Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla artık ben bile supheleniyorum 🤣🤣🤣 siz kimin için çalışıyorsunuz :KK53: :KK70:
Sizler için çalışıyorum, yarın birgün love yazmayı bırakınca 'bir zamanlar love diye eğlenceli, renkli bir kadın vardı. Heyecanla takip ederdik, olsa da okusak' demeyelim diye kadının aklını çelmeye çalışıyorum 😂😂 beni şimdi değil love gidince anlayacaksınız, ahh vahh dememek için love'yi kaçırmayalım 🧐👻

Sizler için çalışıyorum, yarın birgün love yazmayı bırakınca 'bir zamanlar love diye eğlenceli, renkli bir kadın vardı. Heyecanla takip ederdik, olsa da okusak' demeyelim diye kadının aklını çelmeye çalışıyorum 😂😂 beni şimdi değil love gidince anlayacaksınız, ahh vahh dememek için love'yi kaçırmayalım 🧐👻
Valla canı sağ olsun ,hayatında herşey yolunda olsun yazmasa da olur🌺🌺ama tabii ki sohbeti güzel her telden çalıyor maşallah 😍 burada yazması hoşuma gidiyor . Umarım hep böyle güzel şeyler yazar güzel şeyler okuruz🌺🌺🌺🌺

Ahdkshsj abartmayın yehu, burdan nıce lovelar geldı gectı bı ben ız bırakacak degılım, elım belım dılım yettıgınce ve hayat bana vurmaya devam ettıgı surece oohhh yeah cok guzel vuruyorsun deyıp yazmaya devam ediciğim :KK36: :KK70: :KK53:

Evett💃🏻💃🏻💃🏻 Hop 1-2-3 yansın geceler pelinsu Eceler:KK8::rolleyes:
Hahsskshsj bak sımdı o zaman bır ıkı virajı hatırlatmak ıstıyorum sana
1. Uzun gecelık gıy bacagı sıyırırken harıka oluyor
2.asla ve asla tamamen soyunma
3.belıne kuvvet karşim, ben bıde dans ustune sevısınce, donercılerdekı uzerı burusmus tursu gıbı olmustum ahdkddjsk bıldıgın pestil is coming :KK53: :KK70:

Hahsskshsj bak sımdı o zaman bır ıkı virajı hatırlatmak ıstıyorum sana
1. Uzun gecelık gıy bacagı sıyırırken harıka oluyor
2.asla ve asla tamamen soyunma
3.belıne kuvvet karşim, ben bıde dans ustune sevısınce, donercılerdekı uzerı burusmus tursu gıbı olmustum ahdkddjsk bıldıgın pestil is coming :KK53: :KK70:
Taktik severizz🥰 love babysiiii ay şimdiden heyecan yaptımm neyse sakinnn kalayım🤭

Ooo avkata mi gidip geldin yoksam 🙈 :KK8:
Ee çüş yanisi ne ara gidecem kız, boya badanadan kastım gerçek bir boya badanaydı ahdkshs her yazdıgımda ironi arıyosunuz, yapmayın etmeyın, efendı efendı okulumun tadılatı yapılırkenesi pc den evrak ıslerımı gordum :KK53: :KK70: :KK12:

Ne oldu son durum bitecek mi?

Ah o cübbe ah, dili olsa da konuşamaz titremekten 😂

Benim hiç umudum yok 😂😂😂😂 yanık kabak tatlısı verelim biz size.

Bu ördeğin sonu pek hayır değil galiba 😜🤭

Durumu şahane toparlamışsın kız aferim sana 😘 inşallah finale de ulaşırsınız, bebekle ne zordur iyi bilirim

Yarasın canım, içindeki canavarı iyi besle 😘
Oyle yapıcim🙈bizimki sapık kadınlara döndün, ne muhabbeler çeviriyorsunuz anlaşılıyor diyor demin :KK70: :KK70:

Ee çüş yanisi ne ara gidecem kız, boya badanadan kastım gerçek bir boya badanaydı ahdkshs her yazdıgımda ironi arıyosunuz, yapmayın etmeyın, efendı efendı okulumun tadılatı yapılırkenesi pc den evrak ıslerımı gordum :KK53: :KK70: :KK12:
Amanın içimiz fesatlaştı iyice 🙈 her şeyi bel altı anlar oldum😁 dayanamadım diyince başka bisey anladim:KK70: sorryy:olamaz::KK70:

Oyle yapıcim🙈bizimki sapık kadınlara döndün, ne muhabbeler çeviriyorsunuz anlaşılıyor diyor demin :KK70: :KK70:
Hayırdır şikayetin mi var deyiver, ben öyle yapıyorum. Hemen bi irkiliyor, yok ne şikayeti ben halimden memnunum diyor. İyi o zaman diyorum 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X