Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de testesteron içerdiğini biliyorum yoksa çocuk sahibi olmak için incir kürü yapmaz millet
Kım dedı kı adamlar ıncır yesın dıye? Incır lh fsh degerlerını dengelıyor, prolaktını arttırsa hamıle kalamazsın cunku beyın, vucut sut hormonu salgıladıgı ıcın senı anne olarak algılıyor. Yanı kısacası prolaktın degerın ne kadar artarsa gebe kalman o kadar zorlasır. Yumurtlama uzerınde etkısı var ıncır kurunun,kalıtelı yumurtlama saglıyor

Son düzenleme:
O Osirius konunu ilk defa gördüm dudak estetiği neden +18de diye girdim son sayfalardan başladım katya topuzuna kadar okuyup dur başı nasıldı diyerek ilk sayfaya geldim 3 çocuğun olduğunu okudum şoklardayım :rolleyes:
Fantazi dünyanın rengarenk oluşu ve anlatış tarzın 20 25li yaşlardaki insanların kaçamak şömine başı aşkı sandım ama evli ve 3 çocuğa rağmen bu tarz yaşıyorsan kocaman bi alkış cidden de 😂
Ben yeni evliyim 3 ayda bi seksi gecelik giydim diye eşim çok şaşırdı sanki amuda kalkıp halı silmişim gibi alkış tuttu resmen ahaha benimde bu tarz düşüncelerim çok geniştir ama icraate geçme kısmı yok bende düşünürüm eşime gözlerini kapat derim anlatırım ballandıra ballandıra, yapmışım gibi etki eder bende ekstra yorulmamış olurum kolay yoldan buldum yolumu :KK53: herkese bol sufleli günler :KK45:
Biyeri atlayarak okumusum ben yazdıklarını ya, evlı degılım ama 3 cocugum var, kırıştırdıgım adam kocam degıl cunku kocam yok benım anlıyo musun benım kocam yokkk :KK53: :KK70: :KK8:

İncirin hangi hormonu aktive ettiğini bulamadım ama testesteron diye hatırlıyorum, bu hormonun yükselmesi kadında da erkekte de isteği arttırıyor.

Kım dedı kı adamlar ıncır yesın dıye? Incır lh fsh degerlerını dengelıyor, prolaktını arttırsa hamıle kalamazsın cunku beyın, vucut sut hormonu salgıladıgı ıcın senı anne olarak algılıyor. Yanı kısacası prolaktın degerın ne kadar artarsa gebe kalman o kadar zorlasır. Yumurtlama uzerınde etkısı var ıncır kurunun,kalıtelı yumurtlama saglıyor
Erkek ve kadın için afrodizyak olarak geçiyor pek çok yerde ve gerçekten başarılı, ben canlı kanıtıyım 🤭

Biyeri atlayarak okumusum ben yazdıklarını ya, evlı degılım ama 3 cocugum var, kırıştırdıgım adam kocam degıl cunku kocam yok benım anlıyo musun benım kocam yokkk :KK53: :KK70: :KK8:
Senin kocanın evi de yoktur şimdi :D
Önce öyle sandım da sen çocuklarım çok tatlı öküzle insandan nasıl böyle çocuklar oldu diyince eski olduğunu anladım 😅

İncirin hangi hormonu aktive ettiğini bulamadım ama testesteron diye hatırlıyorum, bu hormonun yükselmesi kadında da erkekte de isteği arttırıyor.
Cok tesekkurler sımdı anladım. ben de biraz arastırdım prolaktinden dolayı da kafam karıstı. hamıle kalmak isteyenler ıncır kuru yapıyorsa neden prolaktin yukseltmeye calıssınlar kı gıbı dusundum. Bıraz daha arastırayım ben

prolaktını arttırsa hamıle kalamazsın cunku beyın, vucut sut hormonu salgıladıgı ıcın senı anne olarak algılıyor.
Aman bu beyin de tam dayaklık
O kadar akıllıysa o rahimden bebek çıktı mı onu da akıl etsin ona göre karar versin 😂
Stres yapılırsa bebek olmazmış e bebek olmuyor diye stres yapıyor insan işte beyin o kadarını düşünemiyor kerata 😂

Lağn daha ne yolu göstercez, gösterdiğimiz yollar burdan Azerbaycana hat olur be :KK53:
Üşenmedim saydım tam 422 sayfa olmuş iki sıpayla nasıl okuyum özet istiyorum yada kaçıncı sayfayı okuyum onu yaz 😅😅😅😅😅

Cok tesekkurler sımdı anladım. ben de biraz arastırdım prolaktinden dolayı da kafam karıstı. hamıle kalmak isteyenler ıncır kuru yapıyorsa neden prolaktin yukseltmeye calıssınlar kı gıbı dusundum. Bıraz daha arastırayım ben
Pek çok kaynakta bu şekilde geçiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X