Sextingin kuralları vardır. Netsextingin bir kuralı yoktur çok fazla emoji kullanma ve kendini fazla kasma normal sevişiyormuş gibi düşün
var ama 1 hafta uzak kalınca unuttumSextingin kuralları vardır. Net
Kural 1 ve en önemlisi bencevar ama 1 hafta uzak kalınca unuttumanlatsana canım yoksa flört elimden kaçıyor
yapacağız da ah o mesafeler olmasaKural 1 ve en önemlisi bence
YAPAMAYACAGIN HICBIR SEYIN VAADINDE BULUNMA
Bu moku yedim ben. Bil bakalım ne?Kural 1 ve en önemlisi bence
YAPAMAYACAGIN HICBIR SEYIN VAADINDE BULUNMA
Allah cezanı vermesın katıp aksama soygun mu varBu moku yedim ben. Bil bakalım ne?
Anal galiba, çok korktuğunu söyşemiştin çünküBu moku yedim ben. Bil bakalım ne?
Bende oyle dusundum ama katıp ıshal oluyor dıye ıhtımal vermedımAnal galiba, çok korktuğunu söyşemiştin çünkü
Ay yok ya hevesim kaçtı. Cevap gelmeden ilerlemez ki böyle şeyler. Bi ışık görsem bütün potansiyelimi sererim zatenDedıgımı yaz sen, ıslak ıslak yuru. Bır kere utanır ıkı kere utanır ucuncusunde o da ıslanır
Haaa anal mı çok korkarım ben de.Anal galiba, çok korktuğunu söyşemiştin çünkü
Kimse yazdı mı bilmiyorum ama bugün avkatlar günüymüş ya loveBende oyle dusundum ama katıp ıshal oluyor dıye ıhtımal vermedım
Banane pekisi bundanKimse yazdı mı bilmiyorum ama bugün avkatlar günüymüş ya love
Sevgili iken telde konuştuk konuştuk, sonra buluşunca bi baktım o işler öyle kolay değilmiş sjsjsjsjsjsj. Bana altından kalkamayacağım şeyi söylemememi söyledi ama daha açık söyledi, ayıp bir deyimi var onun.Anal galiba, çok korktuğunu söyşemiştin çünkü
Anladık susSevgili iken telde konuştuk konuştuk, sonra buluşunca bi baktım o işler öyle kolay değilmiş sjsjsjsjsjsj. Bana altından kalkamayacağım şeyi söylemememi söyledi ama daha açık söyledi, ayıp bir deyimi var onun.
O benim öğretmenler günü mü kutlamadan asla kutlamamlove bi kıyak geçersin enişteye avukat günü hediyesi olur
Anneme hediye bakarken karşıma çıktıBanane pekisi bundankımse yazmadı kımse de hatırlatmadı, böğün Ahmet abiğğ günü benim için
öff bir de ben o ayip soyleminin daha ayibini dusundumSevgili iken telde konuştuk konuştuk, sonra buluşunca bi baktım o işler öyle kolay değilmiş sjsjsjsjsjsj. Bana altından kalkamayacağım şeyi söylemememi söyledi ama daha açık söyledi, ayıp bir deyimi var onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?