Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O Osirius epey gerilerde kalmış ama abinle son durumlar nasıl Benim başıma da gelmişti abi muhabbeti, e gerekli alanlarda bayağı abiliğini gördüm eşimin yalan yok. Ama biz sütkardeşiz ! diyen kızcağıza rahmetli Öztürk Serengil'in yav bırak şimdi sütü kaymağı diye gömüldüğü bir film vardı adını hatırlamıyorum. O espridir aramızda hala.

Shdkdhdjsjs ben kendımı ya yenı sevgılı bakacagım yada mavi tulum, burdan dönüş yok artık ahmet abiğğmi fantaziğe çevirsem mi, espriklerimle ezip geçsem mi ıkısı arasında gıdıp gıdıp gelıyorum, ıcım kaynıyor durduramıyorum kendımı evde mal mal gulerken kahveyı hep yerlere doktum, kadının yuzu gozumun onunden gıtmıyor dahası ahmetın manda bokuna mcqueen ayakkabılarıyla basmıs gıbı suratıay altıma faşır faşır işemek istiyorum şöyan

Evet suan doguracak arkadasım var yası 41 ve ılk bebegı ama cok rısklı grupta, 4.senede cok zor hamıle kaldı kendılıgınden
Demeyin öyle love yaa aynı yaştayım 10 yıldır 4 aşılama 5 tüp bebek denedim hatta yakın zamanda altıncıyı deneyeceğim moral verin bana ,dua edin,totem yapın,enerji yollayın, please

Elalem nasıl koruduğuna kadar sorar çok meraklı herkes

Ben henüz evli bile değilim onu da erteliyorum. Yeni yerler görmek z yeni şeyler öğrenmek, kitap okumak benim için eşsiz şeyler.. Çocuk olunca bunlardan bayağı bir feragat etmem gerekecek ve ben henüz o olgunlukta değilim biraz bireysel özgür takılan bir tipim. Çocuğum doğunca ona bakmayıp TV tablet başına oturtacaksam bir tane olsun olabildiği kadar geç olsun ama anne sevgisi alsın diyorum. Yoksa bırakıp giderim valla
Evlilik konusunda da senin kafadanım. Sevdiğim adamla doya doya gezmek, istediğim saatte istediğim şekilde sevişmek isterim. Bebek coook sonraya...

Demeyin öyle love yaa aynı yaştayım 10 yıldır 4 aşılama 5 tüp bebek denedim hatta yakın zamanda altıncıyı deneyeceğim moral verin bana ,dua edin,totem yapın,enerji yollayın, please
Allahım bana 4.yu nasıp ettıysem benım hakkım celebrian ın olsun amın

Ben yaşadım o hayatı, ordan bildiriyorum, 39da doğurdum şimdi de canım çıkıyor çaktırmıyorum hakkında hayırlısı olsun. Ben memnunum girdiğim riskten
Eğer çocuktan önce yaşadığın hayattan memnunsan, doya doya yaşamissan şuan da eminim ki bu doygunluk ve olgunlukla mükemmel bir annelik deneyimi yaşıyorsundur. :)

Millete bakma zaten hic suan 2.yi istememe hakkim bile yok onlara baksan. Ssdece dogurmayla ovunen bi toplumdayiz diyecegm yanls olmaz umarjm cok bunaltici oluyorlar bazen cidden .

Kendi dusunce ve istegne gore yasa canim hayata 1 kere geliyorsun . Dualarini et Rabbim gonlune gore versin . Benim evimde wifi yok kizima telefn cok cok az zaman vermisimdir hatta biryere gttgmde sasirirlardi hayret bu cocuk tlf istemiyor diye . Dogurmak degil cidden hakkiyla bakip buyutmek ciddi meseledir . Allah hakkiyla bakmayi nasip etsn

Ya oyle bi doygunluk gelmiyor zaten sadece bebegim olsun istegi artik vakti geldi gibisi dusunceler agir basiyor. Anne baba olma istegi geliyor mu desem oyle birsey

Ha ben mesela sankı 6 yıl ben okumamısım gıbı neden tablet telefon yokmus, ben nereye kadar yasaklayacakmısım. Yahu ben tanısmasın demıyorum kı sadece bu yas ıcın cok erken buluyorum. Ayrıca benım cocugum benım kararım, bızde bakıcı bıle telefonla hasır nesır degıl, cunku cocuk dogası geregı ıstıyor merak edıyor. Tv bıle 20dk,aglasa anırsa kendıne yerlere atsa 21.dk ızletmem onu. Zaten alısınca kendı kalkıyor basından oyuna dalıyor. Ben calısmak zorundayım, cunku onlara ıyı bır gelecek bırakabılmemın baska ımkanı yok. Evde oturup cocuk buyutebılmeyı ısterdım ama sartlar bu.

