- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.588
- 598
7 gün olması için baya çok polemiğe girmen lazım sankıiYıne bı polemık konusunda yaktım katıbım. Kadın bana göya ayar verıyordu bende verınce mapısa dustum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 gün olması için baya çok polemiğe girmen lazım sankıiYıne bı polemık konusunda yaktım katıbım. Kadın bana göya ayar verıyordu bende verınce mapısa dustum![]()
Ha konu da bosanmıs bır kadının cocuklarının babalarında yatılı kalması olayıydı, konu sahıbı dogru bulmuyordu ve bende bulmuyordum o zamanlar. Ama parantez acayım dogru bulmamamın sebebı de kendını ıfade edemeyecek yasta cocukların dırekt bakıcısız falan yalnız kalması olayı. Hala daha dedıgımın arkasındayım bakıcı kız olmasın asls yollamam cocuklarımı kı boyle bır zorunlulugum da yok, ben kendılıgımden gonderıyorum suan. Olay bu yanı, ne demek kalamazmıs, ben babalarından mı suphelenıyormusum cocuklarıma bı zarar verırmıymıs dıye. Sanane dıye baslayınca geldı o ban7 gün olması için baya çok polemiğe girmen lazım sankıi![]()
Ay yok o baklavalar karın kası anlamındaydı. Ama geri kalan konularda haklısın.Onu silkele gercekten, dul kalayım dıye ugrasıyorsan az kaldı de, delırmıs o kola baklava ve seker hastalıgı![]()
![]()
Amcamın yarım tepsi baklavasından dolayı kafası karıştı.Ay yok o baklavalar karın kası anlamındaydı. Ama geri kalan konularda haklısın.
Ben senin sicil temiz sanıyordumMapıs damlarına dusmemelıyız böbişler, ama ben dusersem ınsaflı davranında 750sayfa yazmayın ahdkdsjsj bana en az 1hafta ban verıyo canım mune cunku![]()
![]()
Ay ben de her sorumluluğu almak suretiyle bu heriflerin salınıverip besbekar yaşatılmasına karşıyım.Ha konu da bosanmıs bır kadının cocuklarının babalarında yatılı kalması olayıydı, konu sahıbı dogru bulmuyordu ve bende bulmuyordum o zamanlar. Ama parantez acayım dogru bulmamamın sebebı de kendını ıfade edemeyecek yasta cocukların dırekt bakıcısız falan yalnız kalması olayı. Hala daha dedıgımın arkasındayım bakıcı kız olmasın asls yollamam cocuklarımı kı boyle bır zorunlulugum da yok, ben kendılıgımden gonderıyorum suan. Olay bu yanı, ne demek kalamazmıs, ben babalarından mı suphelenıyormusum cocuklarıma bı zarar verırmıymıs dıye. Sanane dıye baslayınca geldı o ban![]()
Ben senin sicil temiz sanıyordumMapıs damlarına dusmemelıyız böbişler, ama ben dusersem ınsaflı davranında 750sayfa yazmayın ahdkdsjsj bana en az 1hafta ban verıyo canım mune cunku![]()
![]()
Aileleri bunları fazla rahat yetiştiriyor, toplumsal hata, ben baştan vermiştim ayarı, o zaman kayınpederle altlı üstlü oturuyoruz. Bir iş yapılacak söylüyorum. Görümceyle yapın, kaynın halleder modunda, kaçıp kurtarıyor kendini. Bana bak dedim sen artık evin şımarık büyük oğlu değilsin, bu kaytarmalar sevimli durmuyor beni gıcık ediyor, kiminle evlendim lan ben onlarla mı? Aldığın yükün farkına var artık yoksa ben yıkarım ortalığıAy ben de her sorumluluğu almak suretiyle bu heriflerin salınıverip besbekar yaşatılmasına karşıyım.Ama güvenilmez de, çocuğu silah yapıp oynuyor bunlar, bir videoda görmüştüm.
Eşim de yaptı, ağzına furdum.
Ahsksjsjsk ben dıyetteyım ya herseyı yenecek baklava olarak goruyorumAmcamın yarım tepsi baklavasından dolayı kafası karıştı.![]()
Sufle verelim kalorisi daha düşükAhsksjsjsk ben dıyetteyım ya herseyı yenecek baklava olarak goruyorum![]()
O daha çok yeme isteği uyandırıyor.Sufle verelim kalorisi daha düşük![]()
Sufle verelim kalorisi daha düşük![]()
Sufleyi tedarik ettiğim bey, birazdan kızçesiyle yaz okulu kaydına gelecek![]()
![]()
Öğretmenleri düşünsün valla ben derse girmiyorum
Hadi bakalım canavarı gör, kabusa hazırlan
Benımde canım cok pis sucuk cektı soyle cıtır ekmekle ama yokHer pazartesi sıkı diyete girip diyetimin çalışma arkadaşlarım tarafından sabote edilmesibu nasıl hayat yaaaa... yaprak sarmasını gömdüm onların foto yok
![]()
Bağa mı didin dostumBeybi senin lafında bu. Garibanın yüzü gülür mü? Dün kupasını gördüm aldım. Bak nerden neye nasıl etkiliyoruz birbirimizin hayatını. Her okuduğumda gülüyürüm.
Yes beybisi sen yazmıştın bu cümleyi. Garibanın yüzü gülür mü? Arada sıradaaaa gülür işte. Poağaçalar, sarmalar.Bağa mı didin dostum![]()
Yazdıgımı hatırladım fekat emın olamadımYes beybisi sen yazmıştın bu cümleyi. Garibanın yüzü gülür mü? Arada sıradaaaa gülür işte. Poağaçalar, sarmalar.