Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir an önce evlenip sizin bu dudişli muhabbetlerinize katılmak istiyorum yaa, siz parkta bi grup kurmuşsunuz sek sek oynuyosunuz da ben de sizi uzaktan elimde şekerimle izliyor gibiyimm
O kadar samimi mi duruyor, ne güzel
Alışırsın öyle lap diye olmuyor o işler

Kendı özel şeysimi atamam buraya o kadan da degıl ama sextıng de altın kural hep miş'li zamana oynuyorsun. Sabah yanındaymıs gıbı efenıme soyleyeyım, ustundekılerı hunharca cıkarıyorsun ordan buraya kosuyorsun gıbı gıbı, ornekler coğaltılabılır. Ayrıca bıraz hayal gucunuzu calıstırın kızlar ya, gun ıcınde hıc mı partnerınız aklınıza gelmıyor, burdan copy paste yapmakla bu ısı yurutemezsınız, bı tanga gıyıp azcık kayganlastırıcı surun sonra hayal gucunuzu ve telefonunuzun mesaj bolumunu koordınelı kullanın

Yazdım ay yazdımmm
Sen yazmışsın da dönüş yürümeye müsait olmamış
Arabesk tarafı da var adamın ya. Ben sanıyordum ki sadece je taime, portofino eşliğinde şarap yudumlayacagız, ama müslümcü yanı da var
Adamların doğduğu yıllar arabeskin dibinin yaşandığı zamanlar. Mutlaka kanlarına işlemiştir
Sinir olacaksın ama sünnette ne yaptı p dangalak, merak ettim. Film aslında orada koptu demişsin ya
Yok mu arttıran, bu sextıng mı allaa sen mero
Esprili dalmış arkadaş, tam benim tarz

İlişkinin odunu benim ya... elimi avcuna alıp öpüp kokladı, “senin teninin kendine has bi kokusu var” dedi. Ben ne yaptım? Elimi koklayıp yok be sabun o dedim sexting mexting benim neyime peh
Bu gayet odunca olmuş gerçekten

İlişkinin odunu benim ya... elimi avcuna alıp öpüp kokladı, “senin teninin kendine has bi kokusu var” dedi. Ben ne yaptım? Elimi koklayıp yok be sabun o dedim sexting mexting benim neyime peh
Senın libido killer bebegım, boyle yaşayanı öldürürsün sen degıl ölüyü diriltmek

Bunu sana en müsait zamanımda atacağım canikom

sextingin bir kuralı yoktur çok fazla emoji kullanma ve kendini fazla kasma normal sevişiyormuş gibi düşün

Gülümsesen yeterdi, her şeye cevap vermene gerek yok, arada sen de iltifat etmeye çalış yeter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…