- 19 Mayıs 2020
- 47.319
- 212.576
- 598
32-37 olacakKatip sizin yaşlar kaçtı karşim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32-37 olacakKatip sizin yaşlar kaçtı karşim
Allah daim etsinBazıları da 'şeker beni çok gençleştirdi, yüzüme bi parlaklık geldi' dıyo ama![]()
![]()
![]()
Bizde ilgi var Allah için, sevildiğimi hissederim. Bir tek bu sorun vardı, yavaş yavaş halloluyor.Ben de bunaldım artık sırf istediğim için değil ondan ilgi gördüğümü hissetmek için istiyorum artık. Bazen de iyice soğuyorum işte..
O kısmı çoktan pas geçtim. İsteyen adam her türlü ister. Sen boşanmışsın kurtulmuşsun. Ben de ya bu deveyi güdücem, ya da bu diyardan gidicem ama ömrüm çobanlık yapmakla geçecek gibi duruyor.Seni bu yollardan yara bere içinde geçen biri olarak o kadar iyi anlıyorum kı. Kendını sorgulama kısmına daha gelmedıysen o kısmı pas geç, cunku sen zevklerı hormonları ve kalbı olan bır varlık oldugun ıcın kımseye karsı vıcdan yukun yok. O utansın boyle cevherı elıyle ıttıgı ıcın, okuz, okuz ıste![]()
Bende sevildiğimi hissediyorum çoğu zaman ama o iş olmayınca hepsi boş benim içinBizde ilgi var Allah için, sevildiğimi hissederim. Bir tek bu sorun vardı, yavaş yavaş halloluyor.
Zaten insan doğası gereği ne eksikse ona takılıyor. Sevgi tabiki önemli ama arkadaşı da kardeşi de severiz yani. Koca da başka unsurlar da olması lazım.Bende sevildiğimi hissediyorum çoğu zaman ama o iş olmayınca hepsi boş benim için
Ouww daha cok erken katibim, gerekırse çök ümüğüne, salmasın oyle, bende sandım kı esın 45ustu falan32-37 olacak
Abı, karı koca ne demek? Ben ses olsun ıstesem eve temızlık robotu alırım.Zaten insan doğası gereği ne eksikse ona takılıyor. Sevgi tabiki önemli ama arkadaşı da kardeşi de severiz yani. Koca da başka unsurlar da olması lazım.
Beynini kırarım daha salarsa, yet-her. İyi böyle. Daha iyi olacak. Kaçışı yok.Ouww daha cok erken katibim, gerekırse çök ümüğüne, salmasın oyle, bende sandım kı esın 45ustu falan
Olur olur sen o ısı halledersın havada karadaBeynini kırarım daha salarsa, yet-her. İyi böyle. Daha iyi olacak. Kaçışı yok.
Yarın gidecem canm sağol.Rahim ağzı yarası olabılır,baktırmayı gecıktırme
Ay sen çok yaşa emiHadi çok buhran yaptınız sıze kafanızı dağıtacak bıseyler anlatayım mı böğünle ilgili![]()
![]()
![]()
E ben bildiimm uzun zaman kimse girmeyince özellikle ev sahibi olarak sen de girmeyince var bişey dedim..Evet, ıskalar mıyız hiç![]()
Gıdıyorum yazdım ya zatenE ben bildiimm uzun zaman kimse girmeyince özellikle ev sahibi olarak sen de girmeyince var bişey dedim..![]()
Uzun zamandır yoktum okumak istiyorum, gönder gelsinHadi çok buhran yaptınız sıze kafanızı dağıtacak bıseyler anlatayım mı böğünle ilgili![]()
![]()
![]()
Anlatcam önce haşlak burukalimi yiyeyim deUzun zamandır yoktum okumak istiyorum, gönder gelsin![]()
Anlat anlatHadi çok buhran yaptınız sıze kafanızı dağıtacak bıseyler anlatayım mı böğünle ilgili![]()
![]()
![]()
Brokoliyi seviyorum.Anlatcam önce haşlak burukalimi yiyeyim de![]()
![]()
![]()
Aynen öyle yahu. Ya zaten günümüzde kadın çalışıyor, evi çekip çeviriyor, çocuklara bakıyor... E koca ne işe yarıyor ki yani bari sevişsin ahahhahaAbı, karı koca ne demek? Ben ses olsun ıstesem eve temızlık robotu alırım.