Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan neden banyoda sevişir? Ben çorap bile giymiyorum ama donarım banyoda.
Banyoları büyük ve konforluysa demek ki, en güzeli yatak odası ve yatak ya,hadi arada değişiklik olsun heyecan olsun diye başka yerde sevişirsin de sürekli olmaz ki be ya,

Ya birleşme olmadi ama bi kaç kez oynaştık banyoda bazen kapanış orada oldu. Ama acayip merak veriyo bana banyo ne hikmetse anlamış değilim mutfak > banyo yine de.
Donarım. Bak daha mont bile giymedim ben, bahar geldi. Ama donarım banyoda.

Ya birleşme olmadi ama bi kaç kez oynaştık banyoda bazen kapanış orada oldu. Ama acayip merak veriyo bana banyo ne hikmetse anlamış değilim mutfak > banyo yine de.
Al benden de o kadar, start ve fınısh genelde buralarda oluyo bızde de

Banyoları büyük ve konforluysa demek ki, en güzeli yatak odası ve yatak ya,hadi arada değişiklik olsun heyecan olsun diye başka yerde sevişirsin de sürekli olmaz ki be ya,
G.tüm rahat etmeli. Taşın üstünde, ıslak yerde zevk alamam.

Allahım terslik benim oglakta mi acep, adamın ağzından güzel kelimeyi geçtim harf cikmiyor yaw

Hayır bakireyim sevgilim bile olmadı doğru dürüst sadece sanalda takıldım ki benim gibi bir insan için şu anlık en iyisi
İlk ilişkini düz yaşa. Dümdüz. Klasik. Çünkü daha tanımıyorsun vücudunu tam olarak.

G.tüm rahat etmeli. Taşın üstünde, ıslak yerde zevk alamam.
Bir de duşa kabinde biz beceremedik bir türlü, minicik duşa kabin,ikimiz zor sığıyoruz zaten, düşündüm de ilk zamanlar eşim nasıl da hevesliydi birlikte banyoya girmeye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…