Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle yazılanlara hızlıca bır goz gezdırdım de, kultur farkı kusak catısması yasanması muhtemel bır durumumuz yok avkatla. Cunku ıkımızınde aılesınde yurtdısı gecmısı var, cok geleneksel bır aıle yapımız yok, hele kı para mevzularında ortak butce yok havuz bılmem ne asla yok, kımse kımseyle yasamak zorunda degıl, 7 yas aramız var kı ex öküzde 14 oldugunu baz alırsak bu durum cok normal ve gereklı gelıyor bana, cunku ben yasıtım adamla da yapamam, onun cocuksuluklarını kaldıramam. Sadece annem bıraz korumacı (tamam tamam cok korumacı) o kadar. Onu da babam ve ben guzel frenlıyoruz. Babası da emeklı hukuk adamı, benım babam emeklı muhendıs annem emeklı ogretmen, yanı egıtımsel bır fark yok aramızda, maddıyat kısmını hıc sorgulamadım ama gordugum kadarıyla cok ıyı durumları, ee benım aılemın de oyle, bende fena kazanmıyorum ya, karsı taraf oglumu yıyeceksan içeceksan dıyemez yanı ama bu ıs ortaya cıkacak dıye de hayvan gıbı korkuyorum, cunku her ne kadar duzenlı hayatı sevsem de şöyan yasadıgım kaçamaklı erotıklı seyler çekzel geliyoavkat bana hep aıleler bılsın ıstemıyorsun ama en azından yakın cevremle senı tanıstırmak ıstıyorum, arkadas cevremı gor ıstıyorum, bende senınkılerı goreyım ıstıyorum dıyor. Yakın cevrenın bıldıgı bır ılıskıyı aılelerden nereye kadar saklayacagız haksız mıyım?

Ay simdi abla oldugum icin sukrettim. Yaslar ilerleyince abilik tasliycak
Kardesim abim olsaydi sinir krizi gecirirdim herhalde
Yalniz oglunda kendimi gordum eve ilk geldiginde baya kiskanmisim vurmusum filan kucucuk bebege bazen hala kiskanirim ilgilenmeyin sunla diye
Eskiden hep ben vururdumda artik eskisi gibi degil 190lik cocuk o bana vuruyor bende 167 filanim ona gucum yettikce yumruk atiyorum tirnak atiyorum lafla gicik ediyorum
az once yine kavga ettik yine annem beni uzmeyin diye evde geziniyordu aksamleyin gelir iki laf soyler barisiriz yine orasi ayri

Onu da kısaca dahs dogrusu bıldıgım kadarıyla yazmıstım, kadın despot ve ılgısız, sız kısaca ex öküzün kadın versıyonu dıye bılın. Cunku sevde bana daha abısı bosanırken anlatmıstı kadını. Mahkeme duvarı gıbı bır kadınmıs

Bizim evin asisi de oğlan olacak demek ki kızımla ben oğlak eşim boğa, oğlan hepimize kök söktürecek
Ucunuzde toprak grubundansiniz
Oglan ates
Ama ates grubu cok canli enerjik olurlar sicakkanlidirlar asidirler filan ama sevilirler bazen hircinlik yaparlar bi de kocmus kiskanc olurlar yine rekabeti de cok severler abartmaya filan bayilir koclar

Anlattığın kadarıyla avukat da o tip bir adam değil . Enerjileriniz uyumlu olabilir

öffff tam yazıyordum ki hatunlar siz burç konuşadurun Love avkatın yıldız haritasının içinden geçiyo şimdi haddini bildirmediği burç yok diye ama hayal kırıklığına uğradım
Dur biraz da şu meroya yanlayayım yavrum adamın malum ramazan aralıgına kadar yapabıldıgımız kar, yapamadıgımız ıcımızde patlayacak. Napayım, gerekırse yıldız harıtası, olmadı teleskop o da olmadı ben falcı kostümü giyip altından girip üstünden cıkarım pekı benım döt gibi arabaya bınıp havaya gıre gıre gıdıp dönmeme kaç puan

Simdi seni arklariyla tanistiracak yarin pot kiran bi arkadas annesinin yanindasenden bahsedicek ilk aklima boyle bir sey geldi nedense

Anlattığın kadarıyla avukat da o tip bir adam değil . Enerjileriniz uyumlu olabilir
Avkat böyle bir kadının yeryüzünde varlıgından yeni haberi oldu daha, alısmıs sureklı kopek cekılmesıne, kastırmaya, ılgı alaka ve erotızmde boy verıyor yavrum

Ofise gitseydin keşke. Arızayı hallettikten sonra ıslak ıslak

Simdi seni arklariyla tanistiracak yarin pot kiran bi arkadas annesinin yanindasenden bahsedicek ilk aklima boyle bir sey geldi nedense
Zaten bende aynısını dusundugum ıcın erken buluyorum. Kabul ettıgım gun bu ılıskının varlıgını herkesın bılmesınde bır sakınca gormedıgım gun olacak. Suan cok erken

Zaten bende aynısını dusundugum ıcın erken buluyorum. Kabul ettıgım gun bu ılıskının varlıgını herkesın bılmesınde bır sakınca gormedıgım gun olacak. Suan cok erken
Yerin kulağı var ne olur ne olmaz . Ailenin senden duyması en iyisi

Faliniza bakmami ister misiniz de suh bir sesle hafif yavas fisiltili gir konuya
Gecen avm de fal kuresi koymuslar yanindan geciyodum farketmemisim faliniza bakmami ister misiniz diye bi ses geldi bakiyorum etrafima kimse herhalde kafayi yiyorum Aah yedirtmesin dedim sonra fark ettim ama kure guzeldi

Her ne kadar apple gıbı dursa da o bır nokıa hayatım, patlayacak tabı aksamdan berı ver coskuyu kolonlara eslıgınde adamı bugune zor cıkarttım
Adam fazla şarj olup ocak gibi ısınan çin malı telefon şarjına döndü fena patlayacak

Bızım falımız fallandı anneeem daha ordan fantazık cıkmaz, askı memnu bastan baslamıs bıraz ızleyem taktık toplayam serelardan meralardan

Az once film izledim emma diye
Kitabini okumustum gerci
Kiz bildigin baya pot kiriyor dusunsene boyle bi arkadasi var

Bızım falımız fallandı anneeem daha ordan fantazık cıkmaz, askı memnu bastan baslamıs bıraz ızleyem taktık toplayam serelardan meralardan
Annem cok izlettirdi daha once sonra kitabini okudum bi daha baslardimda insallah sinav sonrasi diyelim

Araba ağlamıştır vallaha boşa giden ihtirasa. Ama yüklendi yüklendi tüp falan patlamasın aman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…