- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- 113
Spin-of yaptik deriz geceriz yeni konuyaIkı topıkle basedemem yavrımo, ıs kadınısıyım ben![]()

Boyle ne verelim abime ne verelim abime secemiyoruz da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spin-of yaptik deriz geceriz yeni konuyaIkı topıkle basedemem yavrımo, ıs kadınısıyım ben![]()
Mehoo kırmızı gecelıgı unutma, sütyen kılotta olur de ama kırmızı olsunDönemsel olur öyle,iş yoğunluğu vs etkiler,
Düzelir bence,biraz siz kaçın, çaktırmadan tahrik edecek şeyler yapın, vücut hatlarınızı ortaya çıkaran şeyler giyin evde,tayt gibi,
Herkesin merak ettiği can alıcı noktalara değindiniz, cesaretinizde öpüyorumYada bir sufle kaç dk sürdü yemesi![]()
Ulan ben sufle sayısını verıp kapatayım konuyu en ıyısıSpin-of yaptik deriz geceriz yeni konuya
Boyle ne verelim abime ne verelim abime secemiyoruz da![]()
Kırmızı olsun 5 sufle fazla olsun ajsjdkdMehoo kırmızı gecelıgı unutma, sütyen kılotta olur de ama kırmızı olsun![]()
![]()
Yok anacim önce adamı yatağa getirecek ataklar gerekiyor,kırmızı gecelik sonraki işMehoo kırmızı gecelıgı unutma, sütyen kılotta olur de ama kırmızı olsun![]()
![]()
Duzelir demi hayirlisi ya bilmiyorum surekli tayt giyerim asla camasir sulu kombin yapmam makyaj da severim de yaparim da iste benlik bir problem olmadigini dusunuyorum. Cok yoruluyor sanirim iste hayirlisi olsun olmazsada bosaniriz ne yapayim. Bizim birde cocuk olmuyor sanirim biraz stres yaptik ikimizde benim cok isteksiz cok kaprisli zamanlarimda oldu.Dönemsel olur öyle,iş yoğunluğu vs etkiler,
Düzelir bence,biraz siz kaçın, çaktırmadan tahrik edecek şeyler yapın, vücut hatlarınızı ortaya çıkaran şeyler giyin evde,tayt gibi,
O zaman cocuk olsun ısrarına gırme sakın, gercekten bosanmayı dusunuyorsan asla olsun dıye dıretmeden bıtırmelısın.Duzelir demi hayirlisi ya bilmiyorum surekli tayt giyerim asla camasir sulu kombin yapmam makyaj da severim de yaparim da iste benlik bir problem olmadigini dusunuyorum. Cok yoruluyor sanirim iste hayirlisi olsun olmazsada bosaniriz ne yapayim. Bizim birde cocuk olmuyor sanirim biraz stres yaptik ikimizde benim cok isteksiz cok kaprisli zamanlarimda oldu.
Bizdeki gecelikler kirmizi degil sorun orda dmeek ki hemen kirmizi gecelik alayim durun xd xdYok anacim önce adamı yatağa getirecek ataklar gerekiyor,kırmızı gecelik sonraki işhepten kaçar yoksa,
Önce çaktırmadan tahrik edeceksin sevgili karamelcim, hiç umursamıyor gibi davranacaksın, bak bunlar tecrübe![]()
Ne kadarlık evlısınız, basta da boyle mıydı gecıcı bı durum mu acabaDuzelir demi hayirlisi ya bilmiyorum surekli tayt giyerim asla camasir sulu kombin yapmam makyaj da severim de yaparim da iste benlik bir problem olmadigini dusunuyorum. Cok yoruluyor sanirim iste hayirlisi olsun olmazsada bosaniriz ne yapayim. Bizim birde cocuk olmuyor sanirim biraz stres yaptik ikimizde benim cok isteksiz cok kaprisli zamanlarimda oldu.
Narçiçeee değil ama tam kırmızı olacak renkte hata yapıyosundur, yoksa aksı mumkun degıl sıhırlı degnek o, ölüyü diriltiyor bılmıyorsan öğrenBizdeki gecelikler kirmizi degil sorun orda dmeek ki hemen kirmizi gecelik alayim durun xd xd
Bu çok büyük etki etmiş olabilir, oluruna bırakın, stres yapmayın,erkekleri stres çok etkiliyor,Duzelir demi hayirlisi ya bilmiyorum surekli tayt giyerim asla camasir sulu kombin yapmam makyaj da severim de yaparim da iste benlik bir problem olmadigini dusunuyorum. Cok yoruluyor sanirim iste hayirlisi olsun olmazsada bosaniriz ne yapayim. Bizim birde cocuk olmuyor sanirim biraz stres yaptik ikimizde benim cok isteksiz cok kaprisli zamanlarimda oldu.
Ayy acaba benimkiler hep bordo ondan mı kaybedıyorumdjfjdNarçiçeee değil ama tam kırmızı olacak renkte hata yapıyosundur, yoksa aksı mumkun degıl sıhırlı degnek o, ölüyü diriltiyor bılmıyorsan öğren![]()
![]()
Hincik burdan şunu çıkardım ,kurutmadami sütyen külot kırmızıydı di mi loveNarçiçeee değil ama tam kırmızı olacak renkte hata yapıyosundur, yoksa aksı mumkun degıl sıhırlı degnek o, ölüyü diriltiyor bılmıyorsan öğren![]()
![]()
3 yillik yok sorma sansimk baslarda panter dik sonradan yularli okuz olduk takmiyorum artik kafaya xdNe kadarlık evlısınız, basta da boyle mıydı gecıcı bı durum mu acaba
Bu çok büyük etki etmiş olabilir, oluruna bırakın, stres yapmayın,erkekleri stres çok etkiliyor,
Düzelecek bence, içiniz rahat olsun![]()
He be hee. Kırmızı gıymıstım aa aaa nasıl bı tesadufseHincik burdan şunu çıkardım ,kurutmadami sütyen külot kırmızıydı di mi love![]()
Kesınlıkle kırmızı olacak ve yerlerı gırgırlarsan kesınlıkle sonuca ulasacaksın, bir tost adjdkshsksjshAyy acaba benimkiler hep bordo ondan mı kaybedıyorumdjfjd
Aynen katılıyorum ama ,karamelin sıkıntısı dönemsel bir şey gibi geldi ban,daha önce sıkıntı yokmuş, çocuk olayını bir kenara bırakıp kafalarını topladıklarında sorun çözülecek benceMeho cınsel sorunlar, kısı kendındekı eksık parcayı kabul etmeden cozume ulasamıyor malesef. Once onu kabul etmesı ve tedavıye yanasması gerek. Hıc yoktan cocuk ısını sarmamalı basına. Daha dogru duzgun karı koca olamamıs, bırbırıne doyamamıs ınsanlardan olmuyor annem, baba oluyor anne oluyor ama aıle olamıyor