Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haaa sizde vajinismus mu var? Ay ben de isteksizlik sandım. Vajinismusun çözümü isteksizlikten daha kolay. Olur olur merak etme.

Ben fizyolojik sorunlarıma rağmen ilkinde gram acı duymadım diyorum ya.
Vajinusmus gecmısım var evet sımdı ılıskıye girebiliyorum. Esımde isteksizlik dıye dusunuyorum

Haaa sizde vajinismus mu var? Ay ben de isteksizlik sandım. Vajinismusun çözümü isteksizlikten daha kolay. Olur olur merak etme.

Ben fizyolojik sorunlarıma rağmen ilkinde gram acı duymadım diyorum ya.
Yaa fiziksel sorun onemlı gercekten. Benım oyle bı sıkıntım da yoktu muayene olmustum. Tamamen psikolojik işte. Neyse bıttı gıttı cok şükür

Benım ılkı gelınlıkle olmadıgı ıcın seks dıye delıren bırı de yoğudu. Iyıkı de ılkı onunla olmamıs :KK53:
Ne güzel, asıl olması gerektiği gibi
Love aynen öyle aynen. Adamla tek kavgamız bu konu yaa resmen. İncir çekirdeğini doldurmayab şeyden kıyametler kopuyor.
bul o zaman bir temizlikçi, belki bu sayede sen de boşverirsin nasıl olsa temizleyen olacak diye. Ama adam da nasıl olsa temizlikçi gelecek diye iyice salar mı
Kırdım ve sıparıs verdım :süslü: halledıcem bu işi lovee ınanıyorum basa donmezsem :KK48:
Dönme başa artık bak burada ne fantaziler dönüyor, acı verse korkacak bir şey olsa bu kadar hevesli olmaz kimse
Benim eşim aylarca uğraşmıştı ya hakkını yemem. Adam neler yapmadı. Ama canım çok acıdı benim başka bir sorunum varmış meğer. Doktor şok oldu zaten bunu nasıl becerdiniz kendi başınıza diye. Ama o ilk gerçekten olduğunda hiç acımadı inanamazsın o derece hazırlamıştı. Sadece kanama oldu. Kanamayı da iş bitince farkettik o derece acı hissetmedim.
Demek ki gerçekten hazır olunca kanasa da acımıyormuş. Toplumca neyle uğraşıyoruz ya halimize bak

Avkat aksam bana bısey ıtıraf ettı. Cok ısteklısın yanı senınle hayatındakı ınsanın mutsuz olması ıcın kendınde cıddı problemlerı olması gerekıyor ben sana yetememekten cok korkuyordum ama senınle bırlıkte oldukca bu korkum yerını daha fazla sehvete arzuya bıraktı dedı. Sureklı senı dusunuyorum,kendımı yenı dogmus herseyı ılk defa yasıyormus gıbı hıssedıyorum dedı. Yanı hıcbır extra olmasa senınle sevısmek bıle oyle guzel kı dedı. Hayatımda ılk defa bırınden boyle bısey duydum ınanılmaz mutluyum, paylasmak ıstedım:KK200::KK68:

Avkat aksam bana bısey ıtıraf ettı. Cok ısteklısın yanı senınle hayatındakı ınsanın mutsuz olması ıcın kendınde cıddı problemlerı olması gerekıyor ben sana yetememekten cok korkuyordum ama senınle bırlıkte oldukca bu korkum yerını daha fazla sehvete arzuya bıraktı dedı. Sureklı senı dusunuyorum,kendımı yenı dogmus herseyı ılk defa yasıyormus gıbı hıssedıyorum dedı. Yanı hıcbır extra olmasa senınle sevısmek bıle oyle guzel kı dedı. Hayatımda ılk defa bırınden boyle bısey duydum ınanılmaz mutluyum, paylasmak ıstedım:KK200::KK68:
Ayyy modum yukseldi resmen :KK70: iyi barii birileri kıymet biliyor :KK48:

Senin adına inan ki çok mutlu oluyorum 💜

Benim de istediğim tam olarak bu işte.

Evet 1 yıldır falan gayet iyiydik böyle. Ama ondan önce de şuan tarif ettiğim gibiydi. Düzelmiştii ki şimdi aslına rücu etti bence. E ben her adam kendini bozduğunda mücadele mi edeceğim? Yoruldum artık.
Biz de dedik tatile çıkalım falan diye. Ama bekliyor ki ben her şeyi ayarlayayım şuraya diyeyim o alsın götürsün. Hiç ben bir plan yapayım, karımı alayım gideyim falan yok. Yine ben uğraşacağım. İstemiyorum artık uğraşmak. Banane inceldiği yerden kopsun
Anladığım kadarıyla bu ara yıpranmışsin, eşin gelince normale döneceksiniz bence, ben de çok reddedildim o yüzden önceliği yapmak istemiyorum artık, bir de eşim yanastiginda daha istekli oluyor ve daha zevkli oluyor, isteksiz isteksiz seviştiğinde benim de modum düşüyor,

Bende hayatımds ılk defa boyle seyler duyuyorum, hayatımdakı her erkege standart prosedurle davranıyorum aslında, gercekten hıcbırıne ayrıcalıklı davranmadım, ıcımden gelen boylesı cunku. Sadece avkattan boyle seyler duydum, demek kı adamından davarına degıskenlık gosterıyo bu durumlar

Al sundan bıtane de onluk tak dantellı olsun ama sonrası portakal suyunu bıraz yere dokmus gıbı yap gerısı gelıyor :KK70: :KK8:

Eklentiler

• Screenshot_20210326-141731.webp
    Screenshot_20210326-141731.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 157
Kadın onu o hale getırene kadar bıle ne kadar ugrastı meho, her adam aynı degıl
Ayda birden 4 günde bire çekmiş anladığım kadarıyla,çok büyük bir başarı bence,
Bizim de hafta 2-3 ten haftada bire düştü, bazen bir haftayı geçtiği de oluyor,

Sen yıne de bı tatıl organıze et, fıkırlerını de ımalarla degıl dırekt dıle getır. Adamlar senın trıp atmandan ımada bulunmandan anlamıyorlar malesef. Olsun sen planla bu sefer de, guzelce konusun, bırbırınıze sadece dokunun keyfını cıkarım, stressız ıkı gun sıze cok ıyı gelecektır. Zaten sen gergınsın o gergın yapmayın

Ayda birden 4 günde bire çekmiş anladığım kadarıyla,çok büyük bir başarı bence,
Bizim de hafta 2-3 ten haftada bire düştü, bazen bir haftayı geçtiği de oluyor,
Iste donemsel seyler olabılır, adamın okuzlugu tutmus olabılır gercekten ıstemıyor takatı olmuyor yoruluyor olabılır. Ee sız yoguracaksınız ıste, hemen ıplerı elınıze alın, bak katıbe randevu verdı yok altından gırdı ustunden cıktı aldı mı aldı ama
Anam bu bildiğin jartiyer değil mi, fırfırlı önlük olmucak mı
Mehoooo yazdıgımı eksık okuma, onune onluk takacaksın yazdım dantellı :KK12: :KK8:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X