Duvar vardı, parmaklıklı degılHalka açık
Amme hizmeti
Öyle yapacağım teşekkür ederim tavsiyen için ama şu an kendimi hazır hissetmiyorum gerçek hayattaki için evlilik de ön planda değil bir erkeğin bana dokunmasını ne zaman isterim bilmiyorumİlk ilişkini düz yaşa. Dümdüz. Klasik. Çünkü daha tanımıyorsun vücudunu tam olarak.
Tüh yawwwwDuvar vardı, parmaklıklı degıl
Ama sextıngın altın kuralıdır bebeem o, altından kalkamayacagın seyın altına yatmayacaksınAllah muhafaza benim dirty talk olayı gibi kazaya mahal verir.
Bizim bakıcı kız aşağı banyodan bişeyler duymuş onu da bize dedi ya.Ben çok istekli ve egsantrık bır hatunumdur, otel balkonunda bıle sevıstım
Denizde havuzda falan denedın mı bılmıyorum amaTüh yawwww
Kural ikiyi aliiiimAma sextıngın altın kuralıdır bebeem o, altından kalkamayacagın seyın altına yatmayacaksın
Ne duymus la sevısme sesımı yoksa sevısme dıyalogumuBizim bakıcı kız aşağı banyodan bişeyler duymuş onu da bize dedi ya.Artık dövsen banyoya o iş için sokamam adamı.
Kural 2 asla yuvarlak konusmayacaksın, her zaman netlık onemlıdır, oyle de olabılır boyle de olabılır dersen gecerlılıgı kalmazKural ikiyi aliiiim
Neyi nereye sokacagini bilsin diyorsun. HmmmKural 2 asla yuvarlak konusmayacaksın, her zaman netlık onemlıdır, oyle de olabılır boyle de olabılır dersen gecerlılıgı kalmaz
İkisi de.Ne duymus la sevısme sesımı yoksa sevısme dıyalogumu
Ahsjshsjsks allahım bı an bız mıyız dıye dusundum ama ıller ayrıİkisi de.
Herseyı teorık ve pratık olarak uygulayabılıyorumNeyi nereye sokacagini bilsin diyorsun. Hmmm
Kural üççç geliyoooo
Şimdi hooocaaaam, miyendizin üzerinde bunlari uygulamak cayiz midir?Herseyı teorık ve pratık olarak uygulayabılıyorum
Yok kız seninki tipik kanserojen oğlakAllahım terslik benim oglakta mi acep, adamın ağzından güzel kelimeyi geçtim harf cikmiyor yaw
Evet evet, bızzat onda uygula bencede, nasılsa bastan tırt cıktı, barı aç kalkma sofradanŞimdi hooocaaaam, miyendizin üzerinde bunlari uygulamak cayiz midir?
Valla benım oğlak yatakta da masada da çenesini toparlayamıyor, kırgız destanı yazıyor mubarekYok kız seninki tipik kanserojen oğlakarada sırada kıyamet yakınken iltifat ediyor bunlar. Bir de tavlama esnasında
Kağıt mendil gibi sümkür at diyorsun.Evet evet, bızzat onda uygula bencede, nasılsa bastan tırt cıktı, barı aç kalkma sofradan
Yok henuz çıkmadı. Biraz yürüdü. Koşmadan durdurdum. Çocuklar geldi bla bla bla...Evet evet, bızzat onda uygula bencede, nasılsa bastan tırt cıktı, barı aç kalkma sofradan
Abi napacak kadın 6yıldır yoksunluk cekıyor, kolay degıl lan, bencede sumkur ve atKağıt mendil gibi sümkür at diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?