Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk ilişkini düz yaşa. Dümdüz. Klasik. Çünkü daha tanımıyorsun vücudunu tam olarak.
Öyle yapacağım teşekkür ederim tavsiyen için ama şu an kendimi hazır hissetmiyorum gerçek hayattaki için evlilik de ön planda değil bir erkeğin bana dokunmasını ne zaman isterim bilmiyorum

Ahsjshsjsks allahım bı an bız mıyız dıye dusundum ama ıller ayrı avkat sevısırken konusunca daha cok tahrık oluyor, bunu kesfettım, fısıltıda cok tahrık edıcı ama arada bır yukselen emır kıplerı adamı saglı sollu dagıtıyormus

Yok kız seninki tipik kanserojen oğlak arada sırada kıyamet yakınken iltifat ediyor bunlar. Bir de tavlama esnasında
Valla benım oğlak yatakta da masada da çenesini toparlayamıyor, kırgız destanı yazıyor mubarek

Evet evet, bızzat onda uygula bencede, nasılsa bastan tırt cıktı, barı aç kalkma sofradan
Yok henuz çıkmadı. Biraz yürüdü. Koşmadan durdurdum. Çocuklar geldi bla bla bla...
Biraz tanimam lazim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…