Ünlü olduk el sallaŞaka mı
Acım acccGit burdan cemos
Soracağınız birşey olursa buradayımKız ben lekelenmelı gectı o normal mı dıye sordum?
Onlar bilmez açın halinde aç anlar suanAcım accc
Aynen ya bende bekliyorum 3 4 gune olmaliyim hem guzel olur ramazana bjterse temiz baslarim ilk gunden . Hemde hamilelik riskini hic demeyeyim tabi regl olmak guzeldir eger bebis istenmiyorsaHimm olabilir evet, aman regl olalım dünya regl olunca güzel
Az önce atladım.Yaradı galiba burası sana
Yaaa sende mi açsın yazikkk bizi gören yokOnlar bilmez açın halinde aç anlar suan
Benimki ramazanın ilk 2 gününü yiyerek başlayacak, sonundan da bir hafta yer, çok sinir oluyorum. Ortasına geleydi iyiydiAynen ya bende bekliyorum 3 4 gune olmaliyim hem guzel olur ramazana bjterse temiz baslarim ilk gunden . Hemde hamilelik riskini hic demeyeyim tabi regl olmak guzeldir eger bebis istenmiyorsa
Bende oncesi donemdeymya asiri bacaklarm filan agriyor canim cok tatli istiyor
Ramazan da sex yasak mı ya
Tercih etmıyoruz karsılıklı olarak, kendı ıcımızde dın ve devlet ıslerını bırbırınden ayıramadıkRamazan da sex yasak mı yaoruç tutuyorsanız iftardan imsağa kadar sex yapabilirsiniz, tutmuyorsanız gün içinde de sevişilebilir
Valla ekmek yok an itibariyle pilav var onuda canım istemiyoYaaa sende mi açsın yazikkk bizi gören yok
Oruç yorgunluğundan şey olmuyor.Ramazan da sex yasak mı yaoruç tutuyorsanız iftardan imsağa kadar sex yapabilirsiniz, tutmuyorsanız gün içinde de sevişilebilir
Nöö, ondan degılOruç yorgunluğundan şey olmuyor.
Benim libido açlıktan hiç etkilenmiyor demek kiOruç yorgunluğundan şey olmuyor.
Benim ondan valla. Yoksa atlarım.Nöö, ondan degıl
Tercih etmıyoruz karsılıklı olarak, kendı ıcımızde dın ve devlet ıslerını bırbırınden ayıramadık
Benımde etkılenmez ama tercıh etmıyoruz, restorasyona gidiyoruz dıyelımBenim libido açlıktan hiç etkilenmiyor demek ki
Dürtünüze engel olamazsanız ya alev alırsanızTercih etmıyoruz karsılıklı olarak, kendı ıcımızde dın ve devlet ıslerını bırbırınden ayıramadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?