- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Urfadaki tüp bebel merkezi de yapıyordu, yakından tanıdığım insanlar yaptırdı. Yasal değil ama yapıyorlar maalesefYok artık :)
Kıskanclıgını psıkolojık sıddetle bastırmıyor artı eksı hesabı yaparsak. Bende kusursuzunu aramıyorum zaten, bastan cok kıskanc oldugunu hatta benımle bırlıkte oldugunda bunun katlandıgını zaten soylemıstı. Acık oldu bana karsı yanı. Son yalnız kalmak ıstememde ısrar etmedı, törpülüyor fakar hersey aslına dönüyor bunu bılıyorum, bende ahmet ıcın degısemem cunkuGüzel Love, biliyorsun ki belki törpülenecek ama değişmeyecek. 'İlişki içinde kendine alan açmak' olarak gayet güzel tanımladığın şeyi de malesef anlamamış 'ben iki yıldır o alandayım' dediğine göre. Yalnız olmaktan bahsetmiyoruz güzel kardeşim, insanın ömrü boyunca yalnız da olsa ikili ilişki içinde de, kalabalıklar içinde de olsa yanında taşıyacağı, taşıması gereken alandan bahsediyoruz...... İlgisizlikten yakındığın bir ilişkinin ardından üstüne düşen bir adam cazip gelir tabii ama herkes başka bir yanıyla yoracak birbirini burda artı eksi hesabı yapacaksın biliyorsun.
YaaaAvukat olayini anlatman iyi olmuş love...
Aziz Nesin in bir sözü vardir Türk erkeklerinin dünyanın en kıskanç erkeği olma sebepleri , sevgililerine değil kendilerine güvenememeleridir der. Ben her erkeğin olaya böyle baktığını gördüm.
Evlilik gercekten üzerinde düşünülmesi gereken birsey. Hele cocuklarda varsa. Körü körüne evlenmek ve Aman Allahim demek değil ki gaye. Iyi ki bu adamla evliyim diyebilmek. Gelecegi düşününce tum cocuklar evlenmis ben yalnizim evet korkunc geliyor. Ama iyi biri ile birlikte olmadiktan sonra da yalnızlıga raziyim.
Bu arada profil resmini degistirdiginde herkes sorardı. Kimse sormamış. Profil resmindeki sen misin love?
Cok gözel garisan love
Avkat'ın eski eşiyle boşanmasına sebep olan faktörlerden biri de bu kıskançlık olayı mı acaba? Ya da ergence tavırları?Avkatla tek negatif yanımız benım daha gececegım asamaları kendı gectıgı ıcın, benı de gecmıs sayıp oyle muamele etmesı. Onun ıcındekı kalp kırıklıkları, korkular, endişeler yerini hep taşlaşmaya bırakmış, hatta çoğunun üzeri yosun tutmuş bile. Ama benım sınırım, acım, endıselerım daha cok taze ve taze kalması ıcın var gucuyle calısan bır okuzle hala ugrasıyorum. Istıyor kı bende aynı kulvarda olayım, aynı pencereden bakalım hayata. Ben ona asla evlenmek ıstemıyorum dedım sonra onu tanıdıkca asla kısmını sıldım evlenmek ıstemıyorum dedım. Suan da evlenmeyı dusunsem bıle cok erken buluyorum dıyorum, zamanla, onu tanıdıkca fıkırlerım daha da sekıl degıstırıyor, bıraz sabretse belkı de sonu cok guzel olacak, darlanmaya sıkbogaz edılmeye gelemeyen bır tıp oldugumu her defasında hatırlatıyorum ve bundan rahatsızlık duymaya basladım. Bana bu ılıskı ıcınde de alan acmalısın, aynısını sende yapmalısın dıyorum, ben 2 yıldır o alanın ıcındeyım, kendımı bırıne aıt hıssetmek ıstıyorum ve bu sen ol ıstıyorum dıyor. Tamam ona da tamam ama ılla kı evlılık mı olmalı aıt hıssetmek. İlla ki hemen kök salmak zorunda mıyız yani. Bunları yaptıkca aramıza mesafeler gırıyor cunku 41 yasındakı adama her defasında aynı seyı anlatmaktan yoruluyorum. Son tartısmamızda o yönünü baya törpüledi, yalnız kalmak ıstedıgımde artık ısrar etmıyor, goruyorum. Bende cok guzel bır halt yıyerek avukatla gorusmemı ahmete telefonda anlattım. Ama gerekcelerımı de soyledım. Benı dınlemedıgını, yardımcı ol dıye bastan soyledıgım halde sınırıne, ofkene yenılıp yardımcı olmadıgın ıcın benı baskasına danısıp karar almak zorunda bıraktıgını anlattım. Ve boyle davrandıgın her