- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Ben 60 yaşımda ev sahibi olsam nolur ki. En güzel yıllarımı kirada istemedğim bir evde geçirdikten sonra...O evler zaten size kalmayacak mı bir de öyle düşün
Tabi ben ayrıntı bilmeden konuşuyorum şu an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 60 yaşımda ev sahibi olsam nolur ki. En güzel yıllarımı kirada istemedğim bir evde geçirdikten sonra...O evler zaten size kalmayacak mı bir de öyle düşün
Tabi ben ayrıntı bilmeden konuşuyorum şu an
Yani, 20lik performansı beklemiyorum, bana yetecek kadar olsa olur. 4 günde bir olsun, arada kendi gelsin daha ne isterim.Benim ikisinşn arası 4 yaş ama bizim asıl kriz şehir değiştirip kız doğunca başladı. Kene gibi üzerimdeydi sürekli cadı nefes aldırmıyordu bana, olan adama oldu
İnşallah toparlanma vaktinşz gelmiştir
Sen de haklısın tabi ama böyle şeylerşn öfkesini yıllarca taşıyıp hayatı kendine zehir ettiğine değiyor muBen 60 yaşımda ev sahibi olsam nolur ki. En güzel yıllarımı kirada istemedğim bir evde geçirdikten sonra...
Ben dün gece yiyemedim bu gece telafi varŞömine yakmaya ugrasan adama karsın 10dakıkam var wc den bıldırıyorum, sufle yıyenler el kaldırsın![]()
Geldi işten 7 de, diyor ki bana tecavüz ettiler bugün.Şömine yakmaya ugrasan adama karsın 10dakıkam var wc den bıldırıyorum, sufle yıyenler el kaldırsın![]()
Kapıdan girerken daha senin önüne taş koydu yaniGeldi işten 7 de, diyor ki bana tecavüz ettiler bugün.Yarın atlayacağım.
Ben 8 adet yedim. Sanırım yara oldu şeyapmaktanŞömine yakmaya ugrasan adama karsın 10dakıkam var wc den bıldırıyorum, sufle yıyenler el kaldırsın![]()
Bahane ile gerçeği anlarım ya, bugün içinden geçmişler.Kapıdan girerken daha senin önüne taş koydu yaniyarına bahanesi kalmamıştır inşallah
Haklısın o konuda, konusuz film performansı bekleyen yok onlardanYani, 20lik performansı beklemiyorum, bana yetecek kadar olsa olur. 4 günde bir olsun, arada kendi gelsin daha ne isterim.
Ya masal anlatmasınlar. Ben her gece en erken 9da geliyorum. Bana giren çıkanın haddi hesabı yokGeldi işten 7 de, diyor ki bana tecavüz ettiler bugün.Yarın atlayacağım.
1 ayIn acısı çıkmış, adam nasıl dayandı ona sen yara olmaktan bahsediyorkenBen 8 adet yedim. Sanırım yara oldu şeyapmaktanaç gibi saldırdıkk allah ıslah etmesin
![]()
Seninki masa başı işi galiba bunun adam bedensel çalışıyor. Beyin yorgunluğuyla beden yorgunluğu çok başka, tabi libidonun yeri apayrıYa masal anlatmasınlar. Ben her gece en erken 9da geliyorum. Bana giren çıkanın haddi hesabı yok![]()
Sen kaç tane yedin dünden beri sayabildin miŞömine yakmaya ugrasan adama karsın 10dakıkam var wc den bıldırıyorum, sufle yıyenler el kaldırsın![]()
Bızımkınde ön sıraların dolması uzun zaman aldıgı ıcın sadece 4Sen kaç tane yedin dünden beri sayabildin mi
Islah falan etmesin, sen böyle mutlusunBen 8 adet yedim. Sanırım yara oldu şeyapmaktanaç gibi saldırdıkk allah ıslah etmesin
![]()
Olsun öylesi daha güzel uzun uzunBızımkınde ön sıraların dolması uzun zaman aldıgı ıcın sadece 4![]()
![]()
Yalama oldun tebrıklerBen 8 adet yedim. Sanırım yara oldu şeyapmaktanaç gibi saldırdıkk allah ıslah etmesin
![]()
Şarap yarın akşama,cunku dun gece 1kadeh yuvarlamıstım, ara vermem lazım, mıdemı cok bozuyoOlsun öylesi daha güzel uzun uzunlaf yetiştirmekten asıl yazdığını okuyamadım hala
şömine karşısında şarap keyfinde anlaşılan sıra
![]()