Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıskanclıgını psıkolojık sıddetle bastırmıyor artı eksı hesabı yaparsak. Bende kusursuzunu aramıyorum zaten, bastan cok kıskanc oldugunu hatta benımle bırlıkte oldugunda bunun katlandıgını zaten soylemıstı. Acık oldu bana karsı yanı. Son yalnız kalmak ıstememde ısrar etmedı, törpülüyor fakar hersey aslına dönüyor bunu bılıyorum, bende ahmet ıcın degısemem cunku

Yaaa NilMeSeKer senin espriler yarıyör.

Avkat'ın eski eşiyle boşanmasına sebep olan faktörlerden biri de bu kıskançlık olayı mı acaba? Ya da ergence tavırları?

Ya da eski eşi aldattığı için mi kıskançlık mevzularında bu kadar hassas ve kontrolcü.

Ama çok tehlikeli ben sana söyleyeyim. ben niyeyse bu avukat göründüğü gibi değil diye düşünüyorum artık. Çünkü her krizli mevzuda kendisi kriz oluyor adam. Burada biri şey demişti : insanı eşref saatinde değil eşşek saatinde tanırsın. İyiyken herkes iyi ama problemli zamanlarda bu adam error veriyor.

Tabi ki sen daha iyi bilirsin.

Urfadaki tüp bebel merkezi de yapıyordu, yakından tanıdığım insanlar yaptırdı. Yasal değil ama yapıyorlar maalesef
Yok ya ben doğru bulmuyorum tamam insanın yüreğinde heves olabilir ama Allahin verdiğine razı olmaktır bence doğru olan

Bence Love’ a aşık. Başkasınında Love’u fark edip rakip çıkmasından endişeleniyor. Çünkü Love ona tam anlamıyla açılmadı. Bağlanmadı. Adamın kıskançlığı katlanıyor bence. Birde zamanlar uyuşmuyor Love daha iyi anlaması lazımken geriyor daha çok. Kaybetme korkusu çok fazla

Bılemıyorum, zamanla tanıyıp gorecegız. Ilk essek saatını gorduk

Aziz nesin büyük üstat

Daha ona senı sevıyorum demedım, bak zamanı var derken bunu kastedıyordum ıste. Yanı senı sevıyorum deyınce mı normale donecek, hıc sanmıyorum ve yeterınce baglıyım, o da farkında. Daha ne yapayım kızım

Korkunun ecele faydası yok valla böyle yaparsa kuş uçar...

Bu dedikleriniz 20li yaşların tecrübesizliğiyle normal ama adam 40 artık bunları halletmiş olması gerek kendi içinde.

Kimseyi kontrol altında tutarak yanına tutamazsın ki. Gideceği varsa gider

Bu adam laftan anlayana kadar deve hendekten atlayacak. Beni bile yordu, çok şiddetli bir azar istiyor gibi
Hayır azar cekmeden tanımaya calısacagım kı sırf benım yuzumden kendını gızlemesın. O olmasın ıste

Yukarida dedikleri gibi kimseyi degistiremezsin sen yorulursun o kadar
Efer guvenmiyorsan icinde suphe varsa hic olmasin supheyle omur gecmez
Ayrica seni aldatmiyorum lafina da pek inanma belki dogruyu soyluyordur ama aldatiyorsada niye soylesinki hicbir suclu ben sucluyum demez ilk basta

İyi ama love un nasıl bir yapısı olduğu 100 km öteden belli buram buram özgür buram buram dik başlı ki hastanede olan çıkışıylada yeterince belli etti bana kalırsa kaybetme korkusu olan kişi kendini dizginlemeyi başarır

Kontrol altında tutmuyor kı, zaten durmayacagımı da bılıyor. Sadece bırbırımızın hıc gormedıgımız yonlerını gorebılmek ıcın evren yolluyor da yolluyor mubarek.

Sus ya dızgınlemesın apacık olsun kı bende kararımı ona gore vereyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…