- 13 Haziran 2020
- 869
- 1.376
- 113
- 32
Evet dogru o da var.Ben de testesteron içerdiğini biliyorum yoksa çocuk sahibi olmak için incir kürü yapmaz millet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dogru o da var.Ben de testesteron içerdiğini biliyorum yoksa çocuk sahibi olmak için incir kürü yapmaz millet
Yaa kesınlıkle oyle ne guzel gonlune göre olmus loveEvet bence de bende cok sanslıyım, zaten boyle bı surecın arkasından avkat boyle bırı olmasa hıc sansı yoktu
Kım dedı kı adamlar ıncır yesın dıye? Incır lh fsh degerlerını dengelıyor, prolaktını arttırsa hamıle kalamazsın cunku beyın, vucut sut hormonu salgıladıgı ıcın senı anne olarak algılıyor. Yanı kısacası prolaktın degerın ne kadar artarsa gebe kalman o kadar zorlasır. Yumurtlama uzerınde etkısı var ıncır kurunun,kalıtelı yumurtlama saglıyorBen de testesteron içerdiğini biliyorum yoksa çocuk sahibi olmak için incir kürü yapmaz millet
14 yıldır evliyim, son bir kaç yıldır orgazm olmaya başladım, iki yıldır çoklu orgazm oluyorum,Ne kadar zamandır evlisiniz?? Yani bu seviyeye ne zaman ulaşırız![]()
Siz nirvanadasiniz zaten, biz ilişki sıklığı ve niteliğinde sizden çok çok gerideyizdirNirvana orası herkes ulaşamaz![]()
Biyeri atlayarak okumusum ben yazdıklarını ya, evlı degılım ama 3 cocugum var, kırıştırdıgım adam kocam degıl cunku kocam yok benım anlıyo musun benım kocam yokkkO Osirius konunu ilk defa gördüm dudak estetiği neden +18de diye girdim son sayfalardan başladım katya topuzuna kadar okuyup dur başı nasıldı diyerek ilk sayfaya geldim 3 çocuğun olduğunu okudum şoklardayım
Fantazi dünyanın rengarenk oluşu ve anlatış tarzın 20 25li yaşlardaki insanların kaçamak şömine başı aşkı sandım ama evli ve 3 çocuğa rağmen bu tarz yaşıyorsan kocaman bi alkış cidden de
Ben yeni evliyim 3 ayda bi seksi gecelik giydim diye eşim çok şaşırdı sanki amuda kalkıp halı silmişim gibi alkış tuttu resmen ahaha benimde bu tarz düşüncelerim çok geniştir ama icraate geçme kısmı yok bende düşünürüm eşime gözlerini kapat derim anlatırım ballandıra ballandıra, yapmışım gibi etki eder bende ekstra yorulmamış olurum kolay yoldan buldum yolumuherkese bol sufleli günler
![]()
Erkek ve kadın için afrodizyak olarak geçiyor pek çok yerde ve gerçekten başarılı, ben canlı kanıtıyımKım dedı kı adamlar ıncır yesın dıye? Incır lh fsh degerlerını dengelıyor, prolaktını arttırsa hamıle kalamazsın cunku beyın, vucut sut hormonu salgıladıgı ıcın senı anne olarak algılıyor. Yanı kısacası prolaktın degerın ne kadar artarsa gebe kalman o kadar zorlasır. Yumurtlama uzerınde etkısı var ıncır kurunun,kalıtelı yumurtlama saglıyor
Senin kocanın evi de yoktur şimdiBiyeri atlayarak okumusum ben yazdıklarını ya, evlı degılım ama 3 cocugum var, kırıştırdıgım adam kocam degıl cunku kocam yok benım anlıyo musun benım kocam yokkk![]()
![]()
![]()
Cok tesekkurler sımdı anladım. ben de biraz arastırdım prolaktinden dolayı da kafam karıstı. hamıle kalmak isteyenler ıncır kuru yapıyorsa neden prolaktin yukseltmeye calıssınlar kı gıbı dusundum. Bıraz daha arastırayım benİncirin hangi hormonu aktive ettiğini bulamadım ama testesteron diye hatırlıyorum, bu hormonun yükselmesi kadında da erkekte de isteği arttırıyor.
Aman bu beyin de tam dayaklıkprolaktını arttırsa hamıle kalamazsın cunku beyın, vucut sut hormonu salgıladıgı ıcın senı anne olarak algılıyor.
Beybi burda İpek kirpik mi vardı?İpek kirpiklerimden yel alırsın çok bakma shdjdjdhdjd tesekkurler![]()
![]()
Üşenmedim saydım tam 422 sayfa olmuş iki sıpayla nasıl okuyum özet istiyorum yada kaçıncı sayfayı okuyum onu yazLağn daha ne yolu göstercez, gösterdiğimiz yollar burdan Azerbaycana hat olur be![]()
Fish
EvetBeybi burda İpek kirpik mi vardı?
Asiri iyi favori konum oldu takipteyim
Et etAsiri iyi favori konum oldu takipteyim
Hayranlar çoğaliyüüüürrrr. Ay korkuyorum dağılacak diye yahu bu ekip.
Cok tesekkurler sımdı anladım. ben de biraz arastırdım prolaktinden dolayı da kafam karıstı. hamıle kalmak isteyenler ıncır kuru yapıyorsa neden prolaktin yukseltmeye calıssınlar kı gıbı dusundum. Bıraz daha arastırayım ben