olayda sonuc bu olacak, aynı seylerı yapıp farklı sonuclar bekleme benden dedım. O kadar bozuldu kı, ama kendı hatası oldugunu ben soylemeden o soyledı ama ıs ısten gectı. Avukatın onu tanıdıgını da soyledım, hı evet tanıyorum, nasıl yeterınce yardımcı olabıldı mı x beyfendı dıye kinaye yapsa da yapacak bırsey yok olan oldu. Onunla konusurken avukat benı aradı, ahmete avukat benı arıyor canım senı daha sonra ararım deyıp telefonu kapattım,love hanım karsı tarafa tebligat ulaşınca bana, sıze gerı donup donmedıgını haber vermeyı unutmazsınız degıl mı dıye sordu,tabı haber verırım dedım. Adamla daha konusmayı bıtırmeden ahmet arıyor tabı, ıkı kez aradı konusma esnasında. Kapatınca gerı dondum. Yarın kacta gelecegımı sorup benı kahvaltıya cagırdı. Bende bu kadar acıl bunu soylemek ıcın mı aradın dedım, evet dedı. Hahaaa yalannnnn. Geberdı cunku merakından. Ee ne konustunuz sevgılı meslektasımla dedı. Karsı tarafın elıne kagıt gıdınce bana gerı donus yapıp yapmadıgını bıldır dedı dedım. Neden bu kadar merak etmıs, danısmanlıgını yaptı ve görevi bitti bence, nıhayetınde dava acmayacak dedı. Al ıste baslıyor manasız kıskanclık evresı, kusmak ıstıyorum artıkahmet, adama danısan olarak gıttıgım ıcın dılekcenın ulasıp ulasmadıgını merak etmesınden ve karsı tarafın benı rahatsız edıp etmedıgını bılmek ıstemesınden dogal ne olabılır dedım. Tamam bundan sonrakı kısımda koordınelı hareket edelım hayatım, donus yapmana hıc gerek yok dedı. alaaaaa adam buyuk bı nezaketle, sırf arada kıramayacagı bırı oldugu ıcın benı araya sıkıstırıp yardımcı oldu, buyuk kabalık olur haber vermemek dedım. Neyse bunları konusmanın yerı zamanı degıl deyıp kapattım. Uyuz oldum ama,
Yok ya ben doğru bulmuyorum tamam insanın yüreğinde heves olabilir ama Allahin verdiğine razı olmaktır bence doğru olanUrfadaki tüp bebel merkezi de yapıyordu, yakından tanıdığım insanlar yaptırdı. Yasal değil ama yapıyorlar maalesef
Bence Love’ a aşık. Başkasınında Love’u fark edip rakip çıkmasından endişeleniyor. Çünkü Love ona tam anlamıyla açılmadı. Bağlanmadı. Adamın kıskançlığı katlanıyor bence. Birde zamanlar uyuşmuyor Love daha iyi anlaması lazımken geriyor daha çok. Kaybetme korkusu çok fazlaAvkat'ın eski eşiyle boşanmasına sebep olan faktörlerden biri de bu kıskançlık olayı mı acaba? Ya da ergence tavırları?
Ya da eski eşi aldattığı için mi kıskançlık mevzularında bu kadar hassas ve kontrolcü.
Ama çok tehlikeli ben sana söyleyeyim. ben niyeyse bu avukat göründüğü gibi değil diye düşünüyorum artık. Çünkü her krizli mevzuda kendisi kriz oluyor adam. Burada biri şey demişti : insanı eşref saatinde değil eşşek saatinde tanırsın. İyiyken herkes iyi ama problemli zamanlarda bu adam error veriyor.
Tabi ki sen daha iyi bilirsin.
Bılemıyorum, zamanla tanıyıp gorecegız. Ilk essek saatını gordukAvkat'ın eski eşiyle boşanmasına sebep olan faktörlerden biri de bu kıskançlık olayı mı acaba? Ya da ergence tavırları?
Ya da eski eşi aldattığı için mi kıskançlık mevzularında bu kadar hassas ve kontrolcü.
Ama çok tehlikeli ben sana söyleyeyim. ben niyeyse bu avukat göründüğü gibi değil diye düşünüyorum artık. Çünkü her krizli mevzuda kendisi kriz oluyor adam. Burada biri şey demişti : insanı eşref saatinde değil eşşek saatinde tanırsın. İyiyken herkes iyi ama problemli zamanlarda bu adam error veriyor.
Tabi ki sen daha iyi bilirsin.
Aziz nesin büyük üstatAvukat olayini anlatman iyi olmuş love...
Aziz Nesin in bir sözü vardir Türk erkeklerinin dünyanın en kıskanç erkeği olma sebepleri , sevgililerine değil kendilerine güvenememeleridir der. Ben her erkeğin olaya böyle baktığını gördüm.
