Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki ramazanın ilk 2 gününü yiyerek başlayacak, sonundan da bir hafta yer, çok sinir oluyorum. Ortasına geleydi iyiydi
Aa bana gore de seninki makul geldi en azindan alistiktan sonra ara verip yeniden baslamasj olmayacak diye
Benim gecen sene hic denk gelmedi pko var bende dogumdan once hele 45 55 gunde 1 filan olurdum . Dogumdan beri dha duzenli cok sukur yinede bikac gun icinde olurum insallah haftaya kadar biter

2 hafta falan planlıyormuş.

Onu geçtim evde hiç bir hazırlığım yok. Kendimi zor toparlıyorum zaten.
Dert etme yaa halloluyo bi şekilde. Ama benimde hiç sevmediğim bişey varsa çat diye misafir gelmesi. Gönül istiyor ki ev derli toplu olsun, yemekler hazır olsun. O yüzden gerilirim ani misafire

Cok akli sekse kayanlara oruc tavsiye edilmis bak o geldi aklma smdi love ama sen zaten ramazandaki niyetini belirtmistn canim smdiden hayirli ramazanlar
Tesekkurler yok asıl nedenı ramazan olması degıl baska bır nedenı var ama o da bende kalsın sımdı onu da soylemeyeyım, ramazan ıyı denk geldı sadece

Yani ramazan ayi farz da onun disindaki zamsn icin oyle kendini frenlemek isteyenler icin oruc tavsiye ediliyor demek istedim yanls olmasin dostlar

Yani ramazan ayi farz da onun disindaki zamsn icin oyle kendini frenlemek isteyenler icin oruc tavsiye ediliyor demek istedim yanls olmasin dostlar
Anladık bız senı sekerım

Konuştun mu, benzer şey arada bana da oluyor, aşırı ıslanman ya da çıkardığın sesler onu yanıltıyor olabilir.
Yani finali sadece kendisinin yakaladığının farkında ama bu durumdan rahatsız olduğumu söylemedim. Bir daha aynı şekilde olursa tepkim pek te hafif olmayacak diye düşünüyorum.

Ben agir atltiyorum o donemi

Ikizlerin ne durumda ates yaptimi disler merak ettm gecms olsn O Osirius
Sagol canım. 4gun arayla ıkısı bırden cıkarmaya calısıyorlar, ates yapmadı ama cok huzursuzlar, sureklı aglama uyumama halı, oglanda daha kolaydı ya, yemek yıyemıyorlar, bak sadece yogurtla uykuya daldılar, sırtım agrıdı ıkısıde kucagımda uyumak ıstıyomus zor uyutup yatırdık

Yaaa kiyamamm minnoslari yerime kokla annesi Allah sifalar versin

Uy kuzular Maşallah rabbim sağlıkla büyütsün inşallah sana da bir maşallah love hem üç bebe hem iş em aşk valla helal olsun diyorum tüm güzellikler senin olsun

Yaaa kiyamamm minnoslari yerime kokla annesi Allah sifalar versin
Allah razı olsun, oglan bıde kapıdan gırerken daha ben koscam anneme dıye bunları ıte ıte yardırdı mınıcık dıs hafıf dudagına battı galıba, anırdı resmen cocuk anırdı, kendını yerlere ata ata agladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…