben yaşadım o hayatı, ordan bildiriyorum, 39da doğurdum şimdi de canım çıkıyor çaktırmıyorumhakkında hayırlısı olsun. Ben memnunum girdiğim riskten
Ben mesela asla o doygunluğa ulaşmayacağım gibi hissediyorum.Eğer çocuktan önce yaşadığın hayattan memnunsan, doya doya yaşamissan şuan da eminim ki bu doygunluk ve olgunlukla mükemmel bir annelik deneyimi yaşıyorsundur. :)
Millete bakma zaten hic suan 2.yi istememe hakkim bile yok onlara baksan. Ssdece dogurmayla ovunen bi toplumdayiz diyecegm yanls olmaz umarjm cok bunaltici oluyorlar bazen cidden .Elalem nasıl koruduğuna kadar sorar çok meraklı herkes
Ben henüz evli bile değilim onu da erteliyorum. Yeni yerler görmek z yeni şeyler öğrenmek, kitap okumak benim için eşsiz şeyler.. Çocuk olunca bunlardan bayağı bir feragat etmem gerekecek ve ben henüz o olgunlukta değilim biraz bireysel özgür takılan bir tipim. Çocuğum doğunca ona bakmayıp TV tablet başına oturtacaksam bir tane olsun olabildiği kadar geç olsun ama anne sevgisi alsın diyorum. Yoksa bırakıp giderim valla
Evlilik konusunda da senin kafadanım. Sevdiğim adamla doya doya gezmek, istediğim saatte istediğim şekilde sevişmek isterim. Bebek coook sonraya...
Ha ben mesela sankı 6 yıl ben okumamısım gıbı neden tablet telefon yokmus, ben nereye kadar yasaklayacakmısım. Yahu ben tanısmasın demıyorum kı sadece bu yas ıcın cok erken buluyorum. Ayrıca benım cocugum benım kararım, bızde bakıcı bıle telefonla hasır nesır degıl, cunku cocuk dogası geregı ıstıyor merak edıyor. Tv bıle 20dk,aglasa anırsa kendıne yerlere atsa 21.dk ızletmem onu. Zaten alısınca kendı kalkıyor basından oyuna dalıyor. Ben calısmak zorundayım, cunku onlara ıyı bır gelecek bırakabılmemın baska ımkanı yok. Evde oturup cocuk buyutebılmeyı ısterdım ama sartlar bu.Millete bakma zaten hic suan 2.yi istememe hakkim bile yok onlara baksan. Ssdece dogurmayla ovunen bi toplumdayiz diyecegm yanls olmaz umarjm cok bunaltici oluyorlar bazen cidden .
Kendi dusunce ve istegne gore yasa canim hayata 1 kere geliyorsun . Dualarini et Rabbim gonlune gore versin . Benim evimde wifi yok kizima telefn cok cok az zaman vermisimdir hatta biryere gttgmde sasirirlardi hayret bu cocuk tlf istemiyor diye . Dogurmak degil cidden hakkiyla bakip buyutmek ciddi meseledir . Allah hakkiyla bakmayi nasip etsn
Soyunu devam ettirme dürtüsü hepimizde var ya, belli bir yaştan sonra o istek oluşur bence.Ben mesela asla o doygunluğa ulaşmayacağım gibi hissediyorum.
Doğurup doğurup böbürleniyorlar işte. Başka bir şeye katkı yaptıkları yok çünkü. Toplumumuz bu yönden çarpık biraz maalesef ama değiştirmek elimizde.Millete bakma zaten hic suan 2.yi istememe hakkim bile yok onlara baksan. Ssdece dogurmayla ovunen bi toplumdayiz diyecegm yanls olmaz umarjm cok bunaltici oluyorlar bazen cidden .
Kendi dusunce ve istegne gore yasa canim hayata 1 kere geliyorsun . Dualarini et Rabbim gonlune gore versin . Benim evimde wifi yok kizima telefn cok cok az zaman vermisimdir hatta biryere gttgmde sasirirlardi hayret bu cocuk tlf istemiyor diye . Dogurmak degil cidden hakkiyla bakip buyutmek ciddi meseledir . Allah hakkiyla bakmayi nasip etsn
İnşallah hep böyle ilgili olsun inşallah çok güzelPsikolojiye özellikle insan psikolojisine ilgisi varmis. Karaköy kütüphanesinde kitap bırakmamış. Çoğu insan yerini bile bilmez oysa...
Evet canim felsefe ve pisikoloji
Evet zemherim senin anlattigin hicbir seyi unutmam dedi. Ve dinlerken beni sanki dünyayla bağını koparip dinliyor. Hatta bazen bana tv u kapatir misin diyor.. Sesini duyuyor tlfda ki gerçekten o an tv a bakiyorumdur.
Cok calismissin bugun. Ben de ojeyi seviyorum ya... Benim ufaklik hic hazzetmez.. Anne sevmiyorum cikar tırnaklarin sararacak diyor bazen. Hatta ara ara uzatmani istemiyorum der ve tırnak makası alip gelir. Babasi kılıklı diuommm
Sen bi konus merakla bekliyorum
Inanilmaz ince ona tutuldum ben. Beni benden cok düşünmesi cok guzel. Uzun zaman dir kimse beni benden cok düşünmemisti. Bazen annem ne bakıyorsun onun çocuklarina sanki sana bakacaklar derdi. Üzülürdüm. Ben bana bakmalarini istemiyorum ki onlar benim parcalarim. Ben bir cocugu bana baksin diye dogurmadim anne dedim. Iyi kendini düşünme dedi.
