Bi şans vereceksın yanıYok henuz çıkmadı. Biraz yürüdü. Koşmadan durdurdum. Çocuklar geldi bla bla bla...
Biraz tanimam lazim...
Önce tedavi sonra Arap atı gibi koşacam vallaAbi napacak kadın 6yıldır yoksunluk cekıyor, kolay degıl lan, bencede sumkur ve at
Ay deyince komik oluyor ama üzüldüm. 1 ay aç kalınca savaş çıkarıyorum.Abi napacak kadın 6yıldır yoksunluk cekıyor, kolay degıl lan, bencede sumkur ve at
Umarım hep öyle giderValla benım oğlak yatakta da masada da çenesini toparlayamıyor, kırgız destanı yazıyor mubarek
Verecegim gibi gibi..Bi şans vereceksın yanı
Oh aslanım beBu akşamki sexting girişimi ondan geldi bıkactır ondan gelıyor, bu sefer duşa gecelikle mi sokmak ıstıyorum senı bakayım ıslanınca da öyle seksi duruyor mu dedıtamam once ben gıreyım sende havluyu tutarsın ama elınle degıl dıyerek mevzuya sert gırdım ama gırdım, eger havluyu ben dusumu bıtırene kadar tutabılırsen gelıyor sagdan soldan
Filistin askısı olarak kullanıyorum sevgılımıOh aslanım beyazdım kenara bunları heheheh
Bizim aile ortamı gibi tam boşalcam anam kalk kız su getirFilistin askısı olarak kullanıyorum sevgılımıhavlunun altına ne zaman gırecegımı beklıyor şöyan merakla, ama bebeler deyıp mesaja ara verdım
Zeki Müren de bizi görecek mi?Bu akşamki sexting girişimi ondan geldi bıkactır ondan gelıyor, bu sefer duşa gecelikle mi sokmak ıstıyorum senı bakayım ıslanınca da öyle seksi duruyor mu dedıtamam once ben gıreyım sende havluyu tutarsın ama elınle degıl dıyerek mevzuya sert gırdım ama gırdım, eger havluyu ben dusumu bıtırene kadar tutabılırsen gelıyor sagdan soldan
Love bugun bunları yapacaktık degıl mı, lanet olsun o lavaboya dıyerek ara nefretını de attı şöyanBizim aile ortamı gibi tam boşalcam anam kalk kız su getir
Bence bir erkeğin en verimli kullanılabileceği alanlardan biri, tesisat müsait heheh.Filistin askısı olarak kullanıyorum sevgılımıhavlunun altına ne zaman gırecegımı beklıyor şöyan merakla, ama bebeler deyıp mesaja ara verdım
Mesajlasma kısmını tamamlayınca, görüntülüye gecıyoruzZeki Müren de bizi görecek mi?
Avukat da Loveu gorecek mi?
Görüntülü mü love?
Çatal fantazisine bayılırımBence bir erkeğin en verimli kullanılabileceği alanlardan biri, tesisat müsait heheh.
Ay cok heyecanlı...Mesajlasma kısmını tamamlayınca, görüntülüye gecıyoruz
Sezen Aksu ablamızın dediği gibi; aşkın da en hesapsız kitapsız ve libidolu olanını yaşamazsam kara kaplıya kaydedin beniÇatal fantazisine bayılırım
Kıyamet yakinken ne gerek var der eminimYok kız seninki tipik kanserojen oğlakarada sırada kıyamet yakınken iltifat ediyor bunlar. Bir de tavlama esnasında
Lovecan bu adamın detaylı incelenmesi lazım, bu işte bi terslik varValla benım oğlak yatakta da masada da çenesini toparlayamıyor, kırgız destanı yazıyor mubarek
Özellikle başak ve balık erkekte tam bir kabus, oğlak biraz oduna çalsa da diğerlerinden iyi bence erkeler için, özgüveni ve tutarlılığı var en azındanKadını erkeği farkediyor burçların gerçekten, ketum, ciddi, sakin burçları kadına yakıştırıyorum da erkekte bazen pasif agresif bir hal yaratıyor. Oğlak, başak kadınlarına lafım yok anlaşırım ama erkekler ilginç.
Ayy hiç kuşkum yok gerçekten. Ham kereste çoğu var ya.Kıyamet yakinken ne gerek var der eminimhasta olmayan ama hasta eden cinsten
Ben Yay kadını üstüme alındımAyy hiç kuşkum yok gerçekten. Ham kereste çoğu var ya.
Yay erkeğini severim ben. Eğlenceli, romantik, özgür oyş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?