- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Benim de yatmam lazım ama burayı bırakamadım. Adam traş oldu bu akşam sufleden kaçış yok bana, vakitli yatalım bariTam yatacağım bi sen n’oluyo diyip geri oturuyorum love
Ben de herife daha iyi davranmaya başladım, hoşuna gitti sjsjsjjgdjdjBenimkisi yasaklamıştı bi ara. Dolup dolup bütün erkekler nezdinde temsili olarak beni azarlıyorsun diyee
Yaradı galiba burası sanaBen de herife daha iyi davranmaya başladım, hoşuna gitti sjsjsjjgdjdj
Yazacağını yazdı zaten az da avkata baksın 3 gündür hasretler. Önce de regliydi zaten, yarın yanacak ortalık, bu akşam ön hazırlık varARamızda hackerlar varsa love ın tlf hackleyebilir mi lütfen artık nasıl sexting dönüyorsa burayı unuttu
Love, ben de bir kez o taktiği uyguladım. O ay az kanamalı ve kısa sürdü. Çoğu lekelenme gibiydi.Kız ben lekelenmelı gectı o normal mı dıye sordum?
Birbirimize karışalım falan dıyo ajdhdksjs benden haber alamazsanız yapılacek sey bellıYazacağını yazdı zaten az da avkata baksın 3 gündür hasretler. Önce de regliydi zaten, yarın yanacal ortalık, bu akşam ön hazırlık var
Bizde sufle faslı bitti kahve bile iciyok hey yavrum heyBenim de yatmam lazım ama burayı bırakamadım. Adam traş oldu bu akşam sufleden kaçış yok bana, vakitli yatalım bari
Ramazanda siz nasıl kendinize mukayet olacanız çok merak ediyorumGelecek ay ramazana denk gelıyor o onemlı degıl
Avkat uyuyamaz bu gece adamın yine aklını aldı love yarın her yan alev emojisi olacakYazacağını yazdı zaten az da avkata baksın 3 gündür hasretler. Önce de regliydi zaten, yarın yanacak ortalık, bu akşam ön hazırlık var
Yarın kan işer artıkHmmm kısır ve poğaça eşliğinde şipşak dudişlemeler demek... Yarına alkollü ve ana yemekli olsun lütfen. Bu cephede kadar minnoşlaşmaya hazır değiliz biz henüz
Bırak da alayım artık ya çok özlemişimAvkat uyuyamaz bu gece adamın yine aklını aldı love yarın her yan alev emojisi olacak
BendeRamazanda siz nasıl kendinize mukayet olacanız çok merak ediyorum
Evet zevkten ölmüş olabilirsin biliyoruzBirbirimize karışalım falan dıyo ajdhdksjs benden haber alamazsanız yapılacek sey bellı
Şaka mıGece 11buçukta 100 ziyaretçiyi görünce bi gireyim dedimEki Görüntüle 2818258
Adam ararsam açmayın başlıklı whatsapp durumu atma moduna gelmiş diyosunYarın kan işer artıkçok dolmuş, hee türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?