Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyarbakırın neresi, merkezse eğer çok güzel orası ben de çok severim. Oraya mı gideceksin. Güzel yanı çok bu kültürün ama zorlukları da vardır mutlaka, çok iyi tanıman emin olman lazım.
Biz zaten onun ailesinin olduğu yerde tanıştık, biz çıkarken kv vefat etti, taziye sırasında sürekli orada olunca ailenin içine dahil oluverdim kendiliğinden, bu sayede onları çok iyi tanıma şansım oldu. Ortada isteme bile yokken gelinleri gibi olmuştum, hemen sarıp sarmaladılar.
Eşimi hem iş hem arkadaş hem aile ortamında görme şansım oldu. Hiçbir sürprizle karşılaşmadım o yüzden. Sen adamlarını dikkatli at ve hiçbir şeyi değişir diye düşünme, her şey ne ise o olarak kalacaktır. Ben lafını esirgemeyen bir indanım içim neyse dışım da odur. Onun ailesini de kendi ailem saydım öyle iyi niyetli davrandım. Ezemeyecklerini bildiler hep, sessizsen ve bı insanlar da zor insanlarsa her evlilikte yaşanacak sorunları yaşarsın.

Gelenek kısımlarını erkek arkadaşına sor, her şehrin de aşiretin de farklı kuralları var.

Sen ne koca yürekli bir kadınsın ZemheriPoyraz

oğlak burçları hayranım size ama genelde burcum olan koçla zıt oluyorsunuz
İki cambaz bir ipte oynamaz hesabı koçlarla çatışma riskimiz yüksektir. Evde bir koç var büyümesini heyecanla bekliyorum. Çok çalkantılı bir ilişkimiz olacak

Merkez. Orada yaşamayız çünkü ben iş bulamayabilirim. Onlar da dağınıklar zaten çoğu İstanbul'da, onlarla İstanbul'da olacağım olursam yani. Ama yılda belirli bir süreliğine gidilir tabii yatıya.

Aslında ben doğru anlatamadım sanırım ezik bir karakterim yok bayağı özgüvenliyimdir ama yan etkisi olarak hemen pes edip ilişkiyi keserim. Sessiz, içe dönük yanım var insanlarla muhabbeti sevsem de illa kendi kendime vakit geçirmek isterim mesela. Oraların aile bağları çok güçlü o yüzden soğuk gelin falan olur muyum acaba dedim

Senede bir kaç gün göreceğin insanlara toleransın olur mutlaka, kendi ailen sayarsan rakip gibi görmezsen mutlaka idare edebilirsin

İki cambaz bir ipte oynamaz hesabı koçlarla çatışma riskimiz yüksektir. Evde bir koç var büyümesini heyecanla bekliyorum. Çok çalkantılı bir ilişkimiz olacak
Ben kocum annem de basak severim filan ama kafa yapimiz hic uyusmaz
Benzemesek birbirimize bu bunun kizi demezler benden icin
Buyuk ihtimal kafa yapilariniz cok ayri dunyada olucak

Garibanın yüzü gülür mü ya adamın kapısına gidip geri dönmek zorunda kaldım cunku avkat telefon ettı love cıkmadıysan gelme ofıstekı wc nın lavabosu yerınden cıkıp dusmus heryer su ıcınde burdan cıkamıyorum dıye, gerısın gerıye okula dondum

öffff tam yazıyordum ki hatunlar siz burç konuşadurun Love avkatın yıldız haritasının içinden geçiyo şimdi haddini bildirmediği burç yok diye ama hayal kırıklığına uğradım

Hay allah ya şansa bak. Ahmet bey bunu telafi edecektir mutlaka, üzme kendini

Ben kocum annem de basak severim filan ama kafa yapimiz hic uyusmaz
Benzemesek birbirimize bu bunun kizi demezler benden icin
Buyuk ihtimal kafa yapilariniz cok ayri dunyada olucak
Bizim evin asisi de oğlan olacak demek ki kızımla ben oğlak eşim boğa, oğlan hepimize kök söktürecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…