O
Osirius
bacısı sakin olmaya çalış. Bak şimdi, sen exten ayrılalı daha çok kısa bi zaman geçti, exin de salakça bisey için seni çağırması avukati belli ki korkutmuş, neden biliyor musun, avukat bunlarin ciğerini bilir, ex in seni etkilemesinden veya aklını bulandirmasindan veyahut bu tarz bahanelerle tekrar muhabbet kurmasından korkup sana bu tepkiyi vermiş. Tabiki sınırlarını koy, çocuklar küçük onlar için minimum duzeyde bile olsa mutlaka görüşeceksin ama bana exin yaptığı şey bunun devamında da tekrar telefon-görüşme vs yapacak olmasi

Çünkü bende esimle sevgiliyken bi ayrılık yaşadık. Ayrılıktan 3 ay sonra tutturmustu senin hediyelerini gondericem de göndericem, yahu istemiyorum at çöpe gitsin vs demistim. Araya ablasini soktu "platonik birak göndersin kiyamamis vs" istemiyorum dedim, ayrildik bitti simdi mi aklına geldi felan telefonu kapattım, neyse tamam lanet olsun gönder dedim. Onun sonrasında tekrar barışma istediğini söyledi birkaç güne. Böyle erkeklerin huyu, bi yerden bahanelerle yanaşıyorlar. Umarım böyle çıkıp seni sıkıntıya sokmaz, ama takma kafana. Avukata ayar ver ama empati yaparak, tabi o kalabalik ortam muhabbeti hoş degil yaa