Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu akşamki sexting girişimi ondan geldi bıkactır ondan gelıyor, bu sefer duşa gecelikle mi sokmak ıstıyorum senı bakayım ıslanınca da öyle seksi duruyor mu dedı tamam once ben gıreyım sende havluyu tutarsın ama elınle degıl dıyerek mevzuya sert gırdım ama gırdım, eger havluyu ben dusumu bıtırene kadar tutabılırsen gelıyor sagdan soldan

Oh aslanım be yazdım kenara bunları heheheh

Oh aslanım be yazdım kenara bunları heheheh
Filistin askısı olarak kullanıyorum sevgılımı havlunun altına ne zaman gırecegımı beklıyor şöyan merakla, ama bebeler deyıp mesaja ara verdım

Zeki Müren de bizi görecek mi?
Avukat da Loveu gorecek mi?
Görüntülü mü love?

Yok kız seninki tipik kanserojen oğlak arada sırada kıyamet yakınken iltifat ediyor bunlar. Bir de tavlama esnasında
Kıyamet yakinken ne gerek var der eminim hasta olmayan ama hasta eden cinsten
Valla benım oğlak yatakta da masada da çenesini toparlayamıyor, kırgız destanı yazıyor mubarek
Lovecan bu adamın detaylı incelenmesi lazım, bu işte bi terslik var nasıl olabilir neden olabilir şaşkınlıklar yaşıyorum ben yaptıkları normal ama oğlak acısından diil

Arkadaş bi derse girip çıktım 6 sayfa bu ne yaaaaa
hıza ben bile yetişemiyorum artık
Özellikle başak ve balık erkekte tam bir kabus, oğlak biraz oduna çalsa da diğerlerinden iyi bence erkeler için, özgüveni ve tutarlılığı var en azından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…