Ben mesela asla o doygunluğa ulaşmayacağım gibi hissediyorum.
Soyunu devam ettirme dürtüsü hepimizde var ya, belli bir yaştan sonra o istek oluşur bence.
Doğurup doğurup böbürleniyorlar işte. Başka bir şeye katkı yaptıkları yok çünkü. Toplumumuz bu yönden çarpık biraz maalesef ama değiştirmek elimizde.

Kesinlikle öyle, herkes istediği an anne olup hakkıyla baksın inşallah.

İnşallah hep böyle ilgili olsun inşallah çok güzel
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah

Tabi canim ben muhasebeciyim 10 yillik isimden ayrildim dogumdan sonra ama isten ayrilabilecegm zamana kadar erteledik bebek yapmayi mesela . Imkanlar elverisli oldgnda olmasaydi cikamayacaktim . Hep dusuncemiz bebegimi kendim buyutmemdi sukur oyle oldu . Ama imkanlar el vermedgi takdirde de sen gbi calismali insan yapacak bisey yok ki yeterince onlar icin calisip emek terbiye ilgi alaka veriyorsun bilinclisin. Evde basinda olupta bunu yapamayanda var .

Benım babam oyle dusuncelı bır adamdır kı yanı dunyada esı benzerı yok bana göre. Gecen gun onu zıyarete gıttım,kardesıme ve bana mırasından nerelerı ayırdıgını anlattı, kardesım gelınce ıkımızınde ustune gecırecekmıs tapuları, sonra cocuklar ıcınde bunları ayırdım, 3 senınkılere 3 kardesınınkılere haksızlık olmasın senın uc cocugun var gorduk sevdık sukurler olsun dedı. Ama kardesınınkılerı gormeye omrum yeter mı bılmıyorum o yuzden bunları da onun ustune yapayım kendı cocukları olursa dedesınden hatıra kalsın dedı. Baba ne gerek var zaten herseyımıze kosuyorsun allah saglıklı omur versın de ben omur boyu calısayım onlar ıcın kımseye bısey olmasın dedım. Ya bak babasından kalır nasılsa dıye yan gelıp yatmadıgın gun annesın ıste dedı. Sen onları dusunuyorsun bende sızı dusunuyorum. Ve senın eskı kocakafalı kocana da asla guvenmıyorum sen olmasan kuru nafakayla bu cocukların gelecegı ıcın ne yapmıs goster bakalım dedı. Dogru soyluyor, sadece ortak bırıkım hesabımız var cocuklar ıcın baska da bırsey yok cocuklara sunu bırakırım dedıgı. Babam oyle deyınce cok zoruma gıttı bılıyor musun, allah korusun ben cocuklarımın basından gıtsem ne yapar evlatlarım dıye hep dusunuyorum, gıder cok fazla, yatırım yapmaya kalksam elımde hazır para olması gerek cunku odemelerım cok fazla hem okul hem ev.

Cocugu anasız buyuteceksen yapma zaten. Ayrıca evlılıgınde problemler var, bunları cozmeden 40a da gelıp aynı adamla evlı de kalsan yapma o cocugu
İyi de ben de çalışmak zorundayım mesleğim böyle bir meslek ne yapabilirim ki?

Siz nasıl akşam gelip çocuklarla ilgileniyorsanız ben de eğer karar verip de çocuk sahibi olur isem aynısını yapacağım.

Bir de yurtdışında eşim çalışmıyor olacak uzun seneler. Ücretsiz izne çıkayım deme şansım da yok yani.

Toplumda birileri de bu işi yapmak zorundaki çarklar dönsün bir şekilde.

Evliliğindeki en ufak şeyden içi rahat etmeyen çocuk yapmasın zaten. Allah kazadan da korusun

Eğer çocuktan önce yaşadığın hayattan memnunsan, doya doya yaşamissan şuan da eminim ki bu doygunluk ve olgunlukla mükemmel bir annelik deneyimi yaşıyorsundur. :)
Bence öyle çok şükür. 33 yaşımda evlendim, 5-6 sene de flört gibi evlilik yaşadık. Şimdi yakında döneceğim sevdiğim bir işim, bu tempoda her gün dudişleyemesek de eğlendiğim bir eşim ve dolu dolu geçmiş 20li yaşlarım var. Vitesi isteyerek düşürdüm, tabi biraz da şans, hakkını yemeyeyim şansımın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…