Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni çok iyi anlıyorum, herşeyin farkındasın ne olacağını biliyorsun ama yol büyüyor gözünde. Aceleye gerek yok, sana acele et diyen de yok avkat hariç.
Aiii resmen şöyan evlenecekmısım gıbı boguluyorum bılıyor musun, sankı tarıh falan bellı de evlenıp 5 bebeyle aynı eve gırcekmısım gıbı bogazımda eller sarılı

Aiii resmen şöyan evlenecekmısım gıbı boguluyorum bılıyor musun, sankı tarıh falan bellı de evlenıp 5 bebeyle aynı eve gırcekmısım gıbı bogazımda eller sarılı
Avkat ile evlenirseniz onun çocukları sizinle mi yaşayacak ki

Korkuyorum ben de, birgün delirip halıya sarıp götürecek diye.

Avkat ile evlenirseniz onun çocukları sizinle mi yaşayacak ki
Benımkıler babalarına gıdecek onunkılerde bıze gelır herhalde, aynı duzen devam eder. Ay bıze falan dedım dur sımdı gırme oralara

Canım benim o adam bir gün sen süslenip dışarı çıkacaktın hani hesap sorarım falan gibi bir şey söylemişti...tee o zaman bu kadincagiza bu adam rahat vermez darlar demiştim..Savcılığa , polise gittim naptiysam vazgeçmedi hiç utanmiyordu rezil olup olmamak umrunda değildi ben utanıyordum her defasında. 2003' te baslayan boşanma mevzum 2008' e kadar sürdü. Sevdiğin uyumu yakaladigin insanı bulduğuna inanıyorsan evlilik gerçekten çok güzel. Evlenince her anlamda özgürleştim.Psikopattan kurtuldum. Adi ben evlenene kadar evlenmedi pusuya yatmış, çocuklar olduğu için bir şekilde hayatıma siziyordu. Aşk, heyecan evlilikle ölmüyor ben yaşamadım. Sevgilimle aynı hayatı paylaşiyormuşuz gibi. Avukat kardeşimle nişanlansaniz nasıl olur diye düşünüyorum çoğu zaman...bazı konularda sessiz kalıyorum ama hayatında süregelen olayları takip ediyorum lovem. Allah güç ve sabır versin.

Biraz boş bıraktım, yine kızı everdiniz evereceksiniz haa hanımlar. Ben bir süre hatta belki aylarca yıllarca kahvaltı hazırlayacak sorumluluğu bile olmadan sevişsin isterim alemin marjinali ben miyim ya burda sufle raporu bile geçmeyecek kadar mazbutum ayol Çocukları var, düzeni var, mesleği var, güzelliği var, libidosu var, zamanını içinde ne kaldıysa nerden incindiyse onu yaşayarak tepe tepe kullansın, ruhunu tamir etsin.

Ha gelecekte bahçesinde kahve içerken yanında istediği gibi bir erkek olacağı gibi bahçe duvarından gözetleyen yedek meraklısı bile olur bu hatunun hiç şüphem yok

Evlenmek için bir acelesi yok tadını çıkarsın

Umutsuz olma, evrene olumşu mesaj gönder. Zamanla her şeye çok daha farklı bakacaksın.
Ben de adamın kısır olduğunu öğrendiğimiz ay hamile kaldım nasıl olsa olmayacak rahatlığından. İlk ay stresten kalmamış meğersem.
İkincide de nasıl olsa ilknay tutmuyor rahatlığı vardı ilk ay tuttu
Küçük olmaları avantajın oldu. Daha çabuk uyum sağlıyorlar

İstememek ayrı saygı göstermemek ayrı şeyler, oğlun evlendiyse sen de kabulleneceksin, senin koynuna girmiyor seninle aynı evde yaşamıyor. Senin kaynana kuma olarak görmüş seni feriştahı gelse değişmeyecekti bu durum. O adamla evlenen kadının kaderiydi bu, yaşamak sana kısmetmiş. Ayrıca avkatın da iki çocuğu var adam 41 yaşında bu saatten sonra çöpsüz üzüm bulamaz zaten. Önemli olan çocuktu ikinci evlilikti değil zaten uyum sağlamak. Eşlerin birbirini kollaması ezdirmemesi esas, ailem hala eşime eziyet ediyor zaman zaman, ben de veriyorum ağızlarının payını, eşimin onlar tarfından ezilmesine asla izin vermem. Babam geçende eşimi tenhada kıstırıp sizin çocuklar kürt mü türk mü diye sormuş. Duyunca gittim patladım. Çocuklar bu yaşa gelmiş, hala mı soruyorsun dedim. Irk babadan geçer dolayısıyla kürt bu çocuklar ne yapacalsın elimizden mi alacaksın yettin artık unut bunları dedim. Eşim de hepsini duydu. Bunu yapabilmek önemli, haklıya hakkını vereceksin li evlilik zarar görmesin herkes haddini yerini bilsin. Önemli olan istenip istenmemek değil kim ne derse desin hayatbarkadaşımın koşulsuz desteği. Bunu yapamayan adamdan arkana bakmadan kaçacaksın

Oglun kiskanıyordur simdi

Sen psikoloğa git tabi ki, konuşarak iç dökmek buraya yazmaktan farklı.
Dont panic tatlım daha 2.ayınız bile dolmadı. Aceleye getirmesine izin verme zaten, önce exten tam anlamıyla kurtulduğundan emin ol sonra ilişkiniz ortaya çıksın sonra zamanla dersin. Yaşınız geçiyor evlenin çocuk yapın denecek durumda değilsiniz, istediğiniz zaman evlenirsiniz kimse sizi zorlayamaz. Zamanla avkat da uyum sağlar duruma. İlişkiniz ortaya çıktığında zaten kaçak buluşmanıza da gerek kalmaz çocuklarla beraberken de vakit geçirebilecek hale gelir kendinizi de çocukları da tartarsınız, sonrası ondan sonra.
İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğine bile karar berecek durumda değilsiniz şu an, hayatı paylaşmak birlikte sağa sola kaçıp oynaşmakla aynı şey değil. İlişkinizi aleni yaşamaya başlamadan devam edebileceğinize evleneceğinize karar vermeniz bile yanlış. Telefonda konuşup evlenmeye karar vermek gibi bir şey olur bu.

Love hakkında neyse o hayırlı olsun allta dedigin gibi ilerde kocanla doya doya insallah yasarsin bu gunleri
Umarim guzellikler seni bulur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…