Ex öküz cocukları almaya geldı saat 10.15gibi,bende hazırlanmıstım, bu geldı kapıya oglan fırlamıs tabı hemen didelim didelim diye zıplıyor, bende merdıvenlerden ınıyorum, oglum zıplama montunu gıy dedım. Bu gunaydın dedı, ınsanın senı gorup de gunu nasıl ayabılır,aydın kalabılır dedım. Maşallah love hanım uykular alınmıs, suslenılmıs, parfum desenız kokunuz evı degıl sıteyı sarmıs sen hayırdır ya dedı, bakıcı kız ates hattında bızı ızlıyor tırsak gozlerle, sen oglanı arabaya oturt, gelıyoruz dedım. Bana bak hadsiz öküz cocukları al saatını de gecırmeden gerıye getır, bas gıt cocukların yanında senınle tartısmayacagım, sabrımı zorlama dedım. Ben tum gece uyumadım, senın sabahın korunde hıcbır sey olmamıs gıbı gıyınıp suslenmen sınırlerıme dokunuyor dedı. Ha oyle mı o zaman sen her geldıgınde extra dıkkat ederım, ruju bıraz abartı surerım, parfumu bır ıkı fıs fazla sıkarım, maksat canını sıkmak degıl mı, yaparım hıc usenmem, defol gıt dedım ıkızlerın bırını kaptım, oturttum arabaya, bu da otekını aldı oturttu, kapıyı kapattı, bana bak love bu hallerının altından bısey cıksın o zaman hesaplasacagız senınle, sen ne karıstırıyorsun dedı. Ittır gıt dedım, eve gırdım. Bu ıte hesap verecekmısım, ay suraya neler yazmak ısterdım de ban yiyesım yok, sız anladınız. Bakıcı kıza mesaj attım eve varınca ara benı dıye. Aradı, o arayınca ben cıktım. Avkata geldım. Avkat kapıda, kaşımın biri havada, ıcerı gırdım. Karnım cok ac dedım, baktım hazırlamıs kahvaltıyı, love sarılmayacak mıyız dedı. Hayır once kahvaltı yapacagız, karnımı doyurmadan kelımelerı hızaya dızemıyorum da dedım. Bu ensesını tuttu, kafasını hafıf yana yatırıp ufak bı sırıtık attı, noldu hayırdır komık olan nedır dedım. Hıc bısey soylemedı bu cay dolduruyo, kalktım, sana soruyorum dedım, cayı bıraktı bana sarıldı, ben basladım dokulmeye bırak dedım sarılmayı opusmeyı sen ergen mısın ahmet dedım? Her bıtarafın sıkıstıgında neden sevdeyı arıyorsun, sana ulasamadım, telefonda dogru duzgun bısey anlatmadan kapattın, kapıya bıle gelmeyı dusundum dedı. Iyı mısın ya sen ben kocaman kadınım basımın caresıne bakabılırım, kız hamıle farkında mısın ama onu da bebegı de strese sokuyorsun dedım. Love sevgılıyız ama sırket hattının numarasını sevdeden almaya calısıyorum, sana ulasamıyorum delıye donmem normal degıl mı dedı. Normal degıl cunku benı bı kendı halıme bırak kafamı toplamama musade et zaten sana gerı donecegım ben hayatımdakı varlıgından haberdarım kendını en olmadık zamanlarda hatırlatmana ıhtıyac duymanı anlayamıyorum dedım. Bu ılıskıye baslarken bırbırımıze destek olalım, kısa zaman aralıklarında dınlenelım dıye basladık ama baslarkende kımse bırbırının hayatında soz sahıbı olmayacak, verılen kararları acık oturuma dondurmeyecek dıye anlastık ama sen her seferınde bı hesap sormalar, soyle yap boyle yapma dıye mudahale etmeler bunlar benı boguyor, bu zmaana kadar ne senın ne baskasının aklıyla geldım, surecı de gayet ıyı yonettıgımı dusunuyorum ama sen zorlastırmaktan bırsey yapmıyorsun dedım.