Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bunaldım artık sırf istediğim için değil ondan ilgi gördüğümü hissetmek için istiyorum artık. Bazen de iyice soğuyorum işte..
Bizde ilgi var Allah için, sevildiğimi hissederim. Bir tek bu sorun vardı, yavaş yavaş halloluyor.

Seni bu yollardan yara bere içinde geçen biri olarak o kadar iyi anlıyorum kı. Kendını sorgulama kısmına daha gelmedıysen o kısmı pas geç, cunku sen zevklerı hormonları ve kalbı olan bır varlık oldugun ıcın kımseye karsı vıcdan yukun yok. O utansın boyle cevherı elıyle ıttıgı ıcın, okuz, okuz ıste:kızgın::sinirli:
O kısmı çoktan pas geçtim. İsteyen adam her türlü ister. Sen boşanmışsın kurtulmuşsun. Ben de ya bu deveyi güdücem, ya da bu diyardan gidicem ama ömrüm çobanlık yapmakla geçecek gibi duruyor.

Bende sevildiğimi hissediyorum çoğu zaman ama o iş olmayınca hepsi boş benim için
Zaten insan doğası gereği ne eksikse ona takılıyor. Sevgi tabiki önemli ama arkadaşı da kardeşi de severiz yani. Koca da başka unsurlar da olması lazım.

Zaten insan doğası gereği ne eksikse ona takılıyor. Sevgi tabiki önemli ama arkadaşı da kardeşi de severiz yani. Koca da başka unsurlar da olması lazım.
Abı, karı koca ne demek? Ben ses olsun ıstesem eve temızlık robotu alırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X