- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
En güzelini yapıyorsun, allaha versinler hesabınıAmın ınsallah, sonra helallık ıstersen sıramatıkten sıra almaya yetısemıyorlar, vermıyorum!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzelini yapıyorsun, allaha versinler hesabınıAmın ınsallah, sonra helallık ıstersen sıramatıkten sıra almaya yetısemıyorlar, vermıyorum!!
Yap yap, yumurta kapıya dayanınca helallik iste ne güzel akıl.En güzelini yapıyorsun, allaha versinler hesabını
Yap yap, yumurta kapıya dayanınca helallik iste ne güzel akıl.![]()
Günaydın canım yuzune bı su carpYaa kızlarrrr o değil de hayat çok güzel bence yaapamuk gibi oldum vallaha he. Sevişmek çok önemliymiş
![]()
Boşuna çırpınmıyoruz cinsel mutluluk içinYaa kızlarrrr o değil de hayat çok güzel bence yaapamuk gibi oldum vallaha he. Sevişmek çok önemliymiş
![]()
Böyle vermeye vermeye verilmeyebileceğini öğretiyoruz, için rahat olsun, yapmasaydılar. Yaşanaları silmek kadar zor işte o helalliği vermekHa sonra helallık vermeyınce sen ne lanet bı ınsan falan oluyosun, cok ılgınc![]()
Burnumuzdan getirdin kız ne zamandır, önemli olmasa o kadar delirmezdin. Cuma ve cumartesimi sana harcadım resmenYaa kızlarrrr o değil de hayat çok güzel bence yaapamuk gibi oldum vallaha he. Sevişmek çok önemliymiş
![]()
YaaaBurnumuzdan getirdin kız ne zamandır, önemli olmasa o kadar delirmezdin. Cuma ve cumartesimi sana harcadım resmen![]()
Yalnız hala anlatmıyor dıkkat eden var mı aranızdaBurnumuzdan getirdin kız ne zamandır, önemli olmasa o kadar delirmezdin. Cuma ve cumartesimi sana harcadım resmen![]()
Yaa kadincagiz ne çok uğraştı sen o aydınlanmayı yaşa diye okurken hadi artık social çözersin sen bunu diye diye okuyodum çok sevindim senin adina
Yani mesleğini bilmiyorum ama para piyasası borsa olsa ancak bu derece stresli olabılır, bır doktor degılse tabi..Yaa kadincagiz ne çok uğraştı sen o aydınlanmayı yaşa diye okurken hadi artık social çözersin sen bunu diye diye okuyodum çok sevindim senin adina
Yalnız bu iş meselesini halletmen lazım . Bu tür çalışma şartları kabul edilemez. Yetki devri mi yaparsın yeni takviye eleman mı alınmasını sağlarsın bilmiyorum. Herşeyi yapabiliyor olman senin yapacağın anlamına gelmez.
Ben bunları senin yaşlarında tecrübe ettim
Kariyer de yap gençliğinin tadını da çıkarmaya bak
Bu nicki degıstırmeyı cok dusundum fekat bır ıse yaramaz artık kart numaram harıc herseyım yazılı
Ay vallahi sufleden anlatmaya vakit kalmadı. Bilahare anlatacağımYalnız hala anlatmıyor dıkkat eden var mı aranızda![]()
![]()
Günaydınnnn efenimmm... Sabah suflesiii yendiii.... Kocişim kahvaltımı hazırladı beni bekliyor şuan. Yemezsem çantama sokuşturcak gibiiii (tostu he başka bi şeyi değilll)Günaydın güzel ve tatlı hanımlar...
Günü baslatiyorum...
Başlasın sufleler, böğürtlenli pastalar![]()
Bence uluslar arası bir iş, saat farkları ve hızlı müdahale zorunluluğu haşat ediyor onu. Hatta çalıştığı kurumu da tahmin ediyorum ama söylemeyeceğim. İfşa riskim var demişti çünküYani mesleğini bilmiyorum ama para piyasası borsa olsa ancak bu derece stresli olabılır, bır doktor degılse tabi..
Gece başım ağrıyordu, sabah da vakit yoktu ama bu adam akşam kesin erken gelir eve, gözünü döndürdüğüme eminimGünaydın güzel ve tatlı hanımlar...
Günü baslatiyorum...
Başlasın sufleler, böğürtlenli pastalar![]()
Afiyet olsunAy vallahi sufleden anlatmaya vakit kalmadı. Bilahare anlatacağım
Günaydınnnn efenimmm... Sabah suflesiii yendiii.... Kocişim kahvaltımı hazırladı beni bekliyor şuan. Yemezsem çantama sokuşturcak gibiiii (tostu he başka bi şeyi değilll)![]()
duş başlığı dururken el de neymişValla kizlar siz sufleleri dudisleri yedikçe ben de elime kuvvet diyorum
Allah belami verecek![]()