Bak zorla o cübbeyi giydirtecekler banaAnneme hediye bakarken karşıma çıktıotun bokunda günü var afedersin ajsjaja ahmet ağbin üzülmesin kutlamazsan
Golü sımdı atacaktınAkşam masaj yapayım mı diye mesaj atmış.
Ben de her dokunuşun çok hoşuma gidiyor yazdım.
Senin de aşkımmmmm yazmış.
Hiç muz orta gelmedi. Gol atamam ki böyle
dişe diş göze göz ama daha çok var o güne ama en iyisini yapıyorsunO benim öğretmenler günü mü kutlamadan asla kutlamam
Temsili öğretmenler günümü kastetmiştim anadişe diş göze göz ama daha çok var o güne ama en iyisini yapıyorsun
can dayanmazTemsili öğretmenler günümü kastetmiştim anabunun ıcın gelecek kasımı bekleyecek degılım
Ne diyeyim ki daha dokunuşların hoşuma gidiyor dedimGolü sımdı atacaktın
Sen at su golü artık, adam zaten utangac sen ondan utangac boyle olmaz yanıNe diyeyim ki daha dokunuşların hoşuma gidiyor dedim
O da bi şey dese açıcam daha ama
Ne diyim şimdi ay onu diyemem şuan ya. Beni ayıplar gibi geliyor bana. Akşam yüz yüze mi desemSen at su golü artık, adam zaten utangac sen ondan utangac boyle olmaz yanı
Mesajda yazamadığını yüzüne söyleyeceksin sanmam.Ne diyim şimdi ay onu diyemem şuan ya. Beni ayıplar gibi geliyor bana. Akşam yüz yüze mi desem
Aslında çok yaptım böyle şeyleri ama bu adamla değil. Yani karşılık gelmeyince ben de çekiniyorum. Olmayacak galiba boşverdim
Ben de sanmıyorumMesajda yazamadığını yüzüne söyleyeceksin sanmam.
O senin kocan . Ayıbın yolu kayıp deyip giriş şu işe artıkBen de sanmıyorum
Akşam uzanıp sarılma seansımız oluyor hep o sırada söylerim kulağına diye düşünüyorum.O senin kocan . Ayıbın yolu kayıp deyip giriş şu işe artık
Sonunu düşünen kahraman olamazAkşam uzanıp sarılma seansımız oluyor hep o sırada söylerim kulağına diye düşünüyorum.
Ama bir müddet dudiş de istemem açıkçası valla yoruldum. Eğer söylersem iş dudişe gider.. Kafamda deli sorularrr
Ben sorgulaya sorgulaya bi hal olmuşum zaten :)Her erkeğin içinde bir ferdi tayfur bir küçük emrah saklanıyor idare etcen işte
Sen de sorgula o zaman durumu
Gece aklımdan çıkmıyor falan diye başlayabilirsin sanki
O zaman acemilik var, olur öyle hatalarSevgili iken telde konuştuk konuştuk, sonra buluşunca bi baktım o işler öyle kolay değilmiş sjsjsjsjsjsj. Bana altından kalkamayacağım şeyi söylemememi söyledi ama daha açık söyledi, ayıp bir deyimi var onun.
Çok cazipmiş nereden başlamak istersin diyecektin şaşkınAkşam masaj yapayım mı diye mesaj atmış.
Ben de her dokunuşun çok hoşuma gidiyor yazdım.
Senin de aşkımmmmm yazmış.
Hiç muz orta gelmedi. Gol atamam ki böyle
Yine mevzuya sert girmissinSevgili iken telde konuştuk konuştuk, sonra buluşunca bi baktım o işler öyle kolay değilmiş sjsjsjsjsjsj. Bana altından kalkamayacağım şeyi söylemememi söyledi ama daha açık söyledi, ayıp bir deyimi var onun.
Akşam için hevesin yoksa sekstinge girmeyeceksin. Dinlendirir o seni meral etmeAkşam uzanıp sarılma seansımız oluyor hep o sırada söylerim kulağına diye düşünüyorum.
Ama bir müddet dudiş de istemem açıkçası valla yoruldum. Eğer söylersem iş dudişe gider.. Kafamda deli sorularrr
Ona çok girmemiştir inşallah, yapılacaksa bile ön hazırlığı çok önemli, çok riskli bir teşebbü, körlemeye yapılmaması lazımYine mevzuya sert girmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?