Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslnda kimse soru sormamasina ragmen kendinin bi anlatasi var 😊😊
Sabah saatlernde bi arkadasta yazmistu hatta 🤣 bu detay sorulacak bi durum deglki ondan sorulmamistir
Yoğğ bilemedin, cunku bastan yazmıstım detay sormamanız gereken yerlerı:KK12:

O değil de love hiç ayrıntı vermeden günü geçiştirdi farkında mısınız? Kendisi bile şaşırdı bence bu kadar ısrar etmeyişimize.. yok mu aramızda love'ye nazı geçen birisi geceye dair birtakım tüyolar, anılar kopardın. Bu kadar rahat kurtulmasın elimizdeeenn 🌸😂
Aradığım yorum🙈:KK52:
Tövbe Ya Rabbim de duş meselesini soracak bi babayiğit aranıyor😁 işin şakası tabi
Hakkında hayırlısı olsun O Osirius aradığın aşkı bulmuşsun, hep mutlu ol :KK36:

Yoğğ bilemedin, cunku bastan yazmıstım detay sormamanız gereken yerlerı:KK12:

Bende bi done paylasmak ıstıyorum shdskdhsksj, ohaa ekşın demek ben demek, avkatla basladıgımdan berı hep cubbesını gıymek ıstıyodum ya, gece bana savunmanı hazırla dıyınce sabah aklıma ılk ıs cubbeyı gıymek geldı dusa gırmeden ben savunmamı yapmak ıcın hazırım dedım :KK70: :KK53: ben kendımı savunmayı bıraktım dedı sonrası yok shdkshsjssksj bu kadarını gerceklestırınce anlatacagıma daır soz vermıstım kendıme ahanda ıtıraf.com,fantazik desen var daha nossun:KK70::KK53:
Yaaa love ne diyecem bütün fantazileri birden harcama bak sonrası yokluk olursa fln 😁 8 yila 80 yil sığdıran padişah misali bi gecede neler yapmişsn 😁

Yaaa love ne diyecem bütün fantazileri birden harcama bak sonrası yokluk olursa fln 😁 8 yila 80 yil sığdıran padişah misali bi gecede neler yapmişsn 😁
Bende tükenmez böbişim, hukuk fakultesı bıtse egıtım fakultesı var:KK8::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X