Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 gün olması için baya çok polemiğe girmen lazım sankıi😀
Ha konu da bosanmıs bır kadının cocuklarının babalarında yatılı kalması olayıydı, konu sahıbı dogru bulmuyordu ve bende bulmuyordum o zamanlar. Ama parantez acayım dogru bulmamamın sebebı de kendını ıfade edemeyecek yasta cocukların dırekt bakıcısız falan yalnız kalması olayı. Hala daha dedıgımın arkasındayım bakıcı kız olmasın asls yollamam cocuklarımı kı boyle bır zorunlulugum da yok, ben kendılıgımden gonderıyorum suan. Olay bu yanı, ne demek kalamazmıs, ben babalarından mı suphelenıyormusum cocuklarıma bı zarar verırmıymıs dıye. Sanane dıye baslayınca geldı o ban:63:

Mapıs damlarına dusmemelıyız böbişler, ama ben dusersem ınsaflı davranında 750sayfa yazmayın ahdkdsjsj bana en az 1hafta ban verıyo canım mune cunku :KK53: :KK70:
Ben senin sicil temiz sanıyordum 😂 nryde bir defadan bir şey olmaz 😂 bazıları gerçekten kışkırtıyor insanı olabildiği kadar uzak durmak lazım

Ha konu da bosanmıs bır kadının cocuklarının babalarında yatılı kalması olayıydı, konu sahıbı dogru bulmuyordu ve bende bulmuyordum o zamanlar. Ama parantez acayım dogru bulmamamın sebebı de kendını ıfade edemeyecek yasta cocukların dırekt bakıcısız falan yalnız kalması olayı. Hala daha dedıgımın arkasındayım bakıcı kız olmasın asls yollamam cocuklarımı kı boyle bır zorunlulugum da yok, ben kendılıgımden gonderıyorum suan. Olay bu yanı, ne demek kalamazmıs, ben babalarından mı suphelenıyormusum cocuklarıma bı zarar verırmıymıs dıye. Sanane dıye baslayınca geldı o ban:63:
Ay ben de her sorumluluğu almak suretiyle bu heriflerin salınıverip besbekar yaşatılmasına karşıyım. 😀 Ama güvenilmez de, çocuğu silah yapıp oynuyor bunlar, bir videoda görmüştüm. 🤣 Eşim de yaptı, ağzına furdum.

Mapıs damlarına dusmemelıyız böbişler, ama ben dusersem ınsaflı davranında 750sayfa yazmayın ahdkdsjsj bana en az 1hafta ban verıyo canım mune cunku :KK53: :KK70:
Ben senin sicil temiz sanıyordum 😂 nryde bir defadan bir şey olmaz 😂 bazıları gerçekten kışkırtıyor insanı olabildiği kadar uzak durmak lazım

Ay ben de her sorumluluğu almak suretiyle bu heriflerin salınıverip besbekar yaşatılmasına karşıyım. 😀 Ama güvenilmez de, çocuğu silah yapıp oynuyor bunlar, bir videoda görmüştüm. 🤣 Eşim de yaptı, ağzına furdum.
Aileleri bunları fazla rahat yetiştiriyor, toplumsal hata, ben baştan vermiştim ayarı, o zaman kayınpederle altlı üstlü oturuyoruz. Bir iş yapılacak söylüyorum. Görümceyle yapın, kaynın halleder modunda, kaçıp kurtarıyor kendini. Bana bak dedim sen artık evin şımarık büyük oğlu değilsin, bu kaytarmalar sevimli durmuyor beni gıcık ediyor, kiminle evlendim lan ben onlarla mı? Aldığın yükün farkına var artık yoksa ben yıkarım ortalığı 😂😂😂

Çok Kavga ediyorduk o zaman, malum güç dengelerinin kurulma dönemi, so ra so ra herkes yerini bildi öğrendi. Bu gün çocuklara o bakacak mesela 😁

Her pazartesi sıkı diyete girip diyetimin çalışma arkadaşlarım tarafından sabote edilmesi o_O bu nasıl hayat yaaaa... yaprak sarmasını gömdüm onların foto yok:kk77:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 108
Her pazartesi sıkı diyete girip diyetimin çalışma arkadaşlarım tarafından sabote edilmesi o_O bu nasıl hayat yaaaa... yaprak sarmasını gömdüm onların foto yok:kk77:
Benımde canım cok pis sucuk cektı soyle cıtır ekmekle ama yok:KK43::olamaz:

Beybi senin lafında bu. Garibanın yüzü gülür mü? Dün kupasını gördüm aldım. Bak nerden neye nasıl etkiliyoruz birbirimizin hayatını. Her okuduğumda gülüyürüm.
Bağa mı didin dostum:rapci:

Yes beybisi sen yazmıştın bu cümleyi. Garibanın yüzü gülür mü? Arada sıradaaaa gülür işte. Poağaçalar, sarmalar.
Yazdıgımı hatırladım fekat emın olamadım :KK53: bana da hep tarçınlı yeşil elma:63:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X