- 4 Şubat 2019
- 4.207
- 9.012
- 158
Onu en iyi tanıyan sensin su akar yolunu bulur ben sizin evlenip bir ömür mutlu olmanızı çok isterim acikcasiKontrol altında tutmuyor kı, zaten durmayacagımı da bılıyor. Sadece bırbırımızın hıc gormedıgımız yonlerını gorebılmek ıcın evren yolluyor da yolluyor mubarek.
Aslan diyolla
Bırcok farklı konuda verebılecegı tepkılerı gordum. Mesela ben bır olay ıcın ona kızdıgımda haklı olabılırsın ama benım dusuncem bu dıyor. Aynı seyı dogumgunumde evlenme teklıfı olayı yssanırkende demıstı cunku. Sırf sen ıstemıyorsun dıye benım bu dusuncem degısmedı love sadece rafa kalktı dıye. Kendını bana gore sekıllendırmıyor, bılmıyorum daha cok yolumuz varBelki de iyi yapıyordur evren, görelim bakalım
Ocak dogumlu oglak olmuyor mu yahuAslan diyolla
Ee bende yanıyorum napakSiz bir de dudişemediniz... Adam yanıyor şu an. O da var
Kız ne bileyim Adana'lı Aslan yazmışOcak dogumlu oglak olmuyor mu yahu
Ben zemoya demıstım hatta oglaklar nasıl oluyor ıpucu ver dıye, oraları hep kacırmıssınız, yukselenı aslanKız ne bileyim Adana'lı Aslan yazmış
Daha 2.ayınızı bile doldurmadınız tabi ki çok yolunuz var. Sakince tanışmaya devamBırcok farklı konuda verebılecegı tepkılerı gordum. Mesela ben bır olay ıcın ona kızdıgımda haklı olabılırsın ama benım dusuncem bu dıyor. Aynı seyı dogumgunumde evlenme teklıfı olayı yssanırkende demıstı cunku. Sırf sen ıstemıyorsun dıye benım bu dusuncem degısmedı love sadece rafa kalktı dıye. Kendını bana gore sekıllendırmıyor, bılmıyorum daha cok yolumuz var
Adamın burcu oğlak yükseleni aslan love öyle demiştiKız ne bileyim Adana'lı Aslan yazmış
Sanirim burc oglak yukselen aslan
Yok kaçırmadım ben biliyordumBen zemoya demıstım hatta oglaklar nasıl oluyor ıpucu ver dıye, oraları hep kacırmıssınız, yukselenı aslan
Tam dediğin gibi, iki burç da kontrolcüdür. Üzerine oğlak mükemmeliyetçidir aslan da kendini mükemmel olarak görür.Sanirim burc oglak yukselen aslan
Bence kiskancligi yukseleninden geliyor
Asiri kontrol sahibi olmak ister bu aslanlar
Hep merkezde olmak inatcilik hat safhada
Aslanin egosu oglagin inadi birlesmis
Evet hemde cok cooook. Fazla hararet ıyı mı kotu mu gorcez bakalımDaha 2.ayınızı bile doldurmadınız tabi ki çok yolunuz var. Sakince tanışmaya devampek hararetli oluyor gerçi ama olsun ateş iyidir
Adamın burcu oğlak yükseleni aslan love öyle demişti
BİR Aslan varmış işte bir an bunadım mı dedim yahuBen zemoya demıstım hatta oglaklar nasıl oluyor ıpucu ver dıye, oraları hep kacırmıssınız, yukselenı aslan
Bu yazdıklarınız çok önemli. Kıskanç olup, bunu psikolojik şiddete dönüştürmüyor olması çok önemli.Kıskanclıgını psıkolojık sıddetle bastırmıyor artı eksı hesabı yaparsak. Bende kusursuzunu aramıyorum zaten, bastan cok kıskanc oldugunu hatta benımle bırlıkte oldugunda bunun katlandıgını zaten soylemıstı. Acık oldu bana karsı yanı. Son yalnız kalmak ıstememde ısrar etmedı, törpülüyor fakar hersey aslına dönüyor bunu bılıyorum, bende ahmet ıcın degısemem cunku
Kocam Aslan Allah’ını seven Aslan’a burcunu burçlardan iptal etsinSanirim burc oglak yukselen aslan
Bence kiskancligi yukseleninden geliyor
Asiri kontrol sahibi olmak ister bu aslanlar
Hep merkezde olmak inatcilik hat safhada
Aslanin egosu oglagin inadi birlesmis
Kız boşuna mizah bölümüne açmadı konuyu, hayatı beraber yaşamaya başladık resmen ama cinsellik bölümüne sürgün ettiler biziBu yazdıklarınız çok önemli. Kıskanç olup, bunu psikolojik şiddete dönüştürmüyor olması çok önemli.
Sizi kıskanıyor. Çünkü, çok aşık ve kaybetmek istemiyor. Bundan korkuyor.
Başınızdan geçenlere vakıf.Şu anda eski eşinizde ve onun dışındaki her hangi bir erkeğide tehdit unsuru olarak görebilir.
Elbette zamanla siz onu, o da sizi daha iyi tanıyacak.
Şu anda ilişkinize çok hızlı bir başlangıç yaptığınız için bunları yaşıyorsunuz ve yaşayacaksınız. Önemli olan süreci doğru ilerleyip, yürütebilmek. Ben ikinizinde bunu yapabileceğini düşünüyorum.
Hayatta edinmiş tecrübeleriniz var. Bunların size sağladığı avantajlarınız olacağı gibi dezavantajlarınıda görüp yaşayacaksınız.Kırıldığınız, noktalardan birbirinizi kırmazsanız ve hassasiyetlerinizi anlayıp, ona göre yaklaşımlar geliştirdiğiniz sürece, her sorunu çok çabuk çözüp, hatta sorun haline bile gelmemesini sağlarsınız.Buna inanıyorum.
Yalnız bir şey söylemek istiyorum. Emanuella serisini tadında ilerleyen konu, hayatın içinden programına döndü yaw
Benim eşim aslan yükselen aslan. Nereye yazıyoruz dilekçeyiKocam Aslan Allah’ını seven Aslan’a burcunu burçlardan iptal etsin
burdan tüm falcılara astrologlara sesleniyorum duyun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?