Hic detay vermemişsin sociiii sonra noldu
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallahDemeyin öyle love yaa aynı yaştayım 10 yıldır 4 aşılama 5 tüp bebek denedim hatta yakın zamanda altıncıyı deneyeceğim moral verin bana ,dua edin,totem yapın,enerji yollayın, please
Tabi canim ben muhasebeciyim 10 yillik isimden ayrildim dogumdan sonra ama isten ayrilabilecegm zamana kadar erteledik bebek yapmayi mesela . Imkanlar elverisli oldgnda olmasaydi cikamayacaktim . Hep dusuncemiz bebegimi kendim buyutmemdi sukur oyle oldu . Ama imkanlar el vermedgi takdirde de sen gbi calismali insan yapacak bisey yok ki yeterince onlar icin calisip emek terbiye ilgi alaka veriyorsun bilinclisin. Evde basinda olupta bunu yapamayanda var .Ha ben mesela sankı 6 yıl ben okumamısım gıbı neden tablet telefon yokmus, ben nereye kadar yasaklayacakmısım. Yahu ben tanısmasın demıyorum kı sadece bu yas ıcın cok erken buluyorum. Ayrıca benım cocugum benım kararım, bızde bakıcı bıle telefonla hasır nesır degıl, cunku cocuk dogası geregı ıstıyor merak edıyor. Tv bıle 20dk,aglasa anırsa kendıne yerlere atsa 21.dk ızletmem onu. Zaten alısınca kendı kalkıyor basından oyuna dalıyor. Ben calısmak zorundayım, cunku onlara ıyı bır gelecek bırakabılmemın baska ımkanı yok. Evde oturup cocuk buyutebılmeyı ısterdım ama sartlar bu.
Ehehehehe... İşte öyle dudiştik falanHic detay vermemişsin sociiii sonra noldu
Benım babam oyle dusuncelı bır adamdır kı yanı dunyada esı benzerı yok bana göre. Gecen gun onu zıyarete gıttım,kardesıme ve bana mırasından nerelerı ayırdıgını anlattı, kardesım gelınce ıkımızınde ustune gecırecekmıs tapuları, sonra cocuklar ıcınde bunları ayırdım, 3 senınkılere 3 kardesınınkılere haksızlık olmasın senın uc cocugun var gorduk sevdık sukurler olsun dedı. Ama kardesınınkılerı gormeye omrum yeter mı bılmıyorum o yuzden bunları da onun ustune yapayım kendı cocukları olursa dedesınden hatıra kalsın dedı. Baba ne gerek var zaten herseyımıze kosuyorsun allah saglıklı omur versın de ben omur boyu calısayım onlar ıcın kımseye bısey olmasın dedım. Ya bak babasından kalır nasılsa dıye yan gelıp yatmadıgın gun annesın ıste dedı. Sen onları dusunuyorsun bende sızı dusunuyorum. Ve senın eskı kocakafalı kocana da asla guvenmıyorum sen olmasan kuru nafakayla bu cocukların gelecegı ıcın ne yapmıs goster bakalım dedı. Dogru soyluyor, sadece ortak bırıkım hesabımız var cocuklar ıcın baska da bırsey yok cocuklara sunu bırakırım dedıgı. Babam oyle deyınce cok zoruma gıttı bılıyor musun, allah korusun ben cocuklarımın basından gıtsem ne yapar evlatlarım dıye hep dusunuyorum, gıder cok fazla, yatırım yapmaya kalksam elımde hazır para olması gerek cunku odemelerım cok fazla hem okul hem ev.Tabi canim ben muhasebeciyim 10 yillik isimden ayrildim dogumdan sonra ama isten ayrilabilecegm zamana kadar erteledik bebek yapmayi mesela . Imkanlar elverisli oldgnda olmasaydi cikamayacaktim . Hep dusuncemiz bebegimi kendim buyutmemdi sukur oyle oldu . Ama imkanlar el vermedgi takdirde de sen gbi calismali insan yapacak bisey yok ki yeterince onlar icin calisip emek terbiye ilgi alaka veriyorsun bilinclisin. Evde basinda olupta bunu yapamayanda var .
İyi de ben de çalışmak zorundayım mesleğim böyle bir meslek ne yapabilirim ki?Cocugu anasız buyuteceksen yapma zaten. Ayrıca evlılıgınde problemler var, bunları cozmeden 40a da gelıp aynı adamla evlı de kalsan yapma o cocugu
Bence öyle çok şükür. 33 yaşımda evlendim, 5-6 sene de flört gibi evlilik yaşadık. Şimdi yakında döneceğim sevdiğim bir işim, bu tempoda her gün dudişleyemesek de eğlendiğim bir eşim ve dolu dolu geçmiş 20li yaşlarım var. Vitesi isteyerek düşürdüm, tabi biraz da şans, hakkını yemeyeyim şansımın.Eğer çocuktan önce yaşadığın hayattan memnunsan, doya doya yaşamissan şuan da eminim ki bu doygunluk ve olgunlukla mükemmel bir annelik deneyimi yaşıyorsundur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?