- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Ben de aynen böyle düşündüm,Bence Love’ a aşık. Başkasınında Love’u fark edip rakip çıkmasından endişeleniyor. Çünkü Love ona tam anlamıyla açılmadı. Bağlanmadı. Adamın kıskançlığı katlanıyor bence. Birde zamanlar uyuşmuyor Love daha iyi anlaması lazımken geriyor daha çok. Kaybetme korkusu çok fazla
Merooo kader ortağım nasılsa anlıyorsun beni değil mi?Benim eşim aslan yükselen aslan. Nereye yazıyoruz dilekçeyi
Bence bi gitsin, belki az sakinleşir adam.Siz bir de dudişemediniz... Adam yanıyor şu an. O da var
Öyle deme aslan candırKocam Aslan Allah’ını seven Aslan’a burcunu burçlardan iptal etsin
burdan tüm falcılara astrologlara sesleniyorum duyun beni
Oğlak erkeklerinden sıtkım sıyrıldı. Bir Terazi burcu olarak, ikizler erkeği ile bile bir yere kadar ilişkim ilerlerken bu nursuz, duygusuz, dediğim dedik çaldığım düdük oğlak erkekleriyle asla yıldızım barışmıyor.Öyle deme aslan candırama oğlak silinsin haritadan
Allahım içimdekileri söyledin yeminleOğlak erkeklerinden sıtkım sıyrıldı. Bir Terazi burcu olarak, ikizler erkeği ile bile bir yere kadar ilişkim ilerlerken bu nursuz, duygusuz, dediğim dedik çaldığım düdük oğlak erkekleriyle asla yıldızım barışmıyor.
Ben de bir daha oğlak bir liman olsa ben bir gemi bir daha seversem sevsinler beni derken oğulcuğumu oğlak doğurdum.Oğlak erkeklerinden sıtkım sıyrıldı. Bir Terazi burcu olarak, ikizler erkeği ile bile bir yere kadar ilişkim ilerlerken bu nursuz, duygusuz, dediğim dedik çaldığım düdük oğlak erkekleriyle asla yıldızım barışmıyor.
Ben de ben de var mı arttıranEe bende yanıyorum napak
Hemşom bitti mi reglinAslan Allah’ını seven Aslan’a burcunu burçlardan iptal etsin
burdan tüm falcılara astrologlara sesleniyorum duyun beni
Nolacak bu gelinin haliBen de bir daha oğlak bir liman olsa ben bir gemi bir daha seversem sevsinler beni derken oğulcuğumu oğlak doğurdum.
Senin kocan yanında deilmiydi yaBen de ben de var mı arttıran
Takdir-i ilahinin kapak yapma anlayışı efsane değil mi ?Ben de bir daha oğlak bir liman olsa ben bir gemi bir daha seversem sevsinler beni derken oğulcuğumu oğlak doğurdum.
Kesinlikle katılıyorumAllahım içimdekileri söyledin yeminlekocam oğlak ben aslan gerisini söylemeye dilim varmıyor gökyüzünden oğlak kazınmalı hatta
Zemocan senin oglak olmana çok şaşkınım suan, ben şokGçmdünüz oğlakları be bana da yazıkzavallı kocam ne yapsın. Yükselen de balık çelişkinşn dibine vuruyorum
Hahhahahahah öfff MurphyBen de bir daha oğlak bir liman olsa ben bir gemi bir daha seversem sevsinler beni derken oğulcuğumu oğlak doğurdum.
Şu hayatta oğlak olmasına şaşırdığım bir manevi babam var bir de senGömdünüz oğlakları be bana da yazıkzavallı kocam ne yapsın. Yükselen de balık çelişkinşn dibine vuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?