Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden zahmet ettınız ha bır kısı eksık ha bır kısı fazla, lütfen güzel gözlerinizi yormayın artık ben ezılıyorum bunun altında
İki gün giremedim internetim yoktu 45 sayfa yazmissiniZ oku oku bitmiyor okumasam meraktan catlicam

Babam için bir dk dusunmem herseyımı verırım

Zararın neresinden dönsen kardır takılma gerisine
İki gün giremedim internetim yoktu 45 sayfa yazmissiniZ oku oku bitmiyor okumasam meraktan catlicam
Her telden var oku oku

SEn bunu kitap haline getir imza gününü Türk Telekom arenada yaparız erkek okuyucu kitlesinden dolayı

En büyükle en küçük arasında 10 yaş falan olunca zaten küçüğün her şeyiyle abisi ablası ilgileniyor. Arkadaslarım var böyle . Çok özeniyorum ilişkilerine...
Bence yanlış bi iliski cocuk cocuklugunu yasasin ya da sinava vs. girecegi donemde derslerine odaklansin ben anneme bu konuda minnettarim cogu konudada bilincli bi kadindir kendisi 14 15 yaslarimdayken baba bi cocugumuz daha olsun toplumlatoplumsuz bakar demis ama annem hayir onun dersleri var ona bi cocuga bakma yukumlulugu vermeyi istemiyorum diye reddetmis ki kendisi de zaten istemiyormus

C Cay6 konular baya karışmış sayfaları okuyana kadar da, infertiliteyle yaklaşık 2,5 yıl uğraşan biri olarak malesef bilgi sahibiyim bu konularda cok şükür bi bebegim var. Konuya gelecek olursak Tupleri baglatirsan normal yoldan hamile kalamazsın, tüp bebekle çocuk sahibi olunabiliyor. Bu arada ben stresten sanırım regl oldum yaa hemde erkenden evrene nasil mesaj gönderdiysem kabul edildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…