Evlilik gercekten üzerinde düşünülmesi gereken birsey. Hele cocuklarda varsa. Körü körüne evlenmek ve Aman Allahim demek değil ki gaye. Iyi ki bu adamla evliyim diyebilmek. Gelecegi düşününce tum cocuklar evlenmis ben yalnizim evet korkunc geliyor. Ama iyi biri ile birlikte olmadiktan sonra da yalnızlıga raziyim.
Bu arada profil resmini degistirdiginde herkes sorardı. Kimse sormamış. Profil resmindeki sen misin love?
Cok gözel garisan love
Daha ona senı sevıyorum demedım, bak zamanı var derken bunu kastedıyordum ıste. Yanı senı sevıyorum deyınce mı normale donecek, hıc sanmıyorum ve yeterınce baglıyım, o da farkında. Daha ne yapayım kızımBence Love’ a aşık. Başkasınında Love’u fark edip rakip çıkmasından endişeleniyor. Çünkü Love ona tam anlamıyla açılmadı. Bağlanmadı. Adamın kıskançlığı katlanıyor bence. Birde zamanlar uyuşmuyor Love daha iyi anlaması lazımken geriyor daha çok. Kaybetme korkusu çok fazla
Korkunun ecele faydası yok valla böyle yaparsa kuş uçar...Bence Love’ a aşık. Başkasınında Love’u fark edip rakip çıkmasından endişeleniyor. Çünkü Love ona tam anlamıyla açılmadı. Bağlanmadı. Adamın kıskançlığı katlanıyor bence. Birde zamanlar uyuşmuyor Love daha iyi anlaması lazımken geriyor daha çok. Kaybetme korkusu çok fazla
Hayır azar cekmeden tanımaya calısacagım kı sırf benım yuzumden kendını gızlemesın. O olmasın ısteBu adam laftan anlayana kadar deve hendekten atlayacak. Beni bile yordu, çok şiddetli bir azar istiyor gibi
Yukarida dedikleri gibi kimseyi degistiremezsin sen yorulursun o kadarŞimdi aldatmıyorum diyor ama ağzı baya iyi laf yapıyor korkuyor muyum evet ama denemekten de kendimi geri çekemiyorum ateşlere atıyorum ama sonumu düşünemiyorum kendimi sonunu düşünen kahraman olmaz diye avutuyorum
İyi ama love un nasıl bir yapısı olduğu 100 km öteden belli buram buram özgür buram buram dik başlı ki hastanede olan çıkışıylada yeterince belli etti bana kalırsa kaybetme korkusu olan kişi kendini dizginlemeyi başarırBence Love’ a aşık. Başkasınında Love’u fark edip rakip çıkmasından endişeleniyor. Çünkü Love ona tam anlamıyla açılmadı. Bağlanmadı. Adamın kıskançlığı katlanıyor bence. Birde zamanlar uyuşmuyor Love daha iyi anlaması lazımken geriyor daha çok. Kaybetme korkusu çok fazla
Ne burcuydu bu avkatBılemıyorum, zamanla tanıyıp gorecegız. Ilk essek saatını gorduk
Kontrol altında tutmuyor kı, zaten durmayacagımı da bılıyor. Sadece bırbırımızın hıc gormedıgımız yonlerını gorebılmek ıcın evren yolluyor da yolluyor mubarek.Korkunun ecele faydası yok valla böyle yaparsa kuş uçar...
Bu dedikleriniz 20li yaşların tecrübesizliğiyle normal ama adam 40 artık bunları halletmiş olması gerek kendi içinde.
Kimseyi kontrol altında tutarak yanına tutamazsın ki. Gideceği varsa gider
Sus ya dızgınlemesın apacık olsun kı bende kararımı ona gore vereyımİyi ama love un nasıl bir yapısı olduğu 100 km öteden belli buram buram özgür buram buram dik başlı ki hastanede olan çıkışıylada yeterince belli etti bana kalırsa kaybetme korkusu olan kişi kendini dizginlemeyi başarır
Belki de böylesi daha iyidir. Test etme imkanı sunuyor hayat sanaKontrol altında tutmuyor kı, zaten durmayacagımı da bılıyor. Sadece bırbırımızın hıc gormedıgımız yonlerını gorebılmek ıcın evren yolluyor da yolluyor mubarek.
AslanNe burcuydu bu avkat
OğlakNe burcuydu bu avkat
Belki de iyi yapıyordur evren, görelim bakalımKontrol altında tutmuyor kı, zaten durmayacagımı da bılıyor. Sadece bırbırımızın hıc gormedıgımız yonlerını gorebılmek ıcın evren yolluyor da yolluyor mubarek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?