- 23 Mart 2021
- 81
- 124
- 13
- 29
İki gün giremedim internetim yoktu 45 sayfa yazmissiniZ oku oku bitmiyor okumasam meraktan catlicamNeden zahmet ettınız ha bır kısı eksık ha bır kısı fazla, lütfen güzel gözlerinizi yormayın artık ben ezılıyorum bunun altında
Babam için bir dk dusunmem herseyımı verırımAllah sana guc kuvvet versin saglik versn canim seni onlarin basindsn eksik etmesin .
Babalara karsi da cok hassasimdir canim baban cok dusnceliymis varligida var demekkj birakabiliyor cok sukur ama her variyeti olan boyle dusunceli olmaz Allah razi olsun ... benim babamda bizim cok destekcimiz oldu Allah eksiklgni gostermesin maddi manevi hep yanimizdaydi elinden geldgnce
Alkol, sıgara, madde bagımlıları gıbı oldunuz ha sızdeİki gün giremedim internetim yoktu 45 sayfa yazmissiniZ oku oku bitmiyor okumasam meraktan catlicam
Tek kotu aliskanlgm senin topigin oldu ozaman ...Alkol, sıgara, madde bagımlıları gıbı oldunuz ha sızde
Alkol, sıgara, madde bagımlıları gıbı oldunuz ha sızde
Şüphe cekecek bır olay olmadı gozlemledıgım kadarıylaGapardı seni.
Olmamış bence de. Yoksa gapardı.Şüphe cekecek bır olay olmadı gozlemledıgım kadarıyla
Zararın neresinden dönsen kardır takılma gerisineBende önden bebelerı yaptım kı onlar buyurken bol bol sufle kasıklayayım ustune dondurma attırayımhiç yoktan bıde ahmet abiğğ girdi hayatıma, gönül isterdi ki bebelerın babası ex öküz olmasındı, bakıcı bebelere bakarken ben evın kuytu koselerınde sessız zevk cıglıkları atayım, sonra bebelerın yanına gıdıp sevelım ama malesef
Her telden var oku okuİki gün giremedim internetim yoktu 45 sayfa yazmissiniZ oku oku bitmiyor okumasam meraktan catlicam
Kadın da gapacak bırıne benzemıyor ya, yıne de bılemedım esther cıkmasın ıcınden deOlmamış bence de. Yoksa gapardı.
Ahh zemo, bıze bı kk bulusması yapmak yakısır dimığğğZararın neresinden dönsen kardır takılma gerisine
Her telden var oku oku
Dudis tavsiyelerinize açığım 10 gün kadarZararın neresinden dönsen kardır takılma gerisine
Her telden var oku oku
Yeter ama haaa, verdık ya tavsıyelerıDudis tavsiyelerinize açığım 10 gün kadar
Hangi sayfalardaYeter ama haaa, verdık ya tavsıyelerı
Onu sorma işte okuyup kendin bulacaksınHangi sayfalarda
Neden 10 gün?Dudis tavsiyelerinize açığım 10 gün kadar
Vallahi çok güzel olurduAhh zemo, bıze bı kk bulusması yapmak yakısır dimığğğ
SEn bunu kitap haline getir imza gününü Türk Telekom arenada yaparız erkek okuyucu kitlesinden dolayıIsmım cısmım gozukmese sunu kıtap halıne getırıp ımza gunu yapmak ıstıyorumdusunsene okurlarımdan bırı gelıp bana ee nasıl yalaştınız love hanım o kısım hıc yok kıtapta falan dıyor
Bence yanlış bi iliski cocuk cocuklugunu yasasin ya da sinava vs. girecegi donemde derslerine odaklansin ben anneme bu konuda minnettarim cogu konudada bilincli bi kadindir kendisi 14 15 yaslarimdayken baba bi cocugumuz daha olsun toplumlatoplumsuz bakar demis ama annem hayir onun dersleri var ona bi cocuga bakma yukumlulugu vermeyi istemiyorum diye reddetmis ki kendisi de zaten istemiyormusEn büyükle en küçük arasında 10 yaş falan olunca zaten küçüğün her şeyiyle abisi ablası ilgileniyor. Arkadaslarım var böyle . Çok özeniyorum ilişkilerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?