Lovely35'in Çeyizleri

Kızlar bana çok yer kaplamayan ama kaliteli çamaşır kurutma ve ütü masası tavsiye edebilecek varsa çok memnun olurum.

Hepsi de çok güzeller canım mutlulukla iyi günlerde kullan hepsini

hepside benim zevkime çok uyuyor canım maşallah. çok güzeller

gördükçe evlenmeye hevesleniyorum ama üni.nin bitmesi gerek

canım aldıklarının hepsi çok güzel.iyi günlerde kullan hepsini taç nicole pike takımın ve taç yatak örtün çok hoşuma gitti birde terliklerin çok cici nerden aldığını ögrenebilirmiyim acaba?

Hepsi de çok güzeller canım mutlulukla iyi günlerde kullan hepsini

Çok teşekkür ederim.

hepside benim zevkime çok uyuyor canım maşallah. çok güzeller

gördükçe evlenmeye hevesleniyorum ama üni.nin bitmesi gerek

Sağol canım. Okul bittikten sonra daha güzelleri sana olsun canım.

Terliklerim twiggy canım. Sağolasın güzel yorumun için.

Hep banyomun belli olmasını beklemiştim. Belli olduğuna göre artık banyo aksesuarlarımı alabilirim dedim ve bugün bunları aldım.

Kendim takım yaptım umarım güzel olmuştur.

Biev'den aldığım rendeyi de ekleyeyim.

English Home'dan 5 adette günlük kullanım için yüz havlusu aldım.

Son düzenleme:
Canım banyo takımın çok şık gözüküyor beyaz beyaz çok ferah olacak eminim banyon ve gayet güzel takım yapmışsın:) güle güle kullan

Ayşegülcüm beğenmene çok sevindim canım. Ferah bir banyo olsun istiyorum. Banyom beyaz ama bankom siyah olunca göstermesi için beyaz tercih etmek zorunda kaldım ama iyi de oldu sanırım herşey ile uyacak.

Kızlar bana çok yer kaplamayan ama kaliteli çamaşır kurutma ve ütü masası tavsiye edebilecek varsa çok memnun olurum.

çamaşır kurutma için şunu diyebilirim,,, biraz kıyafetleri mafediyo şöyle ki halamın var kıyafetleri küçültmüş tshirtleri falan pantalonlarda izler olmuş falan tabi acemilik şimdi bu tarz şeyleri atmıyo ,,,sadece çarşaf nevresim vs..

Halam vestel kullanıyo memnun genel olarak ama kıyafetlerde baştan sıkıntı oldu bide ütülesende bazı şeyler açılmıyomş onun içinde az koycakmıssın içine ...

banyo takımın ve ütü masan çok güzelmiş gerçekten güle güle kullan

Canım beğenmene sevindim, teşekkür ederim.

Selam canım sanırım ben yanlış ifade etmişim çamaşır kurutma askılığı demeliydim yani çamaşır kurutma makinası istemiyorum. Evimde onu koyacak yerim yok ve gereksiz buluyorum zaten. Benim istediğim evin içinde açılabilen çamaşır kurutma askılığı. Demirleri pas yapmayacak ve iki günde telleri yamulup elimde kalmayacak bir çamaşır askılığına ihtiyacım var.

Bugün nişanlıcan bana şu cicileri aldı ve artık çeyiz eksiklerim tamamlandı.

Parex Twister Temizlik Seti.

Deterjan Kutusu.

Çamaşır kurutmalık.

Kapı paspası. (Bunun bir benzeri ama şekil olarak böyle)

Son düzenleme:
ohh maşallah darısı bize hayırlı olsun :)

ne güzel eksikler bitmiş ne şanslısın:) güle güle kullan bütün çeyizlerini inş.

Teşekkür ederim kızlar. Darısı başınıza.

Şuan iki eksiğim var aslında ama bizimki söyleyince kızıyor. Mandal ve kıyafet askılarımız yok. Onları da bir ara alacağız inş. Evimiz bir yerleşsinde başka bir şey istemiyorum artık.

İrya Home Romantic Paspas. (2'li set)

İrya Wedding Actuel Dantelli Havlu 3'lü sepet.

Ev eksikleri bitmek bilmiyor.

Koçtaş'tan banyo için aldıklarımız bunlarda.

Bu havluluk.

Tuvalet Kağıtlığı.

Bornoz Askılığı.

Duş Rafı.

Çamaşır Sepeti. (Plastik aldık, hasırlar dağılıyor diye, içine kumaş alıp hasırlarda olduğu gibi kendimiz dikeceğiz)

Çamaşır Selesi.

Vantilatör. (Ucuz diye aldık, bulunsun dedik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…