Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden ucuz buyutuyor gibisin cnm Allah kolaylk versin hepsi seni ozluyor ileride bebislerinde sana olan duskunlugu artacak yolunu gozleyecekler

Cidden ucuz buyutuyor gibisin cnm Allah kolaylk versin hepsi seni ozluyor ileride bebislerinde sana olan duskunlugu artacak yolunu gozleyecekler
Oğlandan fırsat kalsa kızlarımı da sevcem de, es kaza bırını kucagıma alsam, anneağ benım sen gıt dıye hırpalıyor cocugu

Canim yaa o da hakli herkes hakli valla helekj anne paylasjlmasi en zor varlik
Ama ıkızler varya oglanı ıcıne sokacaklar, oglan fena benım. Ikızler agızlarındakı lokmayı verıyolar al al dıye pesınde gezıyolar otekı vursun ıtsın kaksın, kıs balkonunda kaydırak var zaten zor tutunup kalkıyorlar gıdıp onları kakalamıs bugun, oyuncak atmıs kafalarına

Valla benım korunmaya ıhtıyacım yok, cagırmadan kımsenın evıne falan da gıtmeyı dusunmuyorum, belkı egeye yerlesırım ben kaynanadan cektım kımseye ezıyet edemem,
Kaynanayı kim koruyacak acaba

Biraz büyüyünce hırçınlığı geçer belki. Kızlara üzüldüm şuan

Valla benım korunmaya ıhtıyacım yok, cagırmadan kımsenın evıne falan da gıtmeyı dusunmuyorum, belkı egeye yerlesırım ben kaynanadan cektım kımseye ezıyet edemem,
En iyisi

Sen daha iyi bilirsin tabi de 2 yas civari biraz skntili surec insallah alisacaklar birlikte yasamaya er gec ama surec yasanirken zorluyor tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…