- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Sagol katıbımGeçmiş olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol katıbımGeçmiş olsun.
Oyle malesef. Ee bı sure ıdare etsın yeter sonra bı ayar daha cekerımHuy değişmiyor o seni bence kucum goruyo bide herhalde kendine meşgale buldu birakmak istemiyor ama abartili yani hergüm en cok babana üzüldüm ayar tam dozunda olmuş bu arada bence![]()
Bir kez de evıme gıttıgımde anahtarımla gırmek ıstıyorum artık. Bu hafta zaten cocuklar babalarına gıdecekler yıne yatılı o yuzden sızde evınızde dınlenın babam araba kullanamayacak zaten, ama kullanamıyor dıye taksıyle falan gelmeyın cunku bende evde yokum dedım. Cumartesı pazar storları bıle kaldırmadan yatmayı dusunuyorum, resmen dınlenmeye ıhtıyacım var.Gunceleme candira bak bi arkadas yazmisti seni de kontrol altinda tutuyo diye bence o yönü daha baskın bebişler bahane
Ay en doğal hakkın sessizlik ,sorumluluk duygusunu kisa süre de olsa hissetmeden gececek 1 gün o kadar iyi gelecek ki yap bence valla aile cok degerli ama sende kendinden bu kadar ödün vermeBir kez de evıme gıttıgımde anahtarımla gırmek ıstıyorum artık. Bu hafta zaten cocuklar babalarına gıdecekler yıne yatılı o yuzden sızde evınızde dınlenın babam araba kullanamayacak zaten, ama kullanamıyor dıye taksıyle falan gelmeyın cunku bende evde yokum dedım. Cumartesı pazar storları bıle kaldırmadan yatmayı dusunuyorum, resmen dınlenmeye ıhtıyacım var.
Bugüne kısmetmıs annemın benden nasıplenmesıAy en doğal hakkın sessizlik ,sorumluluk duygusunu kisa süre de olsa hissetmeden gececek 1 gün o kadar iyi gelecek ki yap bence valla aile cok degerli ama sende kendinden bu kadar ödün verme
Bugüne kısmetmıs annemın benden nasıplenmesııkı gun yatıs yapmayı dusunuyorum umarım dınlenırım, pazartesı tekrar kosusturma
![]()
Bi getsin kocasına baksın artık. Bi dudiştirmedi.Bugüne kısmetmıs annemın benden nasıplenmesııkı gun yatıs yapmayı dusunuyorum umarım dınlenırım, pazartesı tekrar kosusturma
![]()
Eve iş taşıyorum sjdhsks ama küvette yatarken müzik dinlemeyi çok özledim, belkı bıde sarap koyarımpztesiyi duşünursen dinlemezsin yokmuş gibi davran haftasonunun tadini çikar olur olur valla guzel denk geldi bence
![]()
Bak bu iyi gelişme farkettin kendini ihmal ettigini . Fazla fedakarlık insanin kendi kul hakkına girmesidir diye bi söz duymuştum herseyde denge iyidir dinlen valla luks degil ihtiyaç hatta varrryaaa bize de yazma tamm tatilEve iş taşıyorum sjdhsks ama küvette yatarken müzik dinlemeyi çok özledim, belkı bıde sarap koyarımOnu yapcam, ayrıca anniiaaaağğğ dıye bagıran kımse de yok
ohaa kendıme beelee fantazik seyler ısmarlamayalı cok olmus
![]()
Cuma yazamam zaten cumartesı de akısa goreBak bu iyi gelişme farkettin kendini ihmal ettigini . Fazla fedakarlık insanin kendi kul hakkına girmesidir diye bi söz duymuştum herseyde denge iyidir dinlen valla luks degil ihtiyaç hatta varrryaaa bize de yazma tamm tatilkizlar beni doğrayacak herkes adina konuşmuş oldum
![]()
Aaa demiii buyük buluşma Allah iniş takımlarina zeval vermesinnCuma yazamam zaten cumartesı de akısa gore![]()
![]()
Perşembe gecesınden helalleselim hemşire nolur nolmaz ahskshskskAaa demiii buyük buluşma Allah iniş takımlarina zeval vermesinnavukat icin cuma bi türlu gelmiodur uzüldum adama
![]()
Allah seni iyi etsin yaaa ne güldumPerşembe gecesınden helalleselim hemşire nolur nolmaz ahskshsksk![]()
![]()
Yada tam tersiAllah seni iyi etsin yaaa ne güldumyoook caanım ctesi kessin dinlenmen gerekecek
![]()
Ah yok artıkYok ben yiğidoya guveniyorumsen yine sucuklu ceviz türü şeyler al arada atıştirsın da takviye iyidir
![]()
Ah yok artıkee yemeğe davet eden kendisi, ordörv nıyetıne cevızlı sucuk mu kapam ahdjssjsj sunu da frenk üzümünün yanına koyarsın dıye
bende yol üstünde dinlenme tesisine ugrayıp eve gıtmısım ımajımı cızeyım
napmaya calısıyon leyla, böğün ilaçlarını almadın mı sen
![]()
Ahshskssj allah seni iyi etsin yaayy cok enerji veriomuş kiz ama doğru azcik kekoca oldu ben kendi hayatima girenlerlr karistırdim nerde bozde elit kesim
![]()
Insan da soramıyor kı kardeş kaç aydır tık yok diyeYok ben yiğidoya guveniyorumsen yine sucuklu ceviz türü şeyler al arada atıştirsın da takviye iyidir